- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Nem lesz Xiaomi 16
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Látom, hogy a többség (mindenki?) örülne egy ilyen megoldásnak. Én viszont próbáltam kicsit tovább / végig gondolni a dolgot: Ott van előttem a telefon kikapcsolt kijelzővel. Ugye, ha valahol van egy dedikált gomb ujjlenyomat szkennerrel, akkor tudom, hogy hová kell nyúlni (mit kell esetleg nyomni). Viszont, ha nincs, akkor vakrepülés van. Vagy be kell kapcsolni a kijelzőt. Utóbbi viszont pont egy lépéssel több, mint a mostani szvsz. legjobb megoldás: a "gomb". Ha ez jól van megcsinálva, akkor atom gyors.
Szóval én félek, hogy jó sok pénzért megint (a FaceID után) lesz egy olyan fícsör a telefonokban, ami cserében még nem is annyira jó. Értem én, hogy a cél az, hogy a végén csak egy kijelzőt tartsunk a kezünkben, no de bármi áron?ui: egy dolgot tudok elképzelni: azt, hogy az ujjlenyomat olvasás a teljes (képernyő) felületen működik. Az nem lenne kompromisszumos.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vírusirtó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- Gyári dobozos Apple iphone SE (A1723) fillérekért!!!
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest