- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
Donki Hóte #61 üzenetére
Én szívesen vennék Poco X3 Prot, viszont az alaplaphalál visszatántorít. Kár érte. Jó telefont így elrontson a Xiaomi.
-
himpike
aktív tag
válasz
Donki Hóte #61 üzenetére
Kamera... őszintén szólva soha nem fényképeztem egy telefonnal ötnél többször életemben. Legjobban annak örülnék ha nem lenne.
IPS... a 9t amoledes volt és nem igazán zavart a váltás. AX-es wifi, telefonon abszolut nem érdekel, mire használnám és minek ha a lakás így is fedve van? 5G, ennek játéknál talán volna értelme míg utazom, amúgy az egész napot Wifi mellett töltöm otthon és a munkában is. Esztétika, mint olyan szubjektív de mivel az emberek 99 százaléka tokban használja mert nem akarja összetörni kb ez sem érdekel. A proci nyers ereje és az akku viszont annál inkább, plusz végre nem a kijelzőn van az ujjlenyomat olvasó. -
himpike
aktív tag
válasz
Donki Hóte #59 üzenetére
Ha most megveszi valaki akár 100ezerért függetlenül akkor se fogsz közel olyan tudású készüléket találni Samsung márkanév alatt(szintén függetlenül) 100E körül szerintem és közben eltelt isten tudja mennyi idő.Akkoriban azt hiszem az A72-t hasonlítgatták hozzá de mennyivel gyérebb proci van abban...
Anno Age of Magic miatt vettem meg(Xiaomi 9T után) majd jött a Diablo Immortal.
Anyu más helyzet, neki nagyitelefon kellett volna(fél szemére vak, nincs térlátása) de az se volt, még úgy se hogy a saját nevemen aláírok neki egy szerződést a készülékért. Nem csak Samsung, semmilyen készülék nem volt időseknek a Vodánál és a Telenornál. -
himpike
aktív tag
válasz
Donki Hóte #57 üzenetére
Akkor még véletlenül se spanyolból vettem amikor megjelent kártyafüggetlenül ugye...?
Csodálkozom azokon akik még egyáltalán bemennek egy szolgáltatóhoz rosszul járni 20-25 százalékkal plusz hűségszerződést aláírni.. De végül is belőlük élnek meg a szolgáltatók. Én már anyámnak se találtam megfelelő készüléket egyiknél sem. -
válasz
Donki Hóte #38 üzenetére
Felőlem aztán erre a raktárkészletre rárohadhat a műanyag lakat is...
-
válasz
Donki Hóte #38 üzenetére
Menni fog, nem akarásnak nyögés a vége. Az A*3 sorozattal (exyfos+nincs jack+nincstöltő, mindez masszívan drágábban az A*2(s) sorozatnál) óriási bakot lőttek. Aki telót akar venni, annak mindnek tanácsolom, h vegyen egy raktáron felejtett a52s-t, rakja egy tuti tokba és vigyázzon rá amíg tud. A multik keményfejűek, minimum 2-3 generáció csőd kell ahhoz, h újra normális vételt tegyenek az asztalra.
-
válasz
Donki Hóte #34 üzenetére
Így bizony. Az inflával, rendelkezésre álló költőpénzmennyiség csökkenésével az tuti, hogy a hulladék sok gyártó nyakán fog maradni, a túlárazott hulladék meg pláne.
-
elfelejtette
veterán
válasz
Donki Hóte #31 üzenetére
Pont erre gondoltam én is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Reklámblokkolók topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen monitort vegyek?
- Hálózatokról alaposan
- Milyen autót vegyek?
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest