- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
7Heads Drago #356 üzenetére
Van 4 éves litiumos aksi, 4,5éves és még most is tökéletes, csak a hardverhez(s600, 5,7"Fhd) mérten nem volt alulméretezve(3400mAh, akkoriban az átlag 2000-2600mAh között volt) és akkoriban nem volt elterjedve a gyorstöltés, amit hozzá kaptam az 1,2A-t tudott, az igaz, hogy közel 4óra volt a full töltés, de megérte, mert egyszer sem akart rámgyulladni meg még azóta is tökéletesen teljesít.
-
Robi BALBOA
őstag
A lassítás nincsen szinkronban az aksi amortizálódásával.
Használja a delikvens a telót 1évig(vagy nem, mert kivárt és újonnan később veszi meg olcsóbban), 10-20%-ot csökken az aku kapacitása, aztán jön egy "frissítés" és a hardver teljesítményét leveszik 50-60?%-al, ez így jó nagy szívatás.Egy teszt kellene(amit pár felhasználó meg is fog csinálni a közeljövőben) ahol ugyan azon készülék le van tesztelve különböző szoftver verziókkal és más más életkorú telepekkel, esetleg még hőmérsékletet is lehetne variálni.
Napokban(mikor itt Nógrádban volt vagy -5fok) kitettem a telefonomat(droidos, kínai) kicsit hülni, hogy teszteljem bírja e a hideget(tavaj és tavaj előtt bírta
), a gyorstöltés és az életkora miatt már érezhetően gyengyébb az aksi, de kb jó 20 perc után mikor már jól áthült, el kezdtem terhelni(53%-on volt a töltöttség) és semmi rendkívüli nem történt, nem kapcsolt ki, nem merült vészesen gyorsan.
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
hitchins #176 üzenetére
Hát én is pont ezt tettem volna, nekem is van kedvelt telefon márkám, de szó nélkül elhagynám a márkát ha ilyet tennének.
Onnan tudom, hogy ilyet nem tesznek, mert az adott márkától van egy 4,5éves készülékem, amit 3évig nagyon aktívan használtam is, és tökéletes a teló, az aksi is igen jó még. -
Robi BALBOA
őstag
válasz
hitchins #174 üzenetére
"ez altalaban olyan embereknel van aki kb analfabeta ezekhez" -Sajnos a többség ilyen.
"Reset utan 26 gb volt foglalva igy is laggolt es masodpercekig gondolkodott egy_egy app megnyitasakor."
-Frissítés előtt is ilyen volt vagy csak utána? (Úgy látszik már ez sem mindegy) -
Robi BALBOA
őstag
válasz
hitchins #103 üzenetére
Tesómnak is S7E van és nem 4 hónapja, de nem lassult be.
Ha megkérlek megnéznéd, hogy a kollégád telóján mennyi a szabad hely?
(Általában az ilyen elkezdett lagolni stb... típusú embereknél szokott az lenni, hogy szabad hely 0kb, és a háttérben futó gagyi alkalmazás két tucat).Ja és nekem nem Samum van, de droidon vagyok és ha a tárhely, ahová a progik települnek 500mb alá megy tényleg minden baja van, de ez igaz minden telóra, csak erre rengetegen nem figyelnek oda, aztán jönnek, hogy belassult(ami egyrészt a tudatlanságuknak tudható be, vagy egy jó kis frissítésnek
).
(Rokon jött oda hozzám, még akkor új i6+-al, hogy belassult, tárhely 0kb, na mondom kész, azóta tudja, hogy szabad helyet kell rajta hagyni).
-
Robi BALBOA
őstag
Ami sok az sok, remélem a gatyájukat kiperlik belőlük és visszavesznek az arcból is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- E-roller topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged