- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
szipipeti
tag
Másik példa: veszel egy szalonautót...
Nem tudod elengedni: (pontosabban nem engedi), 3-5-8 évig adott szervízhez viszed, vagy bukod a garanciát. Meg van kötve a kezed.
Megoldás. mikor egy terméket szolgálatatást megvásárolsz, nem csak az előnyöket, hanem a hátrányokat is belekalkulálod, akár több évre előre. -
törölt tag
Nem arrol van szo, hogy csak cloud migracio eseten fizetsz. Fekete feheren le van irva, hogy mennyibe kerul az egress traffic minden providernel. Tartottam workshopot ahol en hostoltam a VM imageket es ki tudtam szamolni, hogy ez mennyibe fog kerulni nekem, nem volt semmi rejtett koltseg.
Az ISP valtas meg nem tudom, hogy jon ide. A cloud alapvetoen B2B biznisz nem B2C, itt masok a jatekszabalyok.
-
Busterftw
nagyúr
Jo de ennyi erovel barmire ra lehet ezt huzni. Plusz ott a tobbi szereplo (30%), szerintem szerzodeskoteskor eleg egyertelmu hogy mik a feltetelek, lehet donteni.
A per nem a 3 nagy ellen szo, hanem 1 piaci szereplo ellen, akik allitolag visszaelnek a nem letezo piaci folenyukkel.
Ez kb az Apple-Epic perhez hasonlo marhasag, ahol a 25%-os piaci reszesedesnek az Epic monopolt kiabalt.Szerintem varjuk meg a veget.
-
Dißnäëß
nagyúr
És még az AZ-k között is charging van (AWS), nemhogy totálkifele. Beteg az egész.
Kevesen tudják, de láttam tavaly egy klassz prezit az IBM cloud-járól. Jóval gyermekebb cipőben járnak sokmindenben, de az a sok sallang nem is feltétlen kell mind, ami mára már kinőtt a földből a 3 nagynál. Szóval IBM nem genyázik ilyennel, kiemelték, hogy nincs felár a kifele forgalomért. Kihozod oszt jónap. Tetszett, mert georedundancia akkor így nem extra zsé, ha egyik AZ-ből folyik kifele nonstop az adat a másikba. Nem néztem, változtattak-e ezen azóta, de talán nem, mert Gartner Magic Quadrant szerint eléggé a béka segge alatt vannak, egy ilyennel mégis vonzóvá tehetik a dolgot azok számára, akiknél pörög a számláló észnélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged