Új hozzászólás Aktív témák
-
tagabor
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Most jött a telcsi Kínából, de nincs rajta Google services csomag/play store.Megpróbáltam apk-ból telepíteni, de egyik verzióval sem működik. Ezért gondoltam, hogy egy teljes ROM megoldja, gondolom ha pl felkerül a CAPPA féle tisztított abban benne van alapból ami kell.
Viszont soha nem csináltam ilyet, és noha elég jól le van írva itt de nem akarom elcseszni és kinyírni.
Van olyan közületek aki budapesti és némi pénzmagért cserébe megcsinálja nekem?
Asszonynak lesz, az életbe nem akarom többet frissíteni, csak az alap android progik, meg a store kerüljön fel és kész is.
Ha valaki vállalja dobjon rám egy mailt és egyeztetünk
köszi
Gábor
-
HyGy
csendes tag
A needromon megjelent a 4.4.2-es gyári rom. Sikerült valakinek felpattintani? Nekem nem ismeri a fel a telot a flashtool. Lehet valami driver kell hozzá. Valaki csinálhatna belőle CWM-es verziót pls.
-
HyGy
csendes tag
Hello,
Szóval én is beszereztem egy ilyet. Alapvetően jól működik (bár a GPS-el nem vagyok elégedett időnként elég lassan fog teret, de ezt még tesztelni kell, ez a 3. nap hogy használom.)
Viszont ami érdekes, hogy minden éjjel lefagyott eddig (ez 2 éjjelt jelent). valamikor 11 és éjjel 2 között történik. Pontosabban az értesítési led villog rajta, de a bekapcsoló gombra semmi nem történik. Ötlet?
Próbáltam letölteni a MIUI 4.8.29 TD & WCDMA romot, de hibás a link.
köszi
HyGy -
klarkzone
tag
Még egy észrevétel: a videofelvétel, az csak 720p, de az legalább jó, szóval a gyári ROM-mal alapbeállításokon a gyári kamera app 720p-s 3gp videókat csinál. (TD verzió, de szerintem a WCDMA is)
-
klarkzone
tag
Nagyon jó! Én még beleírnám a megjelenési időpontokat, és a készülékek árát.
-
mr_ricsi
veterán
Szia!
"WCDMA típus felbontása: 1280 x 720
TD-SDCMA típus felbontása: 854 x 480"Ez éppen fordítva van, a kínai verzióban van a nagyobb felbontású kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lies of P - Túl a 3 millión
- Formula-1
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Synology NAS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest