Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz
szabi__memo #98 üzenetére
De azt nem árulok el milyen Xiaomi telóival és milyen ROM-mal van tapasztalatod jelen pillanatban?
2 napja tettem fel a kérdést. -
válasz
szabi__memo #95 üzenetére
Na akkor itt bukott ki a dolog, hogy trollkodni jársz ide .. köszönjük az önbevallást
Szerk.: Sokat számít a hozzászólás minősége is ..
köszi a célozgatást tényleg .. Eddig és ne tovább... Azért mindennek van határa. Kit érdekel a hozzászólás száma?
-
válasz
szabi__memo #95 üzenetére
Egs'!
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #94 üzenetére
De tudnék
-
-
Noukoum
veterán
válasz
szabi__memo #88 üzenetére
Akkor ne használd, kész.
-
Atocha
senior tag
válasz
Szerintem egy teljes rendszer reinstallt csinalhatnal es aztan teszteld az alap appokkal hogy jonnek e hibák.
-
tomboy0013
veterán
válasz
szabi__memo #90 üzenetére
Milyen telónál milyen Custom ROM-ot használsz?
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
tomboy0013 #89 üzenetére
Ahhoz elég custom rom is
-
tomboy0013
veterán
válasz
Akkor válts Nokiára ott nincs hiba meg bug, meg nem is lesz soha mert az Android One.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
tomboy0013 #87 üzenetére
Én tudom hogy használom. jönnek a hibák, ha nem használnám nem jönnének....
-
tomboy0013
veterán
válasz
szabi__memo #86 üzenetére
És ha te találkozol vele akkor meg csak szar bugos lehet mindenkinek
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
tomboy0013 #85 üzenetére
Jaja. Mert ha te nem találkoztál velük akkor nincs
-
tomboy0013
veterán
válasz
szabi__memo #84 üzenetére
Óra random eltüntessel se találkoztam még, hangvezérlést nem használok. A Poco-n is MIUI 10 van.
Lehet nem ártana frissíteni a tapasztalatod a rendszerrel ha már annyira erősen kiállsz a régi negatívumok mellett. -
szabi__memo
nagyúr
válasz
tomboy0013 #83 üzenetére
Örülj neki. Óra random eltűnés? Hangvezérléssel kapcsolatos össze vissza működések (mást állít mint kellene)? Amúgy mióta közelít a stock droidhoz azért egyértelmű a javulás.
Amúgy a Poco lehet azért jobb rendszert kap, nem ismerem -
tomboy0013
veterán
válasz
szabi__memo #82 üzenetére
Poco-n egyikkel sem találkoztam, értesítési gondom nem volt még, a gombokkal meg pláne semmi
Egyéb?
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
tomboy0013 #81 üzenetére
Foregrond high prio servicet kilövi a memóriából, ha kell ha nem. Ez miatt sokszor push üzenetek nem jönnek még különböző appokban (a fejlesztők folyamatosan cumiznak a hasonló hülyeségek kikerülésével).
Aztán pl a hangerő gomb random megszűnik működni (Miui8 óta), bár ez pl ritka de nálam is jön -
tomboy0013
veterán
válasz
szabi__memo #80 üzenetére
Mondj pár bugot, lecsekkolom Poco-n. Az is MIUI 10-es, holnap Note 4-en is meg tudom nézni.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
tomboy0013 #73 üzenetére
A bugos szar az tapasztalat. Valóban nyomják a frissítéseket de újabbnál újabb bugokat visznek csak be miközben a régiek évek óta benne vannak. Ez nem support ez kamu fejlesztés. Gyakran vissza is vonják. A tavaly megjelent sikeres Note5 pl nem kap Android 9-et. MIUI10 Android 8-al az van, de az miben jobb? Semmiben
-
Ez vajon jobb lesz?
new graphite negative anode 4000 mAh large battery which supports QC 4 standard
-
Atocha
senior tag
válasz
tomboy0013 #75 üzenetére
Írtam csak épp dodoban és tol ig.
-
-
Atocha
senior tag
Elvileg megtortent a bejelentes.
Redmi Note 7 is powered by a fully-optimized
- Qualcomm Snapdragon 660 processor clocked up to 2.2GHz ( Antutu 144599)
- Corning Gorilla glass 5
- 48MP ultra-clear camera
- new graphite negative anode 4000 mAh large battery which supports QC 4 standard
- 6,3" screen, kameralyukkal
- Type-C
- 3/32, 4/64, 6/64GB ( 147-206$)B20 nincs egyenlore.
Ha tevednek elnezest kerek.
Nekem az SD 660 kicsit csalodas. B20 sajna nekem is fontos. Remeljuk lesz belole nemzetkozi verzio is.Kivancsi leszek a sima Redmire es a pro verziokra.
-
tomboy0013
veterán
válasz
szabi__memo #72 üzenetére
Ez megint csak sárral dobalas aminek sok értelme nincs, szóval maradjunk a tényeknél. A Nokia gyári droiddal van szerelve ami korlátoltabb mint egy MIUI ez tény, az is tény, hogy még a Redmi Note 4 és régebbi modellek is megkapták a MIUI 10-et.
Ami még tény, hogy a Nokia is kapja szépen a frissítéseket bár Android One programhoz képest érdekes, hogy a főverzió frissítések hónapokat késnek a Google telefonokhoz képest.
Tehát mehet itt a farokméregetes, a lényeg hogy frissül mindkettő szépen és a Nokia-nál is előfordulnak problémák a gyári droid ellenére ahogy a Xiaomi-nál. Szoftverekről beszélünk, bug mindig lesz.
Teszem hozzá a mindennapok során egy MIUI 10-es Note 4 is teszi a dolgát szépen ezt speciel személyesen tapasztaltam. Biztos van benne bug nem vettem észre, de bugos szarnak nevezni simán csak a másik véleményének ostoba lenyomása. Kommentelj okosan, indulatok nélkül, jobb lesz a beszélgetés -
szabi__memo
nagyúr
válasz
matyikusz133 #67 üzenetére
Az először jövünk ki bugos szarral még nem support. A support az az amit a Nokia csinál a frissítésekkel, amivel úgy néz ki nagyon nem vagy képben
-
Noukoum
veterán
válasz
tomboy0013 #53 üzenetére
Arról ne is beszéljünk hogy most is az első értelmes helyen 90-95e forint a mobil. Az kapásból ~30-40e difi. Ami valljuk be nem kevés
-
-
Griff55
senior tag
Egyik oldalon azt írták hogy 439 dodó lesz ... Ez csak vmi vicc lehet, a Mi8 nem kerül annyiba
-
Atocha
senior tag
A xioami vezer megerősítette hogy 48MP kameraval jon a Redmi. Hogy melyik az nincs irva.
-
matyikusz133
tag
válasz
szabi__memo #54 üzenetére
Ahogy mondod. Kifuto termék. Az is lehet hogy lassan mar kapni se lehet majd. Nagyon hajtogatod az nfc-t de megint az csak egy dolog a sok közül ami szempont. Elhiheted hogy az emberek nagy része azt se tudja mi az. A xiaomi supportjat nek lehet osszehasonlitani? A Xiaomi a legelső telefonjaira is kihozta a Miui 9-et de biztos rossz.
Jó hogy te előre eldontod mi lehet sikeres termék. Köszönjük megmondó kapitány -
tomboy0013
veterán
válasz
szabi__memo #58 üzenetére
Akárhogy nézem az árát, a legolcsóbb akciós hivatalos ár 95.000 Ft az árukereső szerint és nem mai modellről beszélünk.
A 7.1 ami mai meg 636-tal van szerelve 110.000 3/32-es kivitelben hivatalos áron, Redmi Note 6 Pro pedig a hivatalos Xiaomi oldalon 4/64-es kivitelben 75.000. -
válasz
szabi__memo #64 üzenetére
Üdv!
-
válasz
szabi__memo #62 üzenetére
Na figyi...
Miről akarsz beszélgetni? Egy készülékről, ami meg se jelent?
Na menj akkor a sunyiba.... Mert akkor nálad van a tudatmódosító, nem nálam...
Írj a Xiaominak, és beszélgess már velük. Én ráhagytam, és idén nem is tervezek veled társalogni, mert ez így komolytalan, vagy szimplán szórakozol csak...
-
válasz
szabi__memo #60 üzenetére
Jajj istenem...
Mentálisan kezdek elgyengülni a faszságoktól... Ne haragudj, de kerüljük egymást.
Ugyanazt a lemezt pörgeted...ÉS ki is forgatod, amit írtam
Szóval vastaps, és viszlát.
-
-
válasz
szabi__memo #58 üzenetére
Szuper...
Szedjünk már elő még valami tavalyi készüléket, mert kedvezőre esett az ára a nyitó túlárazás után...
Remélem érted miről van szó. Szerintem rohadtul elbeszélünk egymás mellett. Te beszélsz egy létező 1 éves termékről, illetve vizionálsz egy nem létező termékről, hogy rohadtul nem éri meg.
Úgy, hogy meg se jelent... ÉS nekem kéne felfogni? Mondd a sárkánynak a sarokban
-
válasz
szabi__memo #56 üzenetére
Ja, ész tényleg kéne hozzá...
Egyszer volt Telekomnál 69 ezer... És leragadtál annál.. Azt hiszem ez volt a nap csúcspontja.
Milyen készüléked van amúgy, ez még azért érdekelne
Mi toplista a GSMArénán? Úgy írj, hogy érthető legyen.
-
válasz
szabi__memo #54 üzenetére
Figyi már, honnan tudod, hogy a Note 6 Pro mennyire sikeres?
Te vagy jövőbelátsz, vagy ne haragudj meg, de masszívan hantázol...
Nem állok bele, mert csak etetlek, ez már komédia...
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
tomboy0013 #53 üzenetére
Míg a Nokia nem jött ki régi SoCal hanem egy újal ami több tekintetben jobb. Pl fogyasztásban körökkel. Szóval kicsit azért más a helyzet, mert itt meg két elvileg azonos SoCal készült készülékről beszélünk. Az egyik kifut, a másik most jön... És mivel azonosak kb azonos áron versenyképes csak. Ha meg nincs NFC akkor miben lesz jobb? Miközben a Nokia híresen jó supportban is? Össze sem lehet a Xiaomival hasonlítani. Más kategória a kettő. Te megvennéd ezt azonos áron???? Még ha a válasz igen is, akkor sem lehet egy ilyen készülék sikeres mint egy Note5. Ahogy a 6 sem az pont ugyanezért, jön is a 7... De ha a 6 tudásával akkor jöhet is a 8
-
tomboy0013
veterán
válasz
szabi__memo #17 üzenetére
Az LG G6-ot is ennyiért szórta ki a Telekom kb 1 hónapja. Az snapi 821, plusz funkciókban is köröket ver a 7+-ra. Akkor innentől kezdve minek jön ki Nokia is vagy bármi más ami gyengébb ettől prociban?
Na de nézzük reálisan a dolgot: mikor megjelent a 7+ mennyibe is került? Segítek: 130.000 volt kártyafüggetlenül hivatalos forrásból. Azért mert a Telekom kiszórt pár darabot potom összegért nem kell egyből piedesztalra emelni, pláne annak függvényében amilyen telefonokat csinál a Xiaomi árkategóriájában... Ez ennyiért megérte annak a kb. 10 embernek akinek ez feltűnt, de előtte meg drága volt. Szóval rohadtul nem lehet egy lapon említeni egy Redmi-vel a Nokia egyik terméket sem brutális akció nélkül, legyen az bármilyen alumínium ötvözetből... -
-
joey04
titán
válasz
matyikusz133 #36 üzenetére
Elolvastad amit linkeltél?!
A Qualcomm nem viccel, tényleg lehozza a felsőház tudását a középkategóriába.
-
szabi__memo
nagyúr
Mindvégig ott volt a ha.. szóval kár is volt hozzászólni. Az egyszer volt annyira még annyit hogy most is van 10ezerrel többért. Szóval HA jobb lesz (ami nehéz lesz csak ugyanazzal a SoCal, bár jobbal sem egyszerű, pl kamera, nfc, anyaghasználat miatt), akkor lehet ennyi az ára HA nem akkor meg a kutyának sem kell.
De ha tippelnem kell baromira nem ez a SoC lesz. Pont ezért -
válasz
szabi__memo #48 üzenetére
Azért mert egyszer elérhető volt 69-ért... Attól még nem marad az ára annyi... És ha kifut, akkor van miről beszélnünk?....
Illetve egy meg se jelent termékről beszélgetünk, ugye..?
Én erre azt mondom, ha ennyire a jövőbe látsz, akkor a lottószámokat is dobd már át... ÉS akkor szerintem zárható is.
-
válasz
szabi__memo #46 üzenetére
Ja, nem fogja megérni, mint ahogy eddig egyik Note sem....
Néha azért tudsz ám furcsákat írni... Azért mert votl egyszer akcióban a Nokia... Nem értem, mit szeretnél?
Van elég készülék a piacon. MEg se jelent még a készülék, de te már tudod, hogy nem lesz sikeres egy majd 1 éves modellel szemben.... Remek készülék tényleg. reméljük még sokáig lehet kapni.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
matyikusz133 #37 üzenetére
Nem egésze. Írtam pl az NFCt is ami a Nokia mellett szól. Nem írtam a 6000-es ötvözetű gyémánt vágású alumínium házat, a kerámia hatású bevonatot, a fasza kameráját. Tehát ha ugyanezzel a SoC-al lesz, légyszi mond meg mitől érheté meg a Note. Még az akksi sem igazán játszik mert a Nokianak is nagy.
Azok alapján amit tuduni vélünk ez bizony nem fogja megérni. -
Soleco
tag
Csak a mai napok "tapasztalatai":
1) akarom lejátszani a zenét, bt fejhallgatóval, nem jön a hang. Be kellett zárjam a zenelejátszót, újraindítsam,
2) Az ujjlenyomatolvasó fogta magát, és 10-ből 1x ismerte fel az ujjamat, a telefon újraindítása segített.
3) Kamera elindítása 5 másodpercbe tellett, átnyomtam videóra, még kellett várjak 3 másodpercet, elindult, mikor akarom leállítani, megint kellett várni 4 mp-t amíg reagált.
4) Menüben bal oldalt a legszélső oldal beragadt, és minden oldalon megjelent, újraindítás segített.
5) Volt még egy-két fagyás is, képernyő ki-be kapcsolása segített.
6) Néha random kidobja, hogy a sim kártya nincs aktiválva
7) Egyszer a telefont nem tudtam felvenni, hiába kattintottam, húztam stb... a képernyő teljesen befagyott, amíg a hívás véget nem ért.
stb..... stb.....Szóval mit érek azzal, ha jön a MIUI 10.321, ami hoz 3 új háttérképet, és egy új widgetet, na meg a beállításokba felcserélnek 2 sort? Igazából a Miui 8 és a 10 között sem tapasztalok sok különbséget használatban. Androidnál az osztott képernyőt mondjuk elég gyakran használom, de azzal annyi.
Szerintem téged se hozna extázisba a vadiúj miui 2 új témája....
Custom Romok minden téren jobbak. Redmi 4 pro (MARKW) ből is sokkal jobb teljesítményt, akkuidőt és stabilabb rendszert tudtam kihozni AOSP rommal....
Ha újdonságokra vágysz, szerintem rakj rá custom romot, több a frissítés, lehet váltogatni, szerintem jobban járnál
. MIUI-s romból is sokszor a Xiaomi.eu stb.. jobb a gyárinál... Amúgy meg telefonvásárlásnál érdemes olyat vásárolni, amit a tömeg vesz, mert arra a gyártók meg a fejlesztők sokkal nagyobb figyelmet irányítanak. Hiába fizettél kétszer akkora különbözetet a "prémium" kategóriáért, ha Redmiből annyival többet eladtak, hogy profitálóbb a cégnek azt támogatni.
-
törölt tag
Honor/Huawei azért volt más, mert ott sok mindent belpiacra csináltak. Meg egyes régiókba is kerültek egyedibb dolgok. Pl. Windows mobiljai nem nagyon voltak itt jelen, nem is éltek sokáig.
Illetve sokszor volt koncepció váltás, egyes termékek egyes régiókban vagy országokban más néven kerültek forgalomba. Pl. a G6, ami 2 fajta nagyon közeli hardverezéssel, mellé pedig 3 fajta névvel volt a piacon.
Szétválást vágom, de itt magának a Redmi 7 -nek a pozícionálása nem tiszta. Brand családon belül. Illetve a Tenaa -n lévő adatok alapján. Majd meglátjuk rövidesen, hogy mit találtak ki a bemutatóra.
-
margithid
veterán
Én is igy gondolom.
Fura, itt sokan azért panaszkodnak, hogy Snapdragon 710 kellene bele, nekem meg pont fordítva van, szerintem már egy Snapdragon 460-nal is ellenék. 636 meg bőven sok is, semmi jelét nem láttam még, hogy bármikor is megakasztottam volna valamivel.
Nekem inkább a háttértár gyorsasága lenne fontosabb, állítólag azzal ténylegesen lehet sebességet növelni.
Az az igazság, most hogy a 625 meg a 435 szériák nyugdjba mentek, nincs már rossz proci Snapdragon szériában.
460 is teljes mértékben elégséges lenne szerintem a felhasználók nagy többségének, akik nem játszanak. -
Atocha
senior tag
-
Stabi83
senior tag
válasz
#86973952 #31 üzenetére
Épp mostanában volt cikk róla hogy szétválik a két név. Jelenleg teljes a káosz. Kb ugyan ez van volt a Huawei/Honor vonalon is. Főleg az ázsiai piacon találni pontosan ugyan olyan készüléket mind a két névvel. Azonos anyacég, azonos gyártósor, azonos tervezés, csak a felirat más.
-
Atocha
senior tag
válasz
Viktor0610 #35 üzenetére
Szerintem csak úgy kell érteni, hogy van benne lenyomat olvasó. Mármint a készületben.
-
tomboy0013
veterán
válasz
matyikusz133 #37 üzenetére
Tegyük hozzá így is mérföldekkel jobb ajánlat mint bármi más ezek az árszinten.
-
matyikusz133
tag
válasz
szabi__memo #28 üzenetére
Ahogy altalaban mindig megveszik az új telefonokat csak azért. Még meg se jelent de kijelented hogy nem fogja megérni mivel annyit se tud. Szóval egy telefon tudása csak a soc-on múlik?
Elég sok indok van amiért az userek ezt vennék és nem a nokiat. Pl.: 1 éves es lassan kifut, nem tetszik az usernek kinezetre, esetleg ezt ajánlják neki a boltban vagy csak ez van stb.
-
-
-
Atocha
senior tag
Az egyik weboldalon ahol 90%-ban xiaomival foglalkoznak azt írják, hogy:
Snapdragon 675 processor, a 6.3″ screen with a fingerprint sensor
48MP camera
3900mAh batteryÍgy legyen.
-
tomboy0013
veterán
válasz
beyruth82 #27 üzenetére
"...előtte 100 ezer alatt bőven alsó és belépő kategória volt minden telefon a középkategória 100 felett indult."
Hát azért ezt nem mondanám. Pont hogy az utóbbi pár évben(3-4) szaladt így el a ló az árakkal. Előtte simán vettél 100 alatt középkategóriás eszközöket. Amikor a Huawei rendszeresítette a kirin-t az eszközeiben akkoriban igencsak találtál korrekt középkategóriás eszközöket 60 és 100 ezer között: Az akkori P széria Lite eszközei illetve az A szériás Samsung-ok (A5) is 100 alatt voltak induló árban, ma meg 100-150 ezres kategória mindkettő. A Xiaomi-ban az a jó hogy hozza a régi árakat jó eszközökkel.
-
törölt tag
válasz
dave_gahan #14 üzenetére
Tenaa adatok alapján 3900 és 2900 lesz a vége. Bár nekem még mindig fura a feltöltött képek alapján, hogy a Note az Redmi hátlapos, addig a másik (amit "sima" Redmi -nek mondanak) Mi hátlapos.
Vagy teljesen megkavarják a Mi és a Redmi név alá sorolt telefonokat, vagy valahol az éterben van egy kis káosz.
-
Soleco
tag
Jó, hogy ilyen gyakran "frissítik" a hardvert Redmi szériában, az egyetlen hátulütője a dolognak, hogy annyi készüléket kitermeltek, hogy normális rendszertámogatást nem tudnak biztosítani (vagy nem akarnak?).
Redmi szériában (is) szerintem elvárható lenne minimum 1 android főverziós frissítés. De ha ezt a frissítést csak úgy tudják kivitelezni, hogy utána hónapokig Béta tesztelővé válik minden felhasználó, akkor jobb lenne bele se kezdeni, akkor inkább az eredeti rendszert kellene hibátlanra foltozni....
-
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
matyikusz133 #22 üzenetére
Egyébként minek venné meg bárki is l, főleg ha még annyit sem tud
-
válasz
tomboy0013 #25 üzenetére
Szerintem nincsen olyan hogy felső kategória.Van belépő, alsó,közép és a csúcs.Esetleg a közép kategóriának vannak különböző fokozatai mint alsó közép vagy felső középkategória a snap 7xx procik ez utóbbihoz tartoznak.A 60-80 ezres telók is csak a xiaomi és társai térnyerése óta nevezhetőek középkategóriának előtte 100 ezer alatt bőven alsó és belépő kategória volt minden telefon a középkategória 100 felett indult.
-
joey04
titán
válasz
tomboy0013 #25 üzenetére
Ráadásul más nagyobb gyártó telójába 100-130 ezer körül is csak 636 fér bele az árba, szóval zéró ok lehet a panaszra ha 65-70-ért a Xiaomi beletesszi.
na jó, de a xiaomi azért sikeres, mert olcsóbban ad adott vasat (vagy azonos áron ad jobbat) mint a többi gyártó, persze az ismert kompromisszumokkal.
-
tomboy0013
veterán
A 60-80-as közép és a 120-170 ezres felső kategóriák közé is kell valamit pozícionálni. A 710 a tökéletes erre (mivel más nincs), ahogy ezt már láthattuk 2018-as Xiaomi modellek esetében. Ráadásul más nagyobb gyártó telójába 100-130 ezer körül is csak 636 fér bele az árba, szóval zéró ok lehet a panaszra ha 65-70-ért a Xiaomi beletesszi.
-
joey04
titán
válasz
matyikusz133 #11 üzenetére
Felsőkat? Nem.
-
matyikusz133
tag
válasz
Olcsóbb lesz-e? Azt akarod hogy a lassan egy éve kijött telefonnál olcsóbb legyen egy újonnan kijött készülék csak azert mert ugyanaz a soc?
-
válasz
szabi__memo #19 üzenetére
Szuper, remélem vettél belőle .
-
válasz
Szolgáltatói készüléket független piacos ellen...
Ne... Miért ???
Tessék : [link]
-
szabi__memo
nagyúr
Ma volt Nokia 7+ 69ezerért T-nél 2 év garival. Ez olcsóbb lesz legalább ha már a soc ua?
Nfc ebben lesz (tipp: nem)? Notch? (Tipp:igen) Vagy ez most igazából minek??? 710 kellett volna ebbe
A3 legalább NFCt kap -
Cythyel
senior tag
válasz
dave_gahan #14 üzenetére
hát ha csak tényleg annyi és a redmi-k megtartják ezt a 4k körüli akku méretet, akkor maradok náluk
-
margithid
veterán
Van tempó, egy éves sincs a Redmi Note 5, amivel egyébként tökéletesen meg vagyok elégedve.
Snapdragon 636 teljesen jó ebben az árszegmensben. 660 meg főleg.
Én a Mi A3 Lite-ot várom már, ha ott is Snapdragon 660 lesz és marad a 4000-es aksi, akkor egy vevőjük már van -
Szerintem nagyon elkapkodják a redmi és redmi note szériák kiadását.Tavaly februárban jelent meg a redmi note 5 és már a redmi note 7 következik....
Érdemesebb lenne évente kiadniuk az aktuális redmi és redmi note telókat így lenne idejük kifutni és több újítást is kerülhetne beléjük. -
Stabi83
senior tag
válasz
matyikusz133 #11 üzenetére
Pontosan!
4XX Belépőkategória
6XX Középkategória
7XX Felsőkategória
8XX CsúcskategóriaA 660 bőven elég ide, ha 710 menne bele tuti drágulna a kütyü ez meg a célközönségnek nem feküdne annyira. Jellemzően nem ez az a kategória ahol AnTuTu pontvadászok vásárolnak készülékeket.
-
-
joey04
titán
710 mehetne azárt már ezekbe.
-
Cythyel
senior tag
ha nem bő 1 éve vettem volna a redmi note 4-est, akkor ez a note7-es lenne a köv telóm, de még 1 évet ki szeretnék húzni a note4-el
pedig a spec alapján nagyon is jó a note7, csak az a 4000 alatti akku ne lenne...
-
Fecc91
tag
Ez kb ugyan az mint a mi note 3 ...
-
válasz
enginev3.0 #1 üzenetére
660-as teljesen jó, vagy mit tennél mást a helyére?
Van még a 710-es és csókolom
,de ezt se túl sok mobilban látni még, nehogy olyan legyen mint a Snap 652-es, ami kiváló volt, mégis talán 2-3 készülék kapta meg..
Középkategóriában bárcsak minden gyártónál ilyen SoC lenne... helyette meg...
Igazából a Redmi Note 6 is csak faceliftnek jött a "notch" miatt... Ki is lehetett volna hagyni, és egyből 660-ra ugrani.
De már a 636 is korrekt tempót tud.. Én inkább a memória-tárhely sebességén növelnék, de azt a userek nem nézik...
-
válasz
enginev3.0 #1 üzenetére
Teljesen rendben van.
Nekem nem feltétlen kellene erősebb proci. -
válasz
enginev3.0 #1 üzenetére
Középkategória... az emberek nagy többségének még sok is...
-
Ez melyik snapdragon?
Elfelejthetnék már a 636 meg lassan a 660at is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A január 10-ei bemutatón a Redmi 7 és Redmi Note 7 mobilok bemutatkozása tűnik esélyesnek, utóbbi már fel is bukkant a Geekbenchen.
- Redmi note 13 128gb
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ független Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB TiTanium Black ! 1 ÉV Samsung GaranciA
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 13 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest