- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Realme GT 5G - versenyképes
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz
szabi__memo #98 üzenetére
De azt nem árulok el milyen Xiaomi telóival és milyen ROM-mal van tapasztalatod jelen pillanatban?
2 napja tettem fel a kérdést. -
válasz
szabi__memo #95 üzenetére
Na akkor itt bukott ki a dolog, hogy trollkodni jársz ide .. köszönjük az önbevallást
Szerk.: Sokat számít a hozzászólás minősége is ..
köszi a célozgatást tényleg .. Eddig és ne tovább... Azért mindennek van határa. Kit érdekel a hozzászólás száma?
-
válasz
szabi__memo #95 üzenetére
Egs'!
-
Noukoum
veterán
válasz
szabi__memo #88 üzenetére
Akkor ne használd, kész.
-
Atocha
senior tag
válasz
Szerintem egy teljes rendszer reinstallt csinalhatnal es aztan teszteld az alap appokkal hogy jonnek e hibák.
-
tomboy0013
veterán
válasz
szabi__memo #90 üzenetére
Milyen telónál milyen Custom ROM-ot használsz?
-
tomboy0013
veterán
válasz
Akkor válts Nokiára ott nincs hiba meg bug, meg nem is lesz soha mert az Android One.
-
tomboy0013
veterán
válasz
szabi__memo #86 üzenetére
És ha te találkozol vele akkor meg csak szar bugos lehet mindenkinek
-
tomboy0013
veterán
válasz
szabi__memo #84 üzenetére
Óra random eltüntessel se találkoztam még, hangvezérlést nem használok. A Poco-n is MIUI 10 van.
Lehet nem ártana frissíteni a tapasztalatod a rendszerrel ha már annyira erősen kiállsz a régi negatívumok mellett. -
tomboy0013
veterán
válasz
szabi__memo #82 üzenetére
Poco-n egyikkel sem találkoztam, értesítési gondom nem volt még, a gombokkal meg pláne semmi
Egyéb?
-
tomboy0013
veterán
válasz
szabi__memo #80 üzenetére
Mondj pár bugot, lecsekkolom Poco-n. Az is MIUI 10-es, holnap Note 4-en is meg tudom nézni.
-
tomboy0013
veterán
válasz
szabi__memo #72 üzenetére
Ez megint csak sárral dobalas aminek sok értelme nincs, szóval maradjunk a tényeknél. A Nokia gyári droiddal van szerelve ami korlátoltabb mint egy MIUI ez tény, az is tény, hogy még a Redmi Note 4 és régebbi modellek is megkapták a MIUI 10-et.
Ami még tény, hogy a Nokia is kapja szépen a frissítéseket bár Android One programhoz képest érdekes, hogy a főverzió frissítések hónapokat késnek a Google telefonokhoz képest.
Tehát mehet itt a farokméregetes, a lényeg hogy frissül mindkettő szépen és a Nokia-nál is előfordulnak problémák a gyári droid ellenére ahogy a Xiaomi-nál. Szoftverekről beszélünk, bug mindig lesz.
Teszem hozzá a mindennapok során egy MIUI 10-es Note 4 is teszi a dolgát szépen ezt speciel személyesen tapasztaltam. Biztos van benne bug nem vettem észre, de bugos szarnak nevezni simán csak a másik véleményének ostoba lenyomása. Kommentelj okosan, indulatok nélkül, jobb lesz a beszélgetés -
matyikusz133
tag
válasz
szabi__memo #54 üzenetére
Ahogy mondod. Kifuto termék. Az is lehet hogy lassan mar kapni se lehet majd. Nagyon hajtogatod az nfc-t de megint az csak egy dolog a sok közül ami szempont. Elhiheted hogy az emberek nagy része azt se tudja mi az. A xiaomi supportjat nek lehet osszehasonlitani? A Xiaomi a legelső telefonjaira is kihozta a Miui 9-et de biztos rossz.
Jó hogy te előre eldontod mi lehet sikeres termék. Köszönjük megmondó kapitány -
tomboy0013
veterán
válasz
szabi__memo #58 üzenetére
Akárhogy nézem az árát, a legolcsóbb akciós hivatalos ár 95.000 Ft az árukereső szerint és nem mai modellről beszélünk.
A 7.1 ami mai meg 636-tal van szerelve 110.000 3/32-es kivitelben hivatalos áron, Redmi Note 6 Pro pedig a hivatalos Xiaomi oldalon 4/64-es kivitelben 75.000. -
válasz
szabi__memo #64 üzenetére
Üdv!
-
válasz
szabi__memo #62 üzenetére
Na figyi...
Miről akarsz beszélgetni? Egy készülékről, ami meg se jelent?
Na menj akkor a sunyiba.... Mert akkor nálad van a tudatmódosító, nem nálam...
Írj a Xiaominak, és beszélgess már velük. Én ráhagytam, és idén nem is tervezek veled társalogni, mert ez így komolytalan, vagy szimplán szórakozol csak...
-
válasz
szabi__memo #60 üzenetére
Jajj istenem...
Mentálisan kezdek elgyengülni a faszságoktól... Ne haragudj, de kerüljük egymást.
Ugyanazt a lemezt pörgeted...ÉS ki is forgatod, amit írtam
Szóval vastaps, és viszlát.
-
válasz
szabi__memo #58 üzenetére
Szuper...
Szedjünk már elő még valami tavalyi készüléket, mert kedvezőre esett az ára a nyitó túlárazás után...
Remélem érted miről van szó. Szerintem rohadtul elbeszélünk egymás mellett. Te beszélsz egy létező 1 éves termékről, illetve vizionálsz egy nem létező termékről, hogy rohadtul nem éri meg.
Úgy, hogy meg se jelent... ÉS nekem kéne felfogni? Mondd a sárkánynak a sarokban
-
válasz
szabi__memo #56 üzenetére
Ja, ész tényleg kéne hozzá...
Egyszer volt Telekomnál 69 ezer... És leragadtál annál.. Azt hiszem ez volt a nap csúcspontja.
Milyen készüléked van amúgy, ez még azért érdekelne
Mi toplista a GSMArénán? Úgy írj, hogy érthető legyen.
-
válasz
szabi__memo #54 üzenetére
Figyi már, honnan tudod, hogy a Note 6 Pro mennyire sikeres?
Te vagy jövőbelátsz, vagy ne haragudj meg, de masszívan hantázol...
Nem állok bele, mert csak etetlek, ez már komédia...
-
tomboy0013
veterán
válasz
szabi__memo #17 üzenetére
Az LG G6-ot is ennyiért szórta ki a Telekom kb 1 hónapja. Az snapi 821, plusz funkciókban is köröket ver a 7+-ra. Akkor innentől kezdve minek jön ki Nokia is vagy bármi más ami gyengébb ettől prociban?
Na de nézzük reálisan a dolgot: mikor megjelent a 7+ mennyibe is került? Segítek: 130.000 volt kártyafüggetlenül hivatalos forrásból. Azért mert a Telekom kiszórt pár darabot potom összegért nem kell egyből piedesztalra emelni, pláne annak függvényében amilyen telefonokat csinál a Xiaomi árkategóriájában... Ez ennyiért megérte annak a kb. 10 embernek akinek ez feltűnt, de előtte meg drága volt. Szóval rohadtul nem lehet egy lapon említeni egy Redmi-vel a Nokia egyik terméket sem brutális akció nélkül, legyen az bármilyen alumínium ötvözetből... -
válasz
szabi__memo #48 üzenetére
Azért mert egyszer elérhető volt 69-ért... Attól még nem marad az ára annyi... És ha kifut, akkor van miről beszélnünk?....
Illetve egy meg se jelent termékről beszélgetünk, ugye..?
Én erre azt mondom, ha ennyire a jövőbe látsz, akkor a lottószámokat is dobd már át... ÉS akkor szerintem zárható is.
-
válasz
szabi__memo #46 üzenetére
Ja, nem fogja megérni, mint ahogy eddig egyik Note sem....
Néha azért tudsz ám furcsákat írni... Azért mert votl egyszer akcióban a Nokia... Nem értem, mit szeretnél?
Van elég készülék a piacon. MEg se jelent még a készülék, de te már tudod, hogy nem lesz sikeres egy majd 1 éves modellel szemben.... Remek készülék tényleg. reméljük még sokáig lehet kapni.
-
matyikusz133
tag
válasz
szabi__memo #28 üzenetére
Ahogy altalaban mindig megveszik az új telefonokat csak azért. Még meg se jelent de kijelented hogy nem fogja megérni mivel annyit se tud. Szóval egy telefon tudása csak a soc-on múlik?
Elég sok indok van amiért az userek ezt vennék és nem a nokiat. Pl.: 1 éves es lassan kifut, nem tetszik az usernek kinezetre, esetleg ezt ajánlják neki a boltban vagy csak ez van stb.
-
matyikusz133
tag
válasz
Olcsóbb lesz-e? Azt akarod hogy a lassan egy éve kijött telefonnál olcsóbb legyen egy újonnan kijött készülék csak azert mert ugyanaz a soc?
-
válasz
szabi__memo #19 üzenetére
Szuper, remélem vettél belőle .
-
válasz
Szolgáltatói készüléket független piacos ellen...
Ne... Miért ???
Tessék : [link]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A január 10-ei bemutatón a Redmi 7 és Redmi Note 7 mobilok bemutatkozása tűnik esélyesnek, utóbbi már fel is bukkant a Geekbenchen.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Suzuki topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest