- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
-
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Aryon87 #1542 üzenetére
Egy másik leírás szerint úgy kell mennie:
3. Turn OFF the phone and connect connect via USB cable (Static Green color will flash Green and Red)
4. On succesfull connection the color of dot will be Yellow and your phone will be in Meta Mode (Stuck at Mi Logo)
5. If "Get Version" window popup then just close it and select "IMEI Download" then click "Change NVRAM Database File" then click "No" to choose database file by yourself. -
kaszibat
tag
válasz
Aryon87 #1527 üzenetére
Azért javaslom mindenkinek hogy mielőtt belekezd a flash-be, próbálja meg a webshopos romon a BL nyitást. Nekem a spemallos rom alatt kinyitotta a BL-t már két telefonon is. Egy csomó ideget és időt meg lehet spórolni. Azt olvastam valahol, hogy a china dev az alapja a spemallos romnak, így sikerulhet. Azért az feltétele, hogy legyél bejelentkezve a telefonon a miui fiókodba.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Aryon87 #1524 üzenetére
Kezdjük elölről. [link]
Ez alapján tedd fel a drivereket. [link] (illesztőprogram aláírásellenőrzés legyen kikapcsolva)
Rendszergazdaként telepítsd: Maui_META_v9.1604.02.00
Futtasd rendszergazdaként
Beállításokban válaszd ki, hogy csak preloader port:
Ezt kell lásd:Kapcsold ki a telefont és csatlakoztasd USB-re.
Válaszd ki az IMEI download opciót:Ha Change Database NVRAM File van, kattints a No-ra.
Tallózd be a database fájlt, amikor kéri:
A korábban letöltött unbrick/fastboot ROM-ban megtalálod:
Írd be a telefon dobozán található IMEI-eket a SIM 1 és SIM 2-hözA MEID aktiválása ugyanezekkel a lépésekkel:
Húzd le a telefont a kábelről, indítsd újra, majd nézd meg az IMEI-t
-
Aryon87
félisten
válasz
Aryon87 #1516 üzenetére
Mára feladom..
Ha valaki tud egy normális leírást adni, miként kell azt a szájbanyomott IMEI-t visszaállítani, megköszönném..
Minden más kész van, a xiaomi.eu ROM is felpakolva..A program nem csinál semmit, ritkán ha feldob valami hibaüzenetet és ennyi..
Privát is jöhet.GuruZone
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Aryon87 #1496 üzenetére
A preloader elől kiveszed a pipát? Nézzük úgy mit csinál.
Itt egy jó tutorial Redmi Note 4-hez. Az elv ugyanaz, csak a saját fájljaidat tallózd be.
Itt is a Cust.img-t írja.
And overwrite original cust.img inside just extracted Official fasboot ROM, images' folder.
This image partition contains only Local info and local apps.
Itt a fájl. [link] -
tibcsi0407
félisten
válasz
Aryon87 #1492 üzenetére
A lényeg, hogy China stable felkerüljön.
- VCom driver legyen telepítve
- Flashtool ROM kicsomagolva, Flashtool is
Flashtool indít ( telefon már kikapcsolva), majd flashtoolban scatter és egyéb fáljlokat betallózod úgy, ahogy a videóban és a leírásban is van.
Rányomsz a download gombra, majd rádugod a telefont.
Minden legyen lementve, mert törli az összes személyes tartalmad a telefonról. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Aryon87 #1488 üzenetére
1 másodperc volt megtalálnom abból a tutorialból... [link]
Kapkodsz. Tudom mi történik ilyenkor, több topikom is van és mindenhol eljátszotta valaki ezt, sosem lett jó vége.
Ezért mondtam, hogy szépen nyugodtan, alaposan csináld. Ha 5 óra, akkor 5 óra, de az eredmény legyen jó. -
aytukabozs
addikt
válasz
Aryon87 #1449 üzenetére
Hát, ezért nem baj ha az ember el is olvassa a neki címzett válaszokat
MÁS:
FM rádiót használja valaki? Nekem azzal van sajnos bajom, pedig rendszeresen használnám. időnként elhallgat a rádió, noha tartja a frekvenciát, ilyenkor át kell kapcsoljam máshova, majd vissza.
Ezzel csak az a baj hogy főleg bringán hallgatnám, és 25-30-as tempónál nem olyan szerencsés elengedni a kormányt
-
zoleee24
tag
válasz
Aryon87 #1398 üzenetére
Igen ebben biztos vagyok én is.
Holnap ha bejelentenék az Android7 + MIUI9 kombót a CES-en , lenne pislogás.
Igen így értettem azért 70k-ért korrekt a minőség, naggyon is, erre mondtam hogy ár/érték.
Ha rákeres az ember akkor mindenhol elégedettek vele, meg lássuk be kinőtt a dzsunka kínaiak közül a gyártó, van normális support is hozzá, nekem a B20 se fáj, B3, B7 egész jó már mindenhol mindhárom szolgáltatónál, ráadásul én csak wifi-vel tolom szinte mindenhol.. -
zoleee24
tag
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
Aryon87 #1369 üzenetére
az egy vezérlés a kijelzőnek, az eszközök 99%-ában sajnos az van, 1%-ban pwm free
lényege különböző fényerő fokozatokon "hullámzik" a kép, csak max fényerőn nem
akiknek érzékeny rá a szeme hamar megfájdul tőle, fejfájás kíséretében
az érdekel ennél a telefonnál mennyire van jelenszerk: zoleee24 és sokan nem tudják mitől fáj a szemük és fejük, és kb mindent ezzel a szutyokkal vezérelnek, pedig alig drágább a pwm free megoldás
-
zoleee24
tag
válasz
Aryon87 #1369 üzenetére
Aki elektronikával foglalkozik, előbb-utóbb találkozik azzal a betűszóval, hogy PWM. Ismét angol kifejezés lapul a háttérben: Pulse Width Modulation, jelentése impulzusszélesség-moduláció.
Magyarázatra szorul még a PWM kapcsán a frekvencia, amit hertzben (Hz) adunk meg, de nem összekeverendő a képfrissítés frekvenciájával. Ez a frekvencia megadja, hogy 1 mp alatt hányszor történik meg a fent említett ki- és bekapcsolás ciklus. Mivel szó szerint ki- és bekapcsolás történik, ezért vibrálásáról beszélhetünk még akkor is, ha ezt szemünkkel nem látjuk. -
Chaser
legenda
válasz
Aryon87 #1367 üzenetére
"ha van másik telód, megtennéd h azzal készítesz róla felvételt, fényerőt nulláról indítva és fokozatosan emelve? egyes fokozatokat 4-5 másodpercig hagyva és aztán ugrás a következőre"
mennyire van jelen a pwm jelenség az egyes fokozatokon, videokról a fényerő nem derült ki
-
Chaser
legenda
válasz
Aryon87 #1360 üzenetére
ez most egy kakukktojás egyelőre, már csak a mérete miatt is a note szériához illene, de egyéb tulajdonságai alapján is, szóval érdekes mért redmi vonalra pakolták
most az új redmi vonalon a 4-es is hozott meglepetést, legerősebb modell fhd-s, ilyen sem volt mégszerk: videot várom ám
szerk2: egyébként sztem túl sok modellt kezdenek kiadni, régen sokkal letisztultabb volt az egész termékvonal
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Aryon87 #1315 üzenetére
Van több is. Először a security alkalmazást érdemes beállítani, azon belül is az akku beállítások. Minden alkalmazás külön szabályozható. Érdemes lakatolni is a recent apps menüben úgy, hogy nem felfelé tolod, hanem lehúzod. Valamint a developer options-ban is ki lehet kapcsolni a MIUI memória kezelést.
-
aytukabozs
addikt
válasz
Aryon87 #1311 üzenetére
saját beépített menüpont van a led finomhangolására
A Tibcsi által ajánlott menüpontban pedig a legfelső opció pont az hogy melyik navi gomb legyen a vissza, és melyik a menü.
(#1313) tibcsi0407
Megvolt, de nem ártana mindenfelé promótálni a poll-t, mert eddig velem együtt 8 szavazat van
Új hozzászólás Aktív témák
ma A mai napon került bemutatásra a Xiaomi három verzióban elérhető készüléke, az 5,5 hüvelykes OLED megjelenítővel szerelt, dupla hátlapi kamerás Redmi Pro.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- LEGO klub
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- ASUS ROG Ally
- Gaming notebook topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest