- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaszibat
tag
válasz
GuruZone #2472 üzenetére
Köszönöm szépen! Nagyon rendes tőletek! Nagyon bízom benne, hogy legalább a kár nagyobb része megtérül. Azt gondolom, hogy ez jó tanulság mindenkinek. Kicsomagolós videót kell készíteni és a futár előtt kell bontani. De valóban van olyan futár, aki nem hajlandó megvárni. Jó lenne valami jobban működő védelem a vásárlók számára.
ACE05: Köszönöm, már mindenkinek írtam, aki eszembe jutott. Legyen igazad!
-
Lacika2013
tag
válasz
GuruZone #2305 üzenetére
Nem hiszem hogy hálózati hiba.
Amikor telefonálok,és nincs a számhoz nyomva a telefon,akkor már szolnak,hogy nem hallanak!
Más telefonokkal,más xiaomi telokkal,a számtól 1-2 cm-re is tökéletesen hallottak.
Nem takarja semmi,teljesen szabad az ujta a mikrofonnak.
Szerintem csak gyenge -
coldlegio
csendes tag
válasz
GuruZone #2162 üzenetére
Guruzone! Nagyon szépen köszönöm, hogy megnézted.
Azóta annyit olvastam azóta, hogy elvileg a MIUI nál nincsen gesture feature lehetőség.
De már évek óta WP s vagyok, úgyhogy újra fel kell fedeznem az android/MIUI os-t.
Persze Play-en biztos van pár ilyesmi szoftver, majd kiváncsi leszek működnek-e.
Hát mindegy, szép lett volna, de így is megy a rendelés
-
zoleee24
tag
válasz
GuruZone #1738 üzenetére
Jól értem, hogy ha Spemallos rendelés van pl, amin esélyes a nyitott bootloader, akkor a MiuiHuTool-lal ilyen egyszerűen lehet TWRP-n keresztül a ROM-okakt telepítgetni?
Ha zárt a bootloader, mennyire nyűg kinyitni egy kezdőnek?
Szerk: Aryon87 - - Átolvasom még1x, anno a Galaxy Spicát széthekkeltem volt rá 30 féle ROM, de ez attól jóval bonyolultabbnak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A mai napon került bemutatásra a Xiaomi három verzióban elérhető készüléke, az 5,5 hüvelykes OLED megjelenítővel szerelt, dupla hátlapi kamerás Redmi Pro.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest