- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Indiában szeretnek TV-zni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsa_4870
csendes tag
válasz
oldbone'76 #2189 üzenetére
egyedül azt a zsebes dolgot nem kapcsoltam ki
-
csacsa_4870
csendes tag
válasz
aytukabozs #1895 üzenetére
nem akarom elkiabálni de...
Próbáltam mindent, hogy visszajöjjenek az alsó érintőgombok! Jó pár frissítést, flashtools-t, túl vagyok már pár imei visszaállításon, formatáláson, csoda hogy megy a telefon, amin most a legújabb eu rom van. Semmi sem segített, azóta az érintés asszisztenssel éltem, onnan voltak gombjaim kivéve a fizikai home gombot ami ment mindig is. Tegnap este bevillant valami, levettem a webshop-tól kapott ajándék szilikontokot, újraindítottam a telefont, és a gombjaim visszatértek. Remélem ennyi volt!!! Időnként ugyanis bekapcsoláskor feljött egy kis kép, amin valami olyasmi volt, hogy le van takarva két szenzor, az egyik a hangerő gomb felett, a másik meg valahol a home gomb körül.
-
csacsa_4870
csendes tag
válasz
aytukabozs #1895 üzenetére
Hát erre kíváncsi lennék!
-
csacsa_4870
csendes tag
Jujj! asszem hülye voltam, webshop-os romom volt és feltettem a xiaomi.eu-t de elfelejtettem a china dev romot feltenni az eljén. Menni megy az eu, csak a gombjaim megint nem mennek. Fel lehet a china dev romot tenni újra, és onnan folytatni?
TWRP-ben tegyem, vagy a beépített frissítéssel is telepíthetem?
-
csacsa_4870
csendes tag
válasz
oldbone'76 #1813 üzenetére
Nem, olyankor semmi, szerintem az ujjlenyomat lehet a bűnös. Csak az megy, ha benyomom a fizikai gombot. Most viszont éppen minden megy, ráment vagy nyolc újraindítás.
-
csacsa_4870
csendes tag
Hi! Webshop-os romom van, de az alsó gombok néha leállnak és sok újraindítás után lesznek újra jók. Ezért úgy döntöttem váltok az eu romra. Már kértem a feloldást is. Amíg az sms-t várom érdemes feltenni a china-dev romot vagy az túl nagy szenvedés lenne? Az angol nem gond.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A mai napon került bemutatásra a Xiaomi három verzióban elérhető készüléke, az 5,5 hüvelykes OLED megjelenítővel szerelt, dupla hátlapi kamerás Redmi Pro.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest