Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
tibcsi0407
üzenetére

akkora választék van, élmény lesz dönteni
message led van, több színű?
látok egy nagy home gombot, ami fpr is, gondolom mellette van két kapacitív gomb, képeken nem látom, van háttérvilágításuk?
ha jól sejtem nem stereo a hangszóró
a dupla kamerának hátul van értelme?
üzemidő kb mennyi? nyilván felhasználás függő, de sd-s note3-nál 8-10 óra soc-okat írtak, helio x10 verziónál fele annyit
szerk: kijelzőn van valami védelem? arról nem találtam semmit
a note1-en elvben gg2 van, azon egy hajszálkarc sincs, először kapott egy üvegfóliát de az pár után berobbant ( : azóta nincs rajta semmi
smithsys tőle és mindenkitől kérdeztem, és a fentebbieket is, akinek van/volt

-
ace05
senior tag
A hiba a ti készületekben van. Nekem elmenti sd kártyára is. Milyen kártyát használtok? Én egy class 10-es kingston. Egyszer sem tapasztaltam lefagyást. Én a helyetekben, előröl kezdeném a rom felrakást. Töröljétek twrpben a datát telepítés előtt. És ha utána is azt tapasztaljátok, akkor küldjétek vissza.
-
Chaser
legenda
válasz
tibcsi0407
üzenetére
azt nem mondtad, hogy ebben oled kijelző van ( :
tőled és mindenkitől kérdezném ,milyen minőségű a kijelző? esetleg standard típussal szerelik vagy több fajtával is?
sajnos mint láttam ez csak egy kis hír, semmi komolyabb kivesézés, és az összefoglalóban sem ilyenekről van szóha jól látom a 3 verzió közt kb a soc a különbség és ram/tárhely mérete, többi hw ua.
-
miafax69
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget , felrakva 6.12.29 mely sokkal gyorsabb és "magyarabb" mint ami fent volt.
igaz a 10 perces újraindítás alatt kétszer kaptam szívinfarktust
Viszont már volt azóta egy-két fagyásom amin csak az újraindítás segített
(Kamera app teljes feketeség ) Bízom a folyamatos javításokban .A memória kártyát sem szerette .(telepítéshez használtam) Amíg bennt volt lassult a telefon, játékok szaggattak.Kivéve a kártyát a szaggatás megszünt. Használja mindenki sokáig egészségben és BUÉK ! -
ace05
senior tag
Írtam egy téma összefoglalót, remélem ez válasz lesz az újoncok felmerülő kérdéseire.
Ez a kamera hang nálam is jelen van, nem is tudtam róla. De tényleg csak akkor hallom, ha a fülemhez tartom a telefont.
-
AsusBoy
senior tag
válasz
zoleee24
üzenetére
Én is csak egy csendes szobában hallom ahol full kuss van
.
De nézd meg pár hsz -el feljebb raktam ki két videót.
Ha a csendes szobában készîtesz videót és vissza nézed akkor is hallható alapzajként .
Ezt leszámîtva jó "kis" teló!Bár most gondolodom,hogy elcseréljem egy Mi5re ami 5"15 méretű
-
zoleee24
tag
válasz
Killerlaca
üzenetére
Jaaa, vagy úgy!

Ez akkor a lencsék mozgása lesz, ami meg teljesen normális mivel fizikailag mozgatja az automatika.
Előző telefonjaimnál is volt ilyen, akkor megnyugodtam.@tibcsi - köszi neked is az info-t
-
Killerlaca
senior tag
válasz
zoleee24
üzenetére
Konkrétan semennyire nem hallható.
Csak ha a füledet oda teszed e lencséhez.De így lehet ahogy tibcsi is mondja ott is dolgoznak a kis manók ezért lehet hangja.
Szerintem vedd meg nagyon masszív telefon eddig nekem nagyon bejön.
Sőt ha nem nyomkodom annyit meg lesz a 3nap üzemidő. :-) -
birooo
tag
Valaki segítsen. Fényképezőgép használta után szépen menti az sd re a képeket, aztán random módon teljesen eltunnek. Most turaztam, csináltam vagy 50 képet amiket nézegettem is a galériában, hazaerek és egy kép sincs meg.

-
zoleee24
tag
válasz
Killerlaca
üzenetére
Redmi Note 4 és Redmi Pro közül választanék, de most elbizonytalanítottak emiatt a "súgás" miatt.

Mennyire hallható ez mondjuk egy full csendes szobában éjjel mikor minden ki van kapcsolva?
(vagy csak tú lett misztifikálva ez a dolog
) -
tibcsi0407
félisten
válasz
Killerlaca
üzenetére
Gondolom ez az ISP hangja. Az is egy processzor, csak kisebb a frekvencia, ezért hallható a rezgés.
Lehet nem mindenkinél, de ez talán tizedmillimétereken is múlhat. Egyszerű fizika. -
kop8
őstag
Olyan a telom mintha gyorsan merülne, eus rom van rajta, valami szivja le az akut mert ha nem nyomkodom akkor is merül gyorsan...
-
zoleee24
tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Ez jellemző a Redmi Note 4-re is, vagy csak itt jött elő?
-
Aryon87
félisten
Nem tudjatok, a DPD ma szallit vagy mar csak jovo hetre varjam a telefont? Meg mindig semi

-
AsusBoy
senior tag
Szerintetek megéri elcserélni egy Xiaomi Redmi Pro 64GB telefont egy Xiaomi Mi5 64GB ra?
-
AsusBoy
senior tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Te már próbáltad kînai stock rommal is,nem?
Ha azzal is azt csinálta akkor mire várunk?Elvégre az a hivatalos ROM.
( Ha rosszul tudom akkor javîts ki kérlek) -
aytukabozs
addikt
válasz
AsusBoy
üzenetére
Nem vagy egyedül, az enyém is csinálja (bár én megesküdnék hogy a beszédhangszóró az), ill. korábban is jelezte valaki hogy ilyen gondja van.
Én egész biztosan nem fogom emiatt visszaküldeni, kivárok még hátha vmelyik frissítés megoldja.
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
Néhány napja jött meg a telefonom,méghozzá egy Xiaomi Redmi Pro 64GB változat.
Működik minden rajta de egyetlen egy kis hibát véltem felfedezni.Amikor megnyitom például a kamera alkalmazást és a hátlapi kamerát használom akkor a kamerából súgás ,süvîtés hallható!
Nem,nem a hangszóróból hanem a kamerából. Ha megnyomom a kamera mellett a fém hátlapot akkor kicsit elhalkul ez a zaj.Előlapi kameránál nem hallható semmi.
Készîtettem két videót.
Ennéla videónál egy másik telefonnal vettem fel ,hogy mi hallható.
(Előlapi és a hátlapi kamerát váltogatva akarom megmutatni az eltérést)Ennél a videónál viszont már a Xiaomi telefonommal veszem fel és hallható háttérzajként ahogy súg.
Valami ötlet? Mi okozhatja ezt? Kamera hogy tud kiadni hangot?
Webshopos illetve az EU-s rommal is ezt csinálja
Szerintem.ez hardveres probléma lehet.Köszi előre is
Hátha valaki tudja ,hogy mi ez a jelenség. -
AsusBoy
senior tag
Driverekkel voltak gondok.
Mediatekes például fel sem volt telepítve.ennek a videónak a segítségével feltudtam telepíteni a rom-ot.
Viszont sajnálattal kell közölnöm veletek ,hogy az előlapi kamera ugyan úgy süvít...
aliexpressen a hong kong goldway-el felveszem a kapcsolatot. meglátjuk ,hogy mi lesz

-
ace05
senior tag
válasz
AsusBoy
üzenetére
Figyelj, olvasd el rendesen, ott minden le van írva. Letöltöd a 16.12.29 eu-s romot. Felrakod a telefonodra. Nem kell felrakni a kínai romot. Fastbootba teszed a telefont, rádugod a gépre. fastboot devices parancsal ellenőrzöd, hogy látja e a Minimal ADB and Fastboot program a telefont, Ha igen ott leírtakkal felteszed a TWRp-t. Utána bebootolsz a twrpbe, ahogy ott le van írva, és felrakod az eu-s romot, ahogy az le van ott írva! Ennyi!
-
-
AsusBoy
senior tag
Még 1 videó
Okes ellenőrzom.
Lehet hogy a rom miatt súg a kamera?
És ha nem akkor garanciaztatnom kell?
Akkor vissza kell tennem a mostani romot.Na szóval a következő lehetőség az az hogy megpróbálom egy normális romnál mit csinál a kamera.
Nekem ez nagyon hardveres problémára utal.
F*** kivan.....

-
AsusBoy
senior tag
Mikor megnyitom a kamerát akkor el kezd halkan súgni a hangszóró .
De ha átváltok az előlapi kamerára akkor befejezi a súgást.
Csak a hátlapi kameránál csinálja ezt.Mitől lehet ez?
Köszönöm
nem a hangszóróból jön a súgás hanem a kamerából.
Mi lehet ez?
-
WeaponXx
csendes tag
válasz
Killerlaca
üzenetére
Ez a téma engem is érdekel. Ez a 3mm-el a széleken kisebb nagyon bénán néz ki így körbenéztem mik a lehetőségek még üveg előlapra és ezeket találtam :
https://www.aliexpress.com/item/For-xiaomi-redmi-pro-original-high-quality-MOFI-9H-Hard-tempered-glass-Full-cover-ultra-thin/32758680292.html?spm=2114.01020208.3.81.Q9ODCV&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2_10065_10068_10000009_10084_10083_10080_10082_10081_10060_10061_10062_10056_10055_10054_10059_10099_10078_10079_427_10073_10103_10102_10096_10052_10050_10051,searchweb201603_9,afswitch_5&btsid=47312026-e6aa-405d-9a82-cfe74456f5ee
vagy:
https://www.spemall.com/Redmi-Pro-Premium-Tempered-Glass-Screen-Protector-Screen-Guard_g.htmlvagy:
https://www.aliexpress.com/item/Redmi-pro-glass-x25-64gb-tempered-3d-curved-edge-full-cover-xiaomi-redmi-pro-x20-screen/32776529116.html?spm=2114.10010108.1000014.11.3coi2b&scm=1007.13338.69414.000000000000000&pvid=50ab8570-e69a-489e-8585-8ba04deba0a9&tpp=1Rendelt vki ezek közül már magának és ha igen mik a tapasztalatok?
Másik téma: Most jelent meg a Remi Note 4- hez (mediatek) a Global Rom (V8.1.2.0.MBFMIDI) és vhol azt olvastam, hogy nemsokára érkezik a Redmi Pro-hoz is.
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
Ma megjott a telom.
Ez a ROM van rajta.
Ez maradhat? Ha ez nem jó és îgy hagyom akkor miben lesz màsabb mint a màsik ROM ? -
Killerlaca
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Igen ezt gondoltam. De hátha van olyan ami hajlított és akkor az passzolna rá.

-
tibcsi0407
félisten
válasz
Killerlaca
üzenetére
Persze, mert a 2.5D részre nem tud ráhajolni.
-
Killerlaca
senior tag
Talált valaki renses üveg fóliát a telefonra? Amit kaptam hozzá az oldalanként kb 3mm-el keskenyebb mint kellene.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
aytukabozs
üzenetére
Mehet egyből rá az EU-s. Ha visszaolvasol, akkor leírtam a pontos menetét. A belső tárhely encrypted lesz, szóval format data kell.
Aztán én sideload-dal telepítettem a ROM-ot. -
aytukabozs
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Ismétlés a tudás anyja

Kimondhatlanul örülök hogy nem kell a szaros windosba bootolnom a lapost, hanem megoldok mindent linux-szal...
Gondolom már ez is ki lett vesézve, de akkor hagyhatom is a dev romot, és mehet egyből a .eu-s?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
aytukabozs
üzenetére
Jól, de ez már legalább 10x meg lett vitatva

-
aytukabozs
addikt
sziasztok,
(kivételesen ezt most mindkét topicba beírom szokásomtól eltérően, ezért elnézést kérek)Szóval nekiálltam én is letakarítani a webshopos romot, és egy fastboot getvar all paranccsal meg akartam nénzni a bootloader állapotát.
itt azt láttam hogy unlocked, ugyhogy próbából bebootoltam TWRP-be;
Jól gondolom hogy ha ezt meg tudtam tenni akkor én is nyitott bootloaderrel kaptam?
-
kop8
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
jo minden idáig, azt tettem fel amit irtan is, ha nem lesz vele gond nem is piszkálom

-
ace05
senior tag
Valakinek van valami ötlete, hogy hogyan lehetne rábírni a telefont, hogy tudja olvasni az exfatot ? (tudom formázzam fat 32-re vagy nfts-re a pendriveot, de nem akarom)
Rendeltem egy ilyet az ebayen.
Kipróbáltam és az nfts meg a fat 32-re formázott pendriveok működnek. Viszont az exfat nem megy,
Egy félmegoldást sikerült találnom, total commander kell hozzá, meg ez a tc plugin. Ezzel viszont csak az a gond, hogy nem lehet azonnal megnyitni a fájlokat, mert előbb rámásolja a telefonra és csak utána nyitja meg. -
birooo
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Ok. Köszönöm. Ebből egész sokat értettem.

-
ace05
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Ami a note 3 hoz kell, az jó ehhez a telefonhoz is ?
-
birooo
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
A "kell" és "alatt" megvolt

Bár nekem is kellene rootolni
-
zolikaDB
veterán
tibcsi0407: hopp, a Redmi Pro mellett újabb, de lehet, a Snapi miatt még népszerűbb 4GB RAM-os "olcsóbb" Xiaomi
---> [link] -
ace05
senior tag
Üdv Rootolni, hogy lehet a telefont ? Mert az egyik programnak kellene, ami felismerhetővé teszi az exfatot.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Killerlaca
üzenetére
Vedd le az auto fényerőt, ha fotózol.
-
Killerlaca
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Tibcsi neked van rá ötleted?
Feljebb húzom a fényerő csúszkát de vissza szabalyozza a galéria/kamera.
És azt hiszem h sötétek a képek. -
kop8
őstag
Nyitva van a bootloaderm, a webshopos tákolt romal is kinyitotta MiFlashUnlock!
Most rakom fel ezt a romot:
xiaomi.eu_multi_HMPro_6.12.8_v8-6.0Remélem nem lesz gond

-
ace05
senior tag
Halad a magyar posta, megérkezett az Ipaky tokom is. Ez már jobban bejön, mint a nillkin. De ezzel is vannak gondok.
A tok két részből áll, van a nagy fekete gumis része, és az én esetemben a második része, az arany keret. A keret az nagyon vékony műanyagból áll, szerintem az első kiadós nagy esésnél, el is fog törni. De ettől függetlenül tetszik. -
Killerlaca
senior tag
Az miert van h a gyari kamera app-ban neha ossze vissza valtozik a kepernyo fenyereje?
-
birooo
tag
A galéria nem enged be. Nem rendelkezik a szükséges engedélyekkel. Ez mi lehet?
-
smithsys
aktív tag
válasz
Killerlaca
üzenetére
Szerintem várj egy-két töltési ciklust, és néha csinálj egy újraindítást! Előfurdul,hogy valami beragad és pörgeti a rendszert. Nálam a levelező program csinált egyszer ilyet.
-
zoleee24
tag
Ezt olvastam egy tesztben , mennyire helytálló ez a Xiaomi-nál, vagy csak a Global Rom-ra jellemző, és a .EU-ra nem?:
"az értesítések (Messenger, email, stb.) kisebb-nagyobb késéssel jelennek meg. Nyilván energiatakarékossági okokból nem szinkronizál folyamatosan a telefon, de ez azért zavaró tud lenni."
+1:
Amennyiben csak Wifi-t használok, gondolom számomra nem érdekes a B20, telefonálást nem érinti ugye? -
kop8
őstag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Még nem adták meg...
Mindenképpen fel kell rakni a gyári kinai romot hogy ki lehessen nyitni?
-
smithsys
aktív tag
válasz
Killerlaca
üzenetére
A Snap Camera-t jónak tartják más topic-okban, bár én még nem próbáltam, illetve a FreeDcam-ban is elég sok minden állítgatható.
-
aytukabozs
addikt
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok.
A kameranal nem lehet felbontast allitani?
Csak azt h kivalo?
Illetve van jobb camera app a gyarinal? -
kop8
őstag
Megkértem a bootloader nyitást a telomra mivel kideritettem hogy zárva van..
Meg nem is olyan frankó ez a webshop rom, vannak hibái, hiába magyar nem jó....Mostanság sok idő mire elfogadják a kérelmemet?
-
Fandango
veterán
válasz
Killerlaca
üzenetére
Nem tudok ilyenről.
-
Fandango
veterán
válasz
Killerlaca
üzenetére
Én használom, egy rakás dolgot lehet oda szinkronizálni, ami például nagyon jól jött amikor teljesen újra kellett rakni a rendszert. Főleg ha a gyári programokat használod.
-
Killerlaca
senior tag
A MIUI fiókot ti használjátok a telón?
Érdemes? -
zoleee24
tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Köszi! Hasznos volt, nekem teljesen korrekek a képek, pl. vizslás kép nagyon jó lett

-
Aryon87
félisten
válasz
aytukabozs
üzenetére
A kamera teljesen rendben van

Koszi a bemutatot, nekem hasznos volt. -
aytukabozs
addikt
Hát akkor kéretlenül, itt az első adag képem a betérő leendő tulajoknak.
--------------------------------------------------------------------------------------
keresőnek: mintafotók, camera samples, képek, fotók, fényképek -
Killerlaca
senior tag
válasz
Killerlaca
üzenetére
Minden ok a 22-es végű rom már jó.
-
birooo
tag
Nekem bkapcsoláskor kiírja, hogy ez a készülék össze van kapcsolva egy meglévő mi fiókhoz. Jelszót kér, de az nem az én saját Mi fiókom. Tovább meg nem enged.
Mi a megoldás? -
smithsys
aktív tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Gratulálok hozzá! Akkor Neked lesz mit nyomkodni a fa alatt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Temu
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest