Új Redmi Note 4 variánsról pletykálnak

A nyáron ezüst, arany és sötét szürke színben bemutatott Redmi Note 4 3/32 GB memóriakiosztású modellje nem csak új áranyalatokban érhető el, de elvileg készül a kissé felerősített kiadás is. Az 5,5 hüvelykes alapmodellekben ugye a MediaTek Helio X20-as rendszerchipje mellett 2 GB operatív memória és 16 GB tárhely, vagy 3 GB RAM és 32 GB raktér található, míg a Redmi Note 4 új variánsában teljesen lecserélték a hardveres alapokat.

Valószínűleg a Redmi Note 4X külleme nem fog számottevően elütni az alapmodell kialakításától
Valószínűleg a Redmi Note 4X külleme nem fog számottevően elütni az alapmodell kialakításától

A Xiaomi Redmi Note 4X néven emlegetett készülékről egyelőre nem derült ki sok minden, leszámítva a várható specifikáció kulcselemeit, vélhetően megegyező kialakítású házba és környezetbe integrálva. A MediaTek alapot a Qualcomm nyolcmagos, maximum 1,95 GHz-re skálázott Snapdragon 653-as szettje váltja, 4 GB rendszermemóriával és 64 GB belső tárhellyel megtoldva. Egyelőre úgy tűnik, a Redmi Note 4X Indiában fog megjelenni.

Azóta történt

Előzmények

  • Két új színben a Redmi Note 4

    Mostantól sötétkék és fekete változat is megvehető lesz a kedvező árú phablet 3 GB RAM-mal szerelt példányaiból.

  • Karácsonyi telefonajánló 2016

    Hagyományosnak mondható összeállítás: mit érdemes venni karácsonyra, ha mindenképpen kommunikációs berendezéssel lepjük meg szeretteinket. És magunkat.

Hirdetés