- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Indiában szeretnek TV-zni
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
megabor
tag
Létezik, hogy lassabb a töltés? 72%-ról 50percet ír.
-
kaszibat
tag
Nem kell felflashelni, az a rom nyitható egyből, sok időt és ideget megspórolva.
Nababika! Azt még ellenőrizd hogy 100%-os e a xiaomi accountod. (I.mi.com-on) Egyébként simán el tudom képzelni hogy csak 26 ora múlva fogka engedni nyitni. Türelem nyitott bootloadert terem. Addig olvasd el a tudnivalókat megegyszer, hogy ne nyúlj mellé. És ha csinálod, csak lassan, megfontoltan minden lépést, ne kapkodj.
-
nababika
aktív tag
Igen kozben rajottem, hogy az eus rom az en utam. Viszont akadt egy kis gondom, Kaptam engedelyt a bootloader nyitasra de ezt az uzenetet kapom ha megprobalom nyitni a miflash unlock progival, binding time is too short less than 26 hours. Most tenyleg varni kell 26 orat? Vagy en rontok el valamit?
-
alienco
csendes tag
Sziasztok! Van ötletetek, miért fordulhat az elő, hogy autós kihangosítóval párosított készülék látszólag csatlakozik (mutatja a szolgáltató nevét az autós eszköz), de hívás során van, hogy nem hallom a másik felet. Akkor mintha megszakadna, majd újra csatlakozik és így tovább. Ha a telefont újraindítom, utána tökéletesen működik. Van, amikor nem jelentkezik a hiba, kb. 50%. 7.4.6 fejlesztői rom van fönt.
-
dimi11
csendes tag
válasz
nababika #2890 üzenetére
Ebben a topikban fórumozók előbb-utóbb EU-s ROM-ra cserélik a "webshopos ROM-t "ami egy nagy rakás rom" !!
Ha visszaolvasol a topik elejére minden le van írva ezzel kapcsolatban. Jelen ideig a Redmi Pro -ra nincs "gyári" (magyar nyelvet is tartalmazó) Global ROM csak a webshopok által mókolt (ál)Gobal ROM. -
megabor
tag
válasz
monti0222w #2889 üzenetére
XVIII. ker. fóliám nincs
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Ezzel a rommal jott a telefon Global 8.0 Stabil 8.0.7.0. Ez milyen rom, es mit tegyek fel helyette? Vagy ez igy jo? Nem akarom rootolni, csak egy stabil rendszerre vagyom, akadas es fagyas nelkul. Egyelore nem eszleltem gondot, de gondoltam rakerdezek. Koszi elore is.
-
megabor
tag
válasz
monti0222w #2887 üzenetére
2607-hozzászólásomban ajánlottam ingyé, csak érte kell jönni.
-
monti0222w
addikt
Sziasztok, tokot és fóliát tudnátok ajánlani a telo hoz.
Köszönőm előre is -
Weeman1
veterán
válasz
Robi060423 #2885 üzenetére
Én az Open camera-t használom.
Szerintem jobb képeket csinál a gyári kamera app-nál. -
Weeman1
veterán
Ki milyen kamera alkalmazást használ a gyári helyett?
-
dimi11
csendes tag
válasz
HerbertSobel #2881 üzenetére
Nincs véletlenül bekapcsolva a dátumozas (idő bélyeg), mert az is ilyen hibát okoz ha magyar a telefon beállított nyelve.
-
HerbertSobel
csendes tag
Pénteken tettem fel a heti romot 7.5.25.
Szombaton meg kirándulni mentünk és szembesültem vele hogy akamera alkalmazás megnyit, képet ellövöm és nem nem történik semmi nem menti le a videóval is ugyan ez.Teló újraindítása sem segített.
Egyedül Dual stereo módban volt hajlandó menteni a fényképet és videót.
Megy vissza a 7.5.18!
-
mathgery
aktív tag
tölthető a 25.-i ROM
7.5.25 -
aytukabozs
addikt
válasz
Robi060423 #2875 üzenetére
úgy-úgy, mindig is ott volt,
csak eddig nem vetted észre -
ace05
senior tag
válasz
Robi060423 #2875 üzenetére
Akkor nem figyeltél, az a hang mindig is ott volt.
-
Robi060423
csendes tag
-
Weeman1
veterán
válasz
Robi060423 #2870 üzenetére
Feldobtam én is a 7.5.11-et mert nekem nagyon merült a.7.5.4-es.
Viszont mát kint van a 7.5.18-as is. -
porkiy
aktív tag
Ti hol találjátok mindig meg a legfrissebb romokat? a 7.5.11-et honnan lehet leszedni?
Jah, a 2816-ban megtaláltam....
-
Fandango
veterán
válasz
Robi060423 #2870 üzenetére
Szerintem is jobb lett az akku fogyasztás.
-
Robi060423
csendes tag
válasz
aytukabozs #2869 üzenetére
Sziasztok valakinek van véleménye a 7.5.11 verzió frissítéséről ? Mert én azt tapasztaltam 4 napja hogy sokkal jobb az akkumulátor fogyasztás mint a 7.5.4-es verziónál
Ám..én is csatlakozom a klubhoz mert sikerült egy nagyon jó készüléket vennem jó kamerával és nagyon meg állja a helyét a felső kategóriás készülékeknél is szerintem
-
ace05
senior tag
Na, itt a búcsú ideje. A pro-mat most küldtem el a spemallos szervizbe. Mivel kb két hónapra Kínába megy, kényszer megoldásként rendeltem egy Redmi Note 4 Int-et, és valószínűleg maradok is annál. Amúgy is leakartam cserélni, mert kell a b20 és elegem lett az MTK-ból.
Azért a kamera meg a kijelző hiányozni fog.
bye
-
mathgery
aktív tag
Múlt héten sikerült sarkára ejtenem a telefont, szerencsére csak a védőüveg tört össze. Leszedtem, hogy rakok rá újat és rájöttem, hogy sokkal jobban néz ki üveg nélkül. (ilyet használok üveg) + Nillkin átlátszó tok.
Viszont nem merem (pont az ilyen leejtések miatt) "szabadon" hagyni a kijelzőt.
Most nézegetek tokot:
Xiaomi
Nillkin
Az lenne a kérdésem, hogy ezek közül a tokok közül melyik lehet a jobb?
Az "ablak" részen van valami üveg, vagy védelem, vagy ott egyszerűen egy "lyuk" van?
Valami kevésbé ormótlan üveget tud valaki ajánlani mint amit én használok? (amiket láttam, azok a 2,5D miatt kisebbek, de olyat nem merek rárakni, mert a múlt heti esésnél az nem védte volna meg)
Bocs ha hosszú voltam, és előre is köszönöm a tanácsokat. -
aytukabozs
addikt
Na tegnap beparáztatott a teló.
Hibajelenség;
-vibramotor folyamatosan berregett vagy 1 percig,
-képernyő full fekete,
-semmilyen gombra nem éledt
-kék led világítottaztán gondolt egyet, rebootolt és most jó.
EU rom van rajta (a 2 héttel ezelőtti).
Vigyázzba állt bennem a merga egy percre...
-
megabor
tag
Sziasztok!
Vettem egy occó xiaomi fülest (csak rádióhoz). A mikrofon gomb ok, a + gomb is, a - gomb viszont ugyanúgy mint a +gomb emeli a hangerőt, vagy a következő adóra ugrik a rádiócsatorna. Beállításnál azt mondja, hogy nyomjam meg a + gombot, ezt leokézi és kész. Valakinek ez működik? (van egy Iphone 3 gombos fülesem is, de annál csak a mikrofon gomb működik) -
ace05
senior tag
válasz
monti0222w #2862 üzenetére
Igen, mindenféleképpen. Hacsak nem zavarnak a random lefagyások, rebootok.
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #2861 üzenetére
Értem, akkor ez rom ami fent van gáz, és minden féleképpen romot kell cserélnem?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #2860 üzenetére
A rendszerverziód egy számjeggyel hosszabb. A fordítást meg biztos valamelyik MIUIHU ROM-ból szedte ki aki a rendszert csinálta.
Global ROM sincs Redmi Pro-ra. Szóval sok sebből vérzik a történet. -
tibi970307
tag
válasz
Weeman1 #2857 üzenetére
dimi11: a ROM-olás nem nagy probléma, ha van hozzá leírás és segítség, itt pedig mindkettőt megtalálom.
Weeman1: Ezek alapján inkább a Pro felé hajlok.
Mindenesetre még megvárom a Pro 2-őt, azt hittem ez is 220$ körül fog indulni.
Kamerában várnék fejlődést, és ez is duál kamerás lesz. -
ace05
senior tag
-
Weeman1
veterán
válasz
tibi970307 #2853 üzenetére
Szia
Nekem volt Note 4-em a Pro előtt,igaz az még mtk procis volt.
Képekben nem sok külömbség van de sherintem a Pro jobb képeket készít.
Az oled kijelző is szebb mint az Ips ha egymás melléteszed őket. -
dimi11
csendes tag
válasz
tibi970307 #2853 üzenetére
A két teló között van még egy nagyon lényeges külömbség amit nem árt figyelembe venned!!
A Redmi 4X (B20-l) az nemzetközi változat használható global ROM-mal (gyári,szedi a frissítéseket,stb.) elenben a Redmi Pro-hoz csak Webshop-s ROM van.( ami "részekben tartalmaz csak magyar nylvet " meg ráadásként egy csomó BUG-t !) Amennyiben azt szeretnéd, hogy a Pro jól működjön EU-s ROM-t kell telepítened rá, aminek lehetnek buktatói pl: IMEI számok törlödése flashelés közben, NVRAM WiFi probléma (müködik, de nem fix a Mac andress,stb). Ezeket persze helyre lehet rakni, de "mókolni" kell vele!
Olvasdvissza a fórumot főleg a 2000 előtieket. -
ace05
senior tag
válasz
monti0222w #2854 üzenetére
Üdv a klubban, kezdhetsz hozzá a topik nyitó elolvasásához. Wepshopos rom van a telódon, az nem jó rá.
-
monti0222w
addikt
Sziasztok, csatlakoztam hozzátok egy 3/64 GB-os verzióval, MIUI verzió: MIUI Global 8.0 Stabil 8.0.7.0 8 (LXKCNMA).
Kérdésem lenne még pediglen az, hogy mit kell beállítanom hogy megkapjam az értesítőket, a beállításokban már néztem és amit tudtam beállítottam. Igazából hanggal szeretném ha működne, mivel zsebben hordom és így a kijelző, illetve a jelzőfény nem számít?! -
tibi970307
tag
Sziasztok!
Nehezen tudok dönteni a Xiaomi Redmi Note 4 (SD 625) és a Redmi Pro között (64/3GB).
Azt tudom, hogy a Note 4-nek sokkal jobb lehet az üzemideje, mivel a Qualcomm sokkal energiatakarékosabb, azonban ugyanennyire kisebb is a teljesítménye. Ez általános felhasználásnál (sok böngészés, fényképezés) mennyit számít?
Note-nál láttam, hogy valakinek sikerült előcsalnia a Camera 2api-t, ami nekem elég nagy előny lenne a manuális mód miatt, Pro-nál ilyen lehetőség nincs.
Az IPS és az OLED közötti különbség nem tudom, hogy mennyire észrevehető, illetve mennyit jelent üzemidőben? Kinézetre a Pro jobban tetszik, de a Note sem rossz feketében. A Note tudja a B20-at, de jelenleg egy iPhone 4s-el is elvagyok ilyen téren, ami még 4G-t sem tud.
Árban nem sok különbség van (~6eFt), ez nem fog a döntésben meghatározó lenni.Szerintetek? Volt esetleg valaki kezében mindkettő típus?
-
ace05
senior tag
Valamit kipróbálnék még, tudna valaki twrpben egy backupot készíteni a telefonjáról és azt feltölteni ide, vagy akár elküldeni nekem pm-ben ?
-
Remélem nem nyertem, csak infó szinten említettem
MIUI 9 szerintem tuti lesz rá, de arra nem vennék mérget, hogy 7.x alapokon. Nekem ez nem fáj, sokadik Xiaomi, megszoktam, nem is érdekel a droid verzió alatta, amíg tudja azt, amire használom.Amúgy a kijelzőn ne hagyjatok pulzusmérős órát egy éjjelen át, nekem remekül beleégett a lenyomata, 10 percenként nézte volna a pulzust, az oled meg csak nem adta vissza
(ok, ez user error, de erre nem gondoltam amikor ledobtam az éjjeliszekrényre, rá meg az órát) -
ace05
senior tag
válasz
vegyszer #2845 üzenetére
Elején próbálkoztam a legfrissebb fastboot (05.11) romokkal.
1. Először dev, utána twrp majd eu-s rom. Nem sikerült.
2. Miután megint produkálta a hibát, megint megpróbáltam a 1. pontban leírtakat. Nem sikerült.
3. Felraktam a legfrissebb stable-t, azzal is produkálta a hibát. I
4, Rajta volt a gépemen a 11.24-es dev fastboot rom, megpróbáltam azzal. De itt is produkálja. És itt véletlen bepipálva hagytam a clean all and lock pontot. -
ace05
senior tag
Van egy olyan érzésem, hogy megadta magát a telefonom. Hibajelenség: a programok lefagynak, ha újraindítom akkor az mi logónál lefagy , csak második indításra indul el. És sokszor újraindul. Az nem segített, hogy twrpben töröltem datát, cache, davlik cache, belső tároló.
Ezért miflashel próbálkoztam. Kipróbáltam sokféle romot, de azzal se sikerült, ráadásul mivel nem figyeltem, ezért az utolsó alkalommal sikerült lezárnom a bootloadert. És itt megállt a tudományom. Valakinek valami ötlet azon kívül, hogy küldjem vissza. Jelenleg a 16.11.24-es china developer van fent. Amit nem tudok a frissítés appban frissíteni, mert letölti a friss romot, kicsomagolja, kéri, hogy indítsam újra, de újraindítás után kiírja, hogy nem sikerült telepíteni, töltsem le még egyszer. Szóval ? -
ace05
senior tag
Teljesen lekellet törölnöm a telót, mert nagyon gyakoriak lettek az újraindítások. Ez alapján csináltam miflash-el. Utána az itt lévő leírás alapján, ment rá a twrp meg a legújabb eu-s rom. Másodjára, de sikeresen bebootolt és egyenlőre minden ok.
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Létezik, hogy ez a telefon nem kap droid 7-et? Sehol nem találtam infót a dologról.
-
mathgery
aktív tag
Fel is raktam még tegnap mikor megjelent, de most is ugyanúgy merül (1ó22p kijelző, 13ó11p üzemidő és 51%on van)
-
Fandango
veterán
A legújabb weekly meglepően sok javítást tartalmaz
-
mathgery
aktív tag
válasz
Killerlaca #2829 üzenetére
Nekem most 2 óra képernyőidővel 13 óra akkuidővel 42%on áll. Nem szokott ennyire merülni
-
Killerlaca
senior tag
válasz
tibcsi0407 #2828 üzenetére
Haat nekem mivel nem szoktam zenet hallgatni hirtelen soknak tunt. :-))
Amugy mostanaban sokat irogatok telefonon skype,messenger es igy voltak 5-6 oras kijelzo idoim. Azok azert egesz jok talan.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Killerlaca #2827 üzenetére
Az sok? Csatlakoztatsz egy fogyasztót (füles) és nem hagyod a háttérben deep-sleep-be menni a telefont, hiszen a zenelejátszót is valaminek meg kell hajtania.
-
Killerlaca
senior tag
Azert az durva sracok, hogy zene hallagatastol ennyire merul a telefon. siman 2.5-3%/orara felmegy a fogyasztas. A kb 1-1.2 -rol.
-
mathgery
aktív tag
17.05.04-es ROM másnál is gyorsan merül?
-
-
Weeman1
veterán
válasz
Killerlaca #2818 üzenetére
Nálam a gyári tökéletesen működik.
-
aytukabozs
addikt
válasz
Én elvagyok a gyárival is, semmi olyat nem csinál amit leírtál.
Kártyán vagy belső tárhelyen vannak a zenék? -
ggeleven
őstag
válasz
PowerAMP-vel sermmi gond nincs. Gyárit évek óta nem használtam, szóval nem tudom, hogy amúgy azzal milyen lehet.
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok.
Mostanaban el kezdtem zenet hallgatni a telefonon.
Mitol van h nagyon nehezen szedi ossze magat a zenelejatszo?
Akad megall...komolyan mintha keves lenne hozza a telefon. Pedig ugye ez nem igaz.
Van ezzel tapasztalat?
Vagy nem a gyarit kell hasznalni?Koszonom.
-
Weeman1
veterán
Valaki próbálta a 7.5.4-es romot?
-
ace05
senior tag
Most komolyan egy új funkció miatt adtak ki heti frissítést ? Ezt én biztos nem rakom fel,
-
stuti
csendes tag
válasz
szabi1987XM #2258 üzenetére
szabi1987XM
Szia!
Írtam Neked PÜ-t. légyszi olvasd el! -
stuti
csendes tag
Az automatikus forgatás be van kapcsolva, mégsem forgat el semmit. Hogyan lehetne ezt megjavítani? Eredeti angol nyelvű ROM.
-
kaszibat
tag
Sziasztok! Örömmel tudatom azzal a kis csapattal akik szurkoltak a telefonlopás ügyében, hogy van nyom, használták a telefont a lopás óta Magyarországon, tehát itthon lopták ki a csomagból és nem külföldön. Még nem merem elkiabálni, de így visszatért a remény, hogy végre a jogos tulajdonosához (kollégámhoz) kerülhet az MI5. Jövő héten okosabb leszek. Bocs az offért.
-
aytukabozs
addikt
válasz
Killerlaca #2803 üzenetére
Úgy hogy le van 'lakatolva'?
Ja meg gyári böngésző?
(mert én most lelakatoltam a chrome-ot, és az nem tölt újra) -
Killerlaca
senior tag
Sziasztok
Sikerült már valakinek rávennie a telefont, hogy ne töltse újra a weboldalt miután egy másik appból visszalépek?
Pl írok egy üzenetet messengerbe utána visszalépek böngészőbe és újra töltődik. -
megabor
tag
Kijött az új fejlesztői
Új hozzászólás Aktív témák
ma A mai napon került bemutatásra a Xiaomi három verzióban elérhető készüléke, az 5,5 hüvelykes OLED megjelenítővel szerelt, dupla hátlapi kamerás Redmi Pro.
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 14 Pro 128 GB Space Black - Makulátlan - 88 % Eredeti Akkuval
- Huawei p20 lite Sakura Pink gyönyörű állapotban eladó!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G,12/256GB
- Eladó iPhone 12 Black 64 GB-os modell. 2026. február 3-ig érvényes Apple Korlátozott garanciával
- Huawei p20 Midnight Blue 128gb szép állapotban eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest