- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darmol
senior tag
Nem értitek mert kevesek vagytok és nem érthetitek. Manapság mindenki klímát modellezik mégpedig úgy, hogy 64GB-ba beleférjen. A piac maradék része elhanyagolható és/vagy elavult. CSAKAZINTEL!!!
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Geri Bátyó #6 üzenetére
Én is gyorsabb vagyok egy lónál, ha ACAD rajzot kell szerkeszteni.
-
hát ez így picit kevéske és későn is jön... általános felhasználásra (nem ezekre írt programokra) drága, sokat eszik*, nincs elég magja és azok sem járnak túlzottan nagy órajelen (ha használod is őket
)
nagyon remélem, hogy ezzel a fordulóval az AMD massziv részesedést szerez a szerverpiacon, jó lenne hosszú távon egy kiegyensúlyozottabb, versenybarátabb környezet...
* "hálistennek" sok szervernél egy datacenterben ez már végre számít... sajnos az otthoni felhasználók egyelőre lesz*rják, pláne a rezsicsökevény országában
-
-
moleculez
veterán
Akkor mondom én:
"Ez kihajcsja krájsziszt?!"
-
GeryFlash
veterán
Most akkor ez nem ugy volt hogy ez mar 7nm-en jon? Full ugy van meg nekem hogy a Sapphire Rapids lesz az elso 7nm, es azert nem volt olyan regen az a roadmap ahol a Meteor Lake meg 2023 elejen jott volna, es azt megelozve jon a HPC varians. Aztan toltak a Meteor Lake-et ev vegere, most az akkor szinten nem Inte 4-en (7nm) Intel 7-en (10nm+) jon?
-
válasz
Geri Bátyó #6 üzenetére
Hidd el, sok embert lekörözne egy ló is AutoCAD-ben
-
Ez egyre gázabb az Inteltől. Pontosan tudják, hogy nem versenyképesek, de leírják, hogy 2.4X gyorsabb, specifikus feladatokban.
Én is gyorsabb vagyok egy lónál, ha ACAD rajzot kell szerkeszteni. -
Cyberboy42
senior tag
a gyorsitokat nemtudom, de a processzoroknal a Milan ugye 280 wattos, szemben ezze 350-el, mondjuk szepen elveri ha belefver a 64 giga hbm-be, ugyanakkor a Milanhoz ha joltudom 8 tera ram adhato, eehez 6. Es gondolom direkt nem mertek olyat hogy mi van akkor ha 64 giganal jelentosen több kell. Erdekes lenne a Milanhoz is hozzacsapni néhány hmb2 modult és megnézni hogy mi van
-
Segal
veterán
Így folytatják a gyártók akkor 2 év múlva jön az asztali verzió ebből
-
S_x96x_S
addikt
A HBM2 + AMX + DSA eléggé specializált irányba megy az Intel,
viszont holnap EPYC Genoa bejelentés ..
- AVX-512; 12 csatornás DDR5 és +50% ZEN4 core
[ valamint a Genoa-X ígérete ( Server 3D-Vcache) ] -
Lewzke
őstag
Ez brutális platform, a 4 foglalattal 224 mag, 448 szál és 1000W fölötti TDP. Otthonra tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Gamer PC - R5 2600, RX 580 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged