- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt a kialakult témához, nem pont neked:
Szomorú ha nem veszitek észre, nem a játékok butultak el, hanem ti lettetek öregebbek.
Két cím: Need For Speed, Call of Duty.
Egyik játék sem volt jobb régen, ezt csak beképzelitek. Az egyik egy arcade autóverseny volt, amit azóta telepumpáltak szteroiddal amitől szebb lett és "változatosabb". Én ugyanolyan jól szórakoztam a Payback-kel, mint az első Hot Pursuit-tel vagy a 3. résszel.
A másik pedig egy cső FPS, ami régen sem volt tartalmasabb, vagy kidolgozottabb. lásd: Call of Duty 2 vs Modern Warfare 2.
Régen pedig mindenki imádta ezeket a játékokat, amik azóta sem akarnak többek lenni ennél, de divat lett a fikázásuk.
Miért várjátok el ezektől a játékoktól, hogy a kocsikat törhessük, vagy a környezet rombolható legyen?
Nem tenne hozzá a verseny élményhez, vagy a sztorihoz, amit előre megírnak.
És miért is változtatnának a bevált sémán? Millióan teszt nélkül rendelik elő a játékokat mint az agyhalott zombik, aztán meg sírnak, hogy nem azt kapták.. amit? Mit is? Ugyan azt kaptad. Miért mire számítottál? És miért számítottál másra?Ha meg másra vágysz, akkor tessék más játékot keresni. A moba pedig nem lenyomta az RTS-t, hanem megjelent mellette, és az RTS-sel szemben fent is maradt, mert erre vágynak az emberek. Bevallom őszintén én óriási RTS fan voltam 15 éve, de ma már vágyom ilyesmire, nincs kedvem 2-3-4-5 órát ülni egy map fölött. Az online játékok viszont nem nekem valók, inkább a split screen és hasonló megoldások, de ezekből sajnos kevés van PC-n.
-
Raysen623
addikt
Tény, hogy sok játék egyszerűbb lett a kisgyerekek miatt, de továbbra is akad bőven olyan, amit én nem tudnék nyugodt szívvel gyerek kezébe adni. Abba bele sem akarok menni, hogy a legtöbb szülő engedi a gyereket lövöldözős játékkal játszani. Én ezt meg sem engedném a sajátomnak adott életkor alatt. Láttam nem egy elrettentő példát, mennyire növeli az agressziót. Tehát az összes ilyen COD, BF, sőt a PUBG játékokat felemelném 16-os karikára! De ez én vagyok.
Fentiek helyett inkább a fantáziadúsabb és csapatjátékra ösztönző játékokat helyezném előtérbe. A mai fps-ek világa sajnos erre biztosan nem nevel. -
ne essünk át a ló másik oldalára, ma is vannak igényes , tartalmas játékok. Az hogy a tudatos vásárlás háttérbe szorult és sokan nem használják az eszüket a tájékozódásra, mielőtt vásárolnak az saját maguk hibája, nem a piacé, vagy a gerjesztett elvárásoké.
Minden platformon jelent meg tavaly is nem egy és nem kettő olyan tartalmas játék amit minden egyes fillért és percet megért. Igényesnek kell lennünk magunk fele,okosan kell vásárolni, ennyi a lényege a dolognak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest