- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomzero
csendes tag
Androidon próbáltam, mert nagyon szimpatikus volt a szoftver. Szebb, modernebb és igényesebb mint a társai. Viszont ami a legnagyobb hibája, maga a navigáció. Maga a térkép, teleatlas ugye és pl. az alternatív útvonalak hiánya nagyon zavaró. Az IGO mindig jobb és logikusabb útat tervezett, nemcsak itthon, hanem külföldön is. Sajnos ezek miatt számomra használhatatlan volt.
-
nekem egy ideje ez navigál a Defy+-men, és egyáltalán nem szeretem annyira, mint a Primo-mat a PNA-mon. ellenben előnye, hogy mivel a telefon mindig nálam van igy nem kell a PNA-mat hordani...
a keresés ultragáz, az utcanévhez kell beirni a házszámot.... mire rájöttem
POI keresésnél (aminek a neve ÉP, ki fordította ezt? borzasztó máshol is a menü fordítása) nem lehet kategóriákra szűrni (repülőtér? ja az nincs, csak közlekedés, oszt találd meg)
szóval van mit fejlődni még... a 8-as iGO is felhasználóbarátabb volt ennél. -
-
sdd2
veterán
Jó lett a cikk
-
grc999
tag
Nagyon ütősnek hangzik az alapján, amiket mondtál róla!
-
Rusi
senior tag
Javítottam a TMC-s elírást, illetve beletettem a két linket, amit kihagytam.
-
plömplöm
őstag
ha lenne benne rds-tmc-vevő, akkor sztem nem lenne hozzá opcionális külső rds-tmc-vevő, márpedig van: [link], konkrétan ez: [link]. és antennának az ebbe dugható egy szál mazzagot használja, nem az autós töltőt.
az eddig látott wayteq pna-k kijelzői mind beljebb voltak a kerettől, azé is, amit én használok, de még sosem volt gondom abból, ha valamit el kellett találjak a sarkában vagy bárhol.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Jövő héten megkapom tesztre a cuccot. Annyit elmondanék, hogy kapacitív, 5 inches, CortexA8-as proci, smooth, azonnal talál jelet, élettartam térképfrissítés FREE, és az egész pont annyiba kerül, mint egy tök átlagos PNA, csak éppen van benne WLAN, Bluetooth, Market, satöbbi. A WinCE sírját meg lehet ásni.
-
Használom a Sygic-et ZTE Blade-n és kiváló programnak bizonyult
, okosan tervez és gyors
-
rep3at
őstag
Itt lenne az idő PNA fronton is átállni Android + kapacitív kijelző kombinációra..
-
Gusztáv
addikt
Pontosabban a autós töltőt kell csatlakoztatni, mert azt használja antennának a PNA. Amit én hibának tartok, hogy a 960-nak a kijelzője nem egy síkban van a kerettel, hanem baljebb, így a sarokba kitolt (nem túl nagy) virtuális gombokat nehéz eltalálni (kicsit vastagabb ujjakkal), gyakori a félrenyomás. Az ára viszont tényleg nem rossz.
-
woros
őstag
Sziasztok !
A sygicon kívül, a google maps navija tud több köztes úti célt hozzáadni (androidon) ? Az iGO egy nagy hibája, hogy csak egyet lehet hozzáadni (androidra).
-
bolondember
MODERÁTOR
hm.
Érdekes - remélem ha viszem frissíteni az x850-et, akkor ezt rátolják... -
berbatov2
senior tag
"IDE kattintva érhető el" Csak én nem találom?
-
plömplöm
őstag
"Az eszköz szoftveresen Windows CE 6.0 alapokra épül, van benne TMC-vevő"
"A rendszer lekezeli a TMC információkat, persze miután csatlakoztatjuk a vevőt"
aham
Új hozzászólás Aktív témák
ma A mobiltelefonos vonal után megújult a klasszikus PNA-kon futó navigációs szoftver, mi pedig megnéztük a végeredményt.
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest