Bemutató: Sygic GPS Navigation PNA

Hirdetés

Advertisement

Bevezető

A WayteQ nevet talán már nem kell bemutatni senkinek, a Mobilaréna rendszeres olvasói biztosan összefutottak már a márkával, főleg hogy önálló blogunk is fut róluk. A gyártó itthon elsősorban navigációs készülékeiről híres, mégpedig azért, mert kedvező áron, korrekt tudású gépeket kínálnak, akár navigációs szoftverrel, akár anélkül (a WayteQ autós GPS kínálatáról IDE kattintva érhető el egy korábbi blogbejegyzés). Mostani írásunk témája nem egy új eszköz, hanem a megújult navigációs szoftver, a Sygic GPS Navigation. Erről a szoftverről korábban a WayteQ Libra (ZTE Blade) kapcsán írtunk, ám most PNA-ra is elkészült az új verzió, így most megnézzük, mit kínál nekünk.

Sygic GPS Navigation PNA

A teszteléshez egy WayteQ x960BT készüléket kaptunk a hazai képviselettől, amely kevésbé volt fontos, hiszen a lényeg nem ezen, hanem a szoftveren volt. Épp ezért magáról az eszközről csak néhány szót ejtenék. Kellemes külsejű, vékony, könnyű, jó minőségű autós navigátor, amelyben egy kétmagos, 500 MHz-es processzor, 128 MB RAM és 4 GB belső tár található. Van rajta microSD bővítés, 3,5 mm-es audio kimenet, miniUSB csatlakozó. 16 millió színű kijelzője 5 hüvelykes, 800 x 480 pixel felbontású, fényerejét dedikált szenzor szabályozza. Elrejtettek benne egy ceruzát is, a dobozban természetesen kapunk hozzá tartót és autós töltőt, illetve USB kábelt is.

Sygic GPS Navigation PNA

Az eszköz szoftveresen Windows CE 6.0 alapokra épül, kezeli a TMC-vevőt, valamint van benne Bluetooth, utóbbi nem csak kihangosításra, hanem internetezésre is alkalmas. Az alapszoftverben van képnézegető, videolejátszó, Opera Mini böngésző, e-könyv olvasó, zenelejátszó és játékok is. A bónusz pedig, hogy bármikor elérhetjük a rendszer magját alkotó WinCE 6.0 rendszert is, úgyhogy már navi nélkül sem épp buta cuccról beszélünk. Ennyi bőven elég is az x960BT-ről, jöjjön a lényeg, a Sygic új navigációs programja.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés