- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor_01
senior tag
Van már tapasztalat a telefonról?
-
Megérkezett a teló. Kifejezetten szép a kékeszöld hátlap, gyors is, jó a fogása, de egyelőre nem vettem használatba.
-
Erre a telóra van/lesz Xiaomi eu rom? Rendeltem egyet, ár/érték arányban elég jónak tűnt. Hangrögzítés csak kéne hívásnál...
-
attilav2
őstag
Nagyon baba a specifikációk alapján és a kinézete is jónak tűnik, de a nagylátószögű kamerát hiányolom, a redmi 9t -be raktak legalább egy fixfókuszost, itt ezt lespórolták, kár. Ennek ellenére beneveznék egy 6/128-asra.
-
csibor
addikt
Sziasztok!
Hosszabb távú tapasztalat valakinek? -
edk-
őstag
válasz
Tarisznyarák #44 üzenetére
A kék nagyon szép. Sárgát nem láttam.
-
edk-
őstag
válasz
Tarisznyarák #42 üzenetére
Ma mértem. Telenor, beltérben lefelé 30-50 megabitet tudott, felfelé 10-20-at. Ezt nagyjából tovább is adta hotspotként. Kültéren lefelé 100, felfelé 30 volt. Továbbadni lefelé továbbra is csak 30-40-et tudott (2.4 GHz-en ez nem meglepő) felfelé vitte, amit a 4G tudott.
-
Tarisznyarák
tag
Usb modemnek vagy wifi hotspotnak mennyire jó ez a telefon, mért valaki sebességeket?
-
bzolika10
aktív tag
válasz
Eztis_Aztis #39 üzenetére
5g képes csomagod van? Jelenleg sajnos csak a telenornál érhető el az 5g mindenkinek, a többinél olyan csomagra kell előfizetni.
-
Eztis_Aztis
tag
Sziasztok.
Tudja valaki, hogy miért nem használja a telefon a voda 5g hálózatát? Beállítások oké, de valamiért csak a 4g megy.Ja, Budapest közepén lakom.
-
Ismerősnek ajánlanám a telefont, digis kártya lenne benne, de akkor felejtős.
A családban Samsungok vannak, azokkal minden megy elsőre. S10, S10+, A50, A40. Mindennel minden megy, wifi hívás, volte, minden. Van egy Xiaomi Note 7 is, azzal csak volte megy, a vowifi almás deres, esélytelen. -
djsilas
tag
Onnantól kezdve, hogy Xiaomik VoWiFi támogatása szinte 0, én túl nagy csodát nem várnék...
Nekem a Digis kártyám egy Honor 20 Lite-ban van miután egy rakás Xiaomit nyilvánítottam használhatatlannak (nem csak VoLTE meg VoWiFi miatt, hanem úgy általában. Jobb, mint vártam. A Telefon is, meg a Digi is.
-
Sziasztok.
Ha valakinek van ilyen telefonja és esetleg digis kártyája, az megosztaná velem, hogy hogy működik a 4g, volte, wifi hívás, ilyenek?
Előre is köszönöm! -
RoBos
senior tag
válasz
elfelejtette #34 üzenetére
"...meg lehet nézni mondjuk a Realme 8 5G-nél, lévén ugyanúgy Dimensity 700...."
Azért erre nem nagyon lehet alapozni, mert különböző telefonokban más-más eredményt tud produkálni a D700...
Itt meg lehet nézni a Smartphones szekcióban, h melyik telóban mit mértek a D700-nak.
-
elfelejtette
veterán
A teljesítmény tesztek hiányoznak ugyanúgy, mint a Redmi Note 10 5G-nél, de meg lehet nézni mondjuk a Realme 8 5G-nél, lévén ugyanúgy Dimensity 700. A számok alapján elég meggyőző a teljesítmény-növekedés az előd SD662-jéhez képest. Kérdés, hogy erre lesz-e használható Gcam?
-
Bagoly01
senior tag
Gsmarena már tesztelte is.
-
Taktoj
aktív tag
-
-
-
Novver
senior tag
válasz
elfelejtette #1 üzenetére
Nem tudom miért fájt volna az a +1000mAh
-
Bl.Gyo.
őstag
4/64: 55000Ft
6/128: 62000Ft
+ adnak hozzá egy Mi Band 5-öt 3500Ft-ért.
Spanyolból!
Itt: [link]Ha valakinek kell, érdemes most ezt megvenni. Én nagyon gondolkoztam rajta, de a fotók minősége amit készít, az valami nagyon gusztustalan, ami nálam kizáró ok! Marad a Redmi Note 7!
Angol nyelvű teszt az M3 Pro 5G-ről, kamera képekkel: [link]
-
somkrisz
csendes tag
válasz
elfelejtette #20 üzenetére
Értem, köszi! Kapható 6 gigás változat is, de az amoled valóban hiányozna. RN 10 pro-nál csak a méret a problémám...de megnézem inkább élőben.
-
RoBos
senior tag
Poco F3 vs Poco M3 PRO 5G vs Redmi Note 10 - kamera teszt
A három 48 MP-es kamera csatája...
-
somkrisz
csendes tag
Sziasztok!
Jól tudom hogy nincs rajta értesítési led? Ips kijelzővel akkor semmiféle értesítés nincs?
Mi 9 se -ről váltanék, akksi, tárhely miatt. Erős ajánlat a M3 pro, de még gondolkodom a RN10 pro-n is. (bár az méretre nagyobb....) -
RoBos
senior tag
-
-
i8910user
csendes tag
70+áfa...
-
szami777
addikt
Május van és már most bele vagyok zavarodva a sok xiaomi/poco telefonba. Pedig becsülettel követem a piacot.
Mi lesz itt decemberben? -
-
RoBos
senior tag
Ha jól látom a Poco M3 Pro 5G és a RN10 5G ugyanaz a teló, belül...
What?! -
Schuler888
senior tag
Ez a szinvilag... elsore azt gondoltam realme..
-
Nagyon jól néz ki az a kék
Meglepődtem pár technikai részleten.
@elfelejtette: sok lesz az a -7mm
-
matger
csendes tag
válasz
elfelejtette #3 üzenetére
0,7 mm csak, a 7 kicsit sok lenne.
Amúgy keskenyebb is 2 mm-rel, az is lehet az akksi csökkenésének oka. -
Alarikman
senior tag
válasz
elfelejtette #3 üzenetére
Na látod, ezt nem is néztem. Igazad van, belefért volna a 6k-s akksi talán, ha tartják a vastagságot. De akkor nem lenne annyira divatosan "vékony".
-
gattolino
senior tag
Milyen unalmas. Ha összedobnak egy Asus-hoz hasonló telefont akkor emelem kalapom. Most az viszi a prímet nálam.
-
Alarikman
senior tag
válasz
elfelejtette #1 üzenetére
Hmm, igen. De az 5g alapból több antennát, helyet igényel, stb. Ez van sajna.
Amúgy nem rossz ez. Ha az 5g ellenére olcsó lesz, akkor vinni fogják. -
elfelejtette
veterán
Pont az előd legvonzóbb tulajdonsága, a 6000-es aksi hiányzik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 5G-s mobil, 90 Hz-es kijelzővel, 48 megapixeles kamerával, méretes akksival, jó külsővel, olcsón? A Poco így csinálja.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest