- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMaster
addikt
senki nem irta hogy a legjobb, de hogy nem átlagos az biztos hanem átlag feleti.
te probáltad vagy csak irsz rolla probálás nélkül én probáltam és használom is de mit várok egy vér samsung fan-tól. mert a samsung az isten minden más szar.
ráadásul irtam is, hogy jo lenne nagyobb de ez is böven elég lesz egy 5orás sot-ra tuti de szerintem többre is, anynit meg senki nem nyomkod 1 mobilt napi 5orát- az nem normális vagy mobil app fejlesztő .
kérlek ird le mi a hiányossága a v30-nak , mert amit tudok felsorolni az infra más nincs ami hiányosság lenne.
ugye azta 10e mah telot sem probáltad csak irod hogy szerinted kamu.
azért lennék vérfan mert szerintem az 5-8 orás sot elég egy 2017-2018-as mobilban, mert szerintem továbbra is naponta a 99%-a az embereknek bedugja este tölteni akkor nem mindegy? persze leehtne 10e mah akksi is benne, csak akkor jönne a risza hogy nehéz nagy stb. mindenbe bele lehet kötni ahogy te is csinálod. most.
de a koloszális ferditáseket nem kéne , én nem irtam olyat, ha figyelnél, én tettem képet hogy menyni az anyni a v30-nak te tettél képet ami meg tudná cáfolni vagy amivel tudnál mutatni egy a v30nál jobb sot-al rendelkezö telefont ami flagship ? nincs kép ugye gondoltam. igentéyn nekem ott a kép az jelenti azt hogy tény meglapozott bizonyitva is van a kép által, nálad lesz valami bizonyiték vagy az nincs samsung vérfan.
-
DonMaster
addikt
itt nincs vérfan,. egyedül tényeket írunk le.
ö milyen tényt tudott leírni? látott egy szöveges tesztet, én élőben teszteltem . jo hogy a saját szememnek hiszek , talán kikéne próbálni és nem rinyálni majd utána lehet vélemény-t írni amég kisem próbáltad csak egy szöveges izét nézel és aszerint vonsz le messze menő következtetéseket addig igen is nem releváns amit írsz.sonkuci
neéges már mindenkit gagyi p2-vel ez Gionee M2017 jobb ebben 7000mah akksi vanjah és ez már képes 4k30fps felvételre is nem csak 720p-re mint a p2
2018-as ként Leagoo Power 5 7000mah akksival
én meg venném a helyedben biztos jo üzem ideje van tuti olcsobb mint az iphone xs max de több mint 2x nagyobb akksija is van, ez best buy neked.(doooo-nak)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Ford topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen routert?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Trollok komolyan
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Milyen légkondit a lakásba?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest