- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richoo44
aktív tag
válasz
Mr.Silkó #146 üzenetére
Igen, Médiában megnéztem.Nem a káva nagyságával van a bajom, hanem azzal, hogy erőltetjük a Notch-ot, de azért alulra még befér egy gomb is.
Nekem ez logikátlan igazából.De nyilván nem nekem készítették.(és igen, egyedül az IPhone X esetében van létjogosultsága a Notch-nak.) -
NandorHUN
addikt
válasz
Mr.Silkó #166 üzenetére
Szvsz Knock kód mai napig a kedvenc feloldási felületem.
Most gondlj bele pl. Samsungba: hátul van az ujjlenyomat olvasód, azaz a telefont fel kell emelned ahhoz hogy fel tudd oldalni. Többi telefonnál ugyanez, vagy ha elöl van az olvasó, akkor ujjadat pont úgy kell odahelyezned hogy felismerje. (Arról nem beszélve, hogy van olyan telefon ami igényli, hogy olvasás előtt kapcsold be a kijelzőt pl. S7).Knock kód meg akkor is használható ha van ujjlenyomat, képernyőn bárhova oda tudsz bökni és sok esetben még gyorsabb is mint az ujjlenyomat. Telefont meg fel se kell venni, megfordíani, vagy oldalán bármilyen gombot megnyomni.
-
NandorHUN
addikt
-
NandorHUN
addikt
válasz
Mr.Silkó #146 üzenetére
Szvsz ezek az üveglapos készülékek mind undorítóan néznek ki, de lagalább törékenyek is és csúsznak.
Nem értem miért nem lehet valami metal designt betenni mint régi HTC One szériában volt. Vezetéknélküli töltés sokaknak fele annyira se lenne fontos mint a jó design és kényelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- LG LCD és LED TV-k
- Mesterséges intelligencia topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest