- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igazad van, megértem a te véleményed is.
A másik előnye az, hogy töltésnél, - és ez éjszaka nagyon jó - nem világít a szemedbe a LED, és nem zavar meg. Gondolom mókolással ezt is ki lehet szedni, de az AOD-nál elég csak kikapcsolni két koppintással, és kész.Úgy tudom, hogy az újabb AOD-re már egy rövidke GIF-et is lehet rakni, tehát ha lezárod a kijelzőt, egyszer lefut a GIF, kikapcsol a GIF, és az AOD megy tovább magának
"A gyári app kódjába is csak pár sort kellene írnia a samsungnak, hogy ezt lehetővé tegye... egyszerűbb, mint belerakni egy értesítési ledet."
Ez igaz, én csak azt sajnálom, hogy a J3 és J5-re nincs gyári AOD. Bár az előbbinél nem lenne értelme, mert nem OLED a kijelző.
-
-
törölt tag
válasz janeszgol #17 üzenetére
Én is nagyon ritkán szelfizek, nem is tudom mikor volt az utolsó képem előlapi kamerával. Talán akkor, mikor új volt a készülékem, akkor természetesen a teszt kedvéért csináltam vele egy önarcképet.
Egyébként videochatnél jól jöhet, kitudja, egyszer talán még nagy szükségem lesz rá...
-
törölt tag
válasz janeszgol #14 üzenetére
"szinte minden csaj kezében iPhone-t látok."
Ez igaz. Ha nem iPhone-t, akkor Samsungot, ez utóbbit meg csak azért, mert olcsóbb modellek közül is válogathat, meg ugye szintén ismert márka, sokféle tok kapható rá, szinte bármely boltban, ahol csak telefontokot árulnak.
"De nem erre találták ki? Mármint erre is!"
Az okostelefont manapság mindenre lehet használni, jóra is, meg rosszra, hülyeségre is.
Btw, szelfivaku. Ma már az se annyira fontos, lehet külön vakut kapni a boltokban, mindenféle mobillal kompatibilis, rárakom, és már helyettesítve is van.
MusicallyB*zicallyzók sokan használják, lehet vele tükörbe' villogni. Ja és ezzel mostantól akkor is szelfizhetsz a sz*roddal, ha a fürdőszobában sötét van, valamint jobb a fénye, mint a beépített szelfivakunak. Hát nem király? -
törölt tag
válasz moleculez #11 üzenetére
Az. Persze van olyan is, aki nem Insta-telónak használja, de a lányok nagy része erre hasznosítja a készüléket. Rendel rá eBay-ről óccó' 'pinkflufflyunicorn *-*', 'nyomkodható squashy állatos', 'holnaphétfőúristenmileszmost' és ehhez hasonló tokokat, rárakja, szelfizik, megy a Snap, Musically, Insta és FB, megspékelve a Messengerrel, és kész.
(#12) szemy94: Ha az árat nézzük, akkor igazad van, viszont ez szerintem már olyan alap dolog, hogy kár volt kihagyni ennyi pénzért. Bár a legtöbb átlag usert ez nem izgatja, Samsung, márkás, megy, és kész.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz fornettisuti #9 üzenetére
"Előlapi vaku a tavalyi J7-en is volt."
Meg a J3-on és a J5-ön is.
-
törölt tag
A J4 batár nagy lett, a J6 viszont tetszik. Csak azt nem értem, hogy miért plasztik a hátlap? A tavalyi J3-J5-J7 triónál fém volt, itt ezzel (is) spóroltak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- CES 2025: Acer Nitro V sorozatú gaming noteszek a belépőszinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Egér probléma
- Politika
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest