Hirdetés
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igazad van, megértem a te véleményed is.
A másik előnye az, hogy töltésnél, - és ez éjszaka nagyon jó - nem világít a szemedbe a LED, és nem zavar meg. Gondolom mókolással ezt is ki lehet szedni, de az AOD-nál elég csak kikapcsolni két koppintással, és kész.Úgy tudom, hogy az újabb AOD-re már egy rövidke GIF-et is lehet rakni, tehát ha lezárod a kijelzőt, egyszer lefut a GIF, kikapcsol a GIF, és az AOD megy tovább magának
"A gyári app kódjába is csak pár sort kellene írnia a samsungnak, hogy ezt lehetővé tegye... egyszerűbb, mint belerakni egy értesítési ledet."
Ez igaz, én csak azt sajnálom, hogy a J3 és J5-re nincs gyári AOD. Bár az előbbinél nem lenne értelme, mert nem OLED a kijelző.
-
dzsi23
addikt
válasz
#81733120 #23 üzenetére
Nem tudom, mennyire testreszabható a gyári aod app, mert a J5-ömön nem volt, viszont külső appot használva be lehetett állítani az ikonok színét, és az aod fényerejét is, így a led abszolút feleslegessé vált volna (ha lett volna benne). A gyári app kódjába is csak pár sort kellene írnia a samsungnak, hogy ezt lehetővé tegye... egyszerűbb, mint belerakni egy értesítési ledet.
Szerk.: Ja, és a leddel ellentétben több dolgot is jelezni tud, egyszerre lehet ott kék, zöld, lila, piros ikon.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Immes
csendes tag
Értesítési led továbbra sem lesz a J szérián?
-
törölt tag
válasz
janeszgol #17 üzenetére
Én is nagyon ritkán szelfizek, nem is tudom mikor volt az utolsó képem előlapi kamerával.
Talán akkor, mikor új volt a készülékem, akkor természetesen a teszt kedvéért csináltam vele egy önarcképet.
Egyébként videochatnél jól jöhet, kitudja, egyszer talán még nagy szükségem lesz rá...
-
HawerKing
őstag
Nekem J7 2016 van exynos 7870 es . Mai napig qurva jo kis telefon.
-
törölt tag
válasz
janeszgol #14 üzenetére
"szinte minden csaj kezében iPhone-t látok."
Ez igaz. Ha nem iPhone-t, akkor Samsungot, ez utóbbit meg csak azért, mert olcsóbb modellek közül is válogathat, meg ugye szintén ismert márka, sokféle tok kapható rá, szinte bármely boltban, ahol csak telefontokot árulnak.
"De nem erre találták ki? Mármint erre is!"
Az okostelefont manapság mindenre lehet használni, jóra is, meg rosszra, hülyeségre is.
Btw, szelfivaku. Ma már az se annyira fontos, lehet külön vakut kapni a boltokban, mindenféle mobillal kompatibilis, rárakom, és már helyettesítve is van.
MusicallyB*zicallyzók sokan használják, lehet vele tükörbe' villogni. Ja és ezzel mostantól akkor is szelfizhetsz a sz*roddal, ha a fürdőszobában sötét van, valamint jobb a fénye, mint a beépített szelfivakunak.Hát nem király?
-
janeszgol
félisten
Én a J5 telókat nagyon komálom (a 2015-öt is). Engem a plasztik nem zavar. Amúgy az üvegre és a fémre is tesznek tokot. Egyre ocsmányabbakat. (Ez a bumper vagy mi.) Markánsan különüljön el a J és az A széria. Ahogy a fórumtárs is említette, tavaly átléptek egy határt. A J legyen plasztik és olcsóbb, mint az A. Különben semmi értelme sincs a két kategória együttes jelenlétének.
Roaming: szinte minden csaj kezében iPhone-t látok. Ritka, amikor nem. (Csaj =kb 30 év alatti) Bukta az elmélet ezen része. A sok vacak tok az igaz és a használat is. De nem erre találták ki? Mármint erre is! (Egy felnőtt nőnél láttam valami egeres fülűt. Te jó isten mondom...)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
moleculez #11 üzenetére
Az. Persze van olyan is, aki nem Insta-telónak használja, de a lányok nagy része erre hasznosítja a készüléket. Rendel rá eBay-ről óccó' 'pinkflufflyunicorn *-*', 'nyomkodható squashy állatos', 'holnaphétfőúristenmileszmost' és ehhez hasonló tokokat, rárakja, szelfizik, megy a Snap, Musically, Insta és FB, megspékelve a Messengerrel, és kész.
(#12) szemy94: Ha az árat nézzük, akkor igazad van, viszont ez szerintem már olyan alap dolog, hogy kár volt kihagyni ennyi pénzért. Bár a legtöbb átlag usert ez nem izgatja, Samsung, márkás, megy, és kész.
[ Szerkesztve ]
-
szemy94
senior tag
Inkább tavaly volt fura, hogy fém hátlappal jöttek, így persze most rosszul esik a viszalépés, de ha most tényleg visszafogottabb lesz a nyitóár is, akkor nem nagy gond szerintem. (J5 6, 7 90-nél nyitott, a J6 ha ez alatt lesz, akkor jó lehet pár hónap múlva, meg persze lenyomja az előd árát.)
Egyébként elég megbízhatóak a J5 eddigi verziói, van 6-os és 7-es is belőle, mindkettő jól szolgál, a 6-os hardvere ellenére nagyon megbízható, a 7-es pedig az első telefonom, amit ráérek este tölteni, ezelőtt mindet kellet délután 2 óra fele...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
fornettisuti #9 üzenetére
"Előlapi vaku a tavalyi J7-en is volt."
Meg a J3-on és a J5-ön is.
-
fornettisuti
veterán
Tehát a J3/5/7 átneveződött J4/6/8 -ra, facepalm.
Előlapi vaku a tavalyi J7-en is volt. -
törölt tag
A J4 batár nagy lett, a J6 viszont tetszik. Csak azt nem értem, hogy miért plasztik a hátlap?
A tavalyi J3-J5-J7 triónál fém volt, itt ezzel (is) spóroltak?
-
janeszgol
félisten
Szimpatikusak, gondolom szolgáltatónál uralni fogják a terepet. Mondjuk a 2 giga ram már karcsú lehet, de pötyörészni elég.
-
GeryFlash
veterán
7870 nem erősebb mint a snaoi 450? Mert akkor nem értem
-
dzsi23
addikt
"A Galaxy J4 kisebb és szerényebb teljesítményű..."
A "kisebb" szó itt mire vonatkozik? Gondolom, nem a fizikai méretére, mert az batár nagy lett (151.7 x 77.2 x 8.1 mm), ahhoz képest, hogy elvileg ez a legkisebb Samsung... nagyobb, mint a J6 (149.3 x 70.2 x 8.2 mm).
-
GuineaPigMan
tag
A J6 elég kellemes dizájnt kapott, szerintem szép. Az erejüket tekintve hozzák a J széria színvonalát. Az előlapi vaku létjogosultságára én is kíváncsi lennék.
-
judas13
addikt
A különböző zs kategóriás dzsunkákba már viszonylag rég alap a selfie vaku kamilláztam is nem keveset ezért... Azt nem tudom, h mekkora a létjogosúltsága ennek amúgy, de ha már a Samu is ezt hegyezi ki ebben a storyban valami csak van benne. De mondom kiderül ha hirtelen boldog boldogtalan most majd előre is dob fel egy LED-et..
-
haxiboy
veterán
Látszik hogy az ilyen felesleges funckiókra az igény általában az alsóbb kategóriákban van csupán. (szelfivaku).
De az ára viszont nem indokolja hogy alsó-közép kategóriába tartozzon, ennyi pénzért már valószínű jobbat is kapni.[ Szerkesztve ]
-
Akkor ezek szerint az A6 nem váltja a J szériát, hanem amolyan "prémium" J lett belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A gyártó három készüléket mutatott be a J sorozatban: a Galaxy J4-et, J6-ot és J8-at.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Macska topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA