- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Elég Asus cuccom volt ahhoz, hogy inkább kerüljem, akár vga, akár bill., akár alaplap.
-
PTM
aktív tag
Azok fölött valóban átsiklottam. Formára elég ProArt a hűtőjük, nem lepne meg ha ugyanaz lenne rajtuk csak átszínezve.
Fzért fura, hogy ezek az SFF kártyák, amikor még mindig rohadt nagyok, messze nagyobbak mint amiket a PCIe szabvány ír. (RAM-nál van még ilyen, amikor ráírják a normál magasságúra, hogy low profile.) -
RocketSWET
csendes tag
válasz
Jesus_Shaves #2 üzenetére
4090 esetén is a tesztek szerint ( FE vs ROG ) magasabb pontszámokat ér el, gyári default értéken is magasabb az órajele és pár fokkal hűvösebb is de nem olyan nagy a különbség. Rog/Tuf kártyák build quality-val szerintem nincs gond, plusz ha idővel pasztázni hőpadozni kell szerintem egyszerübb is megbontani vagy ha valamit cserélni kell pl ventit. Az FE egy minimalista design, Asus-nál a ProART van hozzá közelebb. Nekem tetszik a hátlapon lévő hűtő megoldás, 3090 esetén is sokan raktak fel plusz ventit a jobb hőfokok miatt.
-
Alaaf Pi
senior tag
Nem lehetne inkább a kártyák végére tenni egy axiálvntit, hogy átfújja a levegöt, és egyböl a házból is ki?
-
fatpingvin
addikt
a PCIe szabványban rögzített méretek tartása látom már marketing szinten se szempont
-
válasz
Ennyire jó. Az RTx 3000 nél már volt róla számolás hogy közel 150 dollárba került akkor az FE kártyák léghűtése és ez nem most volt, hanem 5 éve kb.
Most meg valami 7 hőcső plusz vapor és folyékony fém. -
Busterftw
nagyúr
válasz
Igen, nagyon mas a design, a PCB is sokkal kisebb.
Vapor chamber, folyekony femmel megtolva. -
Holyshout
csendes tag
válasz
Nekem is hasonló kérdés jár a fejemben, félig a kérdésedhez kapcsolódva: vajon miért nincs Strix RTX 5080 a listában? A hűtés miatt?
Nekem eddig mindíg Rog Strix kártyáim voltak és ilyen 5080-at szerettem volna...
-
PTM
aktív tag
válasz
A közönségnek a nagyobb = jobb, gondolom.
Remélem azért, hogy a ProArt méretben is visszafogottabb lesz. Egy Lian Li A4-be ezekből egy 5070 már nem férne be. -
Vajon mi az oka ekkora eltérésnek a ref modell és ezek között az OEM kártyák között? Ennyire jó lenne az Nvidia saját hűtése, vagy ezek annyira szénné vannak húzva azokhoz képest, hogy muszáj egy alsó hangon is 40%-kal nagyobb hűtőt rápakolni?
-
thomasa
senior tag
Várom a LP kínálatot is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest