- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez azt jelenti, hogy kötelező használnom? Mi lesz akkor, ha egy alkalmazás fejlesztője beépíti a funkciót, a user -nél meg nincs telepítve a Chrome? Egyébként ebben nem tudom, hogy mi az akkora újdonság. Ezt eddig is meg lehetett tenni. Ráadásul a Chrome egyre butább lesz. Ha jól tudom, pár hete a külsős addonok lehetőségét tiltotta le a Google.
Sztem megint adnak a szarnak egy pofont. Ez a tartalomküldés is tök jó....elvileg. Itt van a kezemben egy teló, a TV -re meg rá van dugva egy Android miniPC. Sztem adja magát a screen mirroring. Szerintetek a Miracast megy Lanon? Hát persze, hogy nem!Köszi Google!
Végre, nagy nehezen összehoztuk JB -n, hogy a tárcsázóból, az automatizálóhoz (E-Robot) menjen a hívás. Erre, ezek a mocskok, KK -en megváltoztatták a tárcsázó intentjét. Megint nem tudom kiválasztani a Robotot, mert nem jelenik meg a választó menüben. Miből tartana oda betenni egy "űrlapot", amiben kitöltöm azt a nyomorult pár sort az intenthez és csókolom. De neeeem.
Tök jó az NFC. Tessék mondani Google csodafejlesztő bácsi! Lezárt képernyőnél miért nem futnak le az NFC érintéshez rendelt profilváltások?
És még sorolhatnám. Áhhhh....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest