- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
altalaban elejen jo. ha megallok valahol (piros lampa) meg neha menetkozben egyszer csak leesik ilyen 60-90 koze. neha magahoz ter, de amikor 30km-bol 25-t 60-as pulzussal mer, idegesito. kozben persze igazitom, szorosabbra veszem a szijat, a multkor megalltam, letoroltem a szenzort, a kezem, de nem hatott. szoftveres idiotasag.
-
zioncsabi
tag
Pont ezt akartam en is irni
Mire kiprobaltam volna a cont hr-t, addigra megjelent az appban a lepesszam. Monnyuk nekem nem adott be semmit visszamenolegesen, de trgnaptol minden megvan.
Attol meg emiatt a kiszamithatatlansag miatt meg mindig gondolkozok oravaltason. Szerintem, ha valami ujabb kellemetlenseg tortenik rovid idon belul, akkor lehet elengedem a kezet.
-
tisn
addikt
win7
vicces amugy kicsit, mert be akartam masolni a log file-t, hatha ki birunk belole okoskodni valamit
de ures voltoke, elinditom ujra, megint feljon a kerdes az oran, hogy akarok e backupot
ranyomok
es most megjelenik, hogy backupol, ami eddig nem volt
es megjon a backup es elkezdi masolni a sport fajlokat
eddig a kerdes utan nem tortent semmiannyi, hogy felraktam valami inteles droid utlityt (ami ugyan elbaszta a tool all in one-t), meg volt az ora ujrainditva
ha en ezt ertenem...szoval big thx, mert ha nem irsz, hogy neked megy, nem gorcsolok vele
-
ggeleven
őstag
Az utolsó mondattal teljesen egyetértek.
Cyclemeter-ben elég jól testre lehet szabni a kezdőképernyőt, tud útvonalat importálni és nem meríti vészesen a telót. Így, hogy az óra tud Strava-ba exportálni nem kell előfizetni a pro verzióra sem.Párat kipróbáltam, de eddig ez vált be a legjobban.
-
ggeleven
őstag
Egy ideje már megakartam csinálni úgyis, szóval összedobtam egy táblázatot AmazFit vs. Strava vs. Cyclemeter összevetésében.
link
Az egyértelműen látható, hogy az Amazfit méri mindenhol a legkisebb értéket távolság és sebesség tekintetében is. Az a furcsa, hogy ugyanabból a gpx-ből dolgozó Strava mindenhol többet mutat az Amazfitnél. Talán máshogy veszi le az aut. szünet miatti megállásokat, már ha egyáltalán leveszi. A Cyclemeter-nél nincs bekapcsolva aut. szünet (és néha döcög a gps a telóban, lásd max sebesség). Az mindenesetre látható, hogy ezek tényleg csak kb adatok hobbistáknak. -
ggeleven
őstag
Nálam a gyári Amazfit app és a Strava között is van eltérés (plusz telefonon futó 3. alkalmazás is mást mutat km-ben). Mivel az amatőrségnek még az alját sem érem el ezért nem zavar, de érdekes. Minőségibb és pontosabb sport trackingre Polar, Garmin, Suunto és mellkaspánt való szvsz.
-
hacs66
tag
Állíthatók a pulzuszóna-értekek az appikációban, ahogy a max. pulzus is, ha nem felel meg neked a konzervatív érték és zónabeosztás. Nekem sem felelt meg, én már átállítottam, csak most nem találom, hol kell. Lehet, hogy eltűnt ez a menüpont valami frissítésnél? Majd még keresem. Mindenesetre megmaradtak a modosított beállításaim.
-
LustaDick123
tag
Nálam pl. a lépéseket nem szinkronizálja mindig és míg pl. a track megjelenik a Strava-ban, teljesen random megy. Egyre inkább hajlok arra, hogy ez nem kliens gond.
Nálam az Amazfit app össze van kötve Strava-val és a Mi Fit-tel. A Mi Fit pedig átveszi az adatokat az Amazfit-től, majd pár perc múlva megjelennek a Google Fit alatt is.
Ha mindenből az utolsó verziót használom, akkor az Amazfit kissé darabosan szinkronizál folyamatosan ki-be kell lépnem ha a Mi Fit-tel akarom használni, a Mi Fit és Google Fit szinkron sem megy rendesen. Már mindenféle régi verziót is kipróbáltam, mindenféle kombinációt (áprilisi, májusi verziók, mikor még minden rendben ment), de azokkal is darabosan megy a dolog. Pl. észrevettem, hogyha eddig bármely kipróbált Mi Fit van fenn az órán, akkor csak az első szinkron megy, utána már nem.
Ki kellene játszani és megnézni hogyan szinkronizál az óra: ha online, akkor az app-on keresztül rögtön a szerverre szinkronizál vagy fordítva, az óra mindig app-pal szinkronizál és később tolja fel a szerverre.
Örülnék, ha már egyszer lenne egy működő verzió és békén hagynák, mert az állandó frissítgetéssel –hiába jó az óra maga- szoftveresen megölik az egész iránti bizalmat.
-
lovace
aktív tag
Nekem is a 2.3.10.5-ös verzió van. Szerintem néhány nap és "beáll". Elejében természetes a gyorsabb merülés. Ha továbbra is fennáll esetleg nyomj egy factory resetet, gondolom olyan sok beállítás még úgysincs rajta.
Alvással kapcsolatban én is azt tapasztaltam, hogy meglehetősen pontatlan. 3 hónapja van meg a készülék, pont tegnap este gondoltam, hogy na próbáljuk ki ezt az alvásfigyelést. Azt jelezte, hogy nem voltam ébren egyszer sem, holott tisztán emlékszem, hogy legalább 2-3-szor felébredtem. Ez az első dolog az órában, amivel nem vagyok megelégedve, bár engem túlzottan nem is érdekel ez a funkció, csak kíváncsiság kedvéért próbáltam ki.
Viszont - itteni segítséggel - a tegnapi nap folyamán próbáltam ki először futásnál intervallumok beállítását. Na az viszont egy hatalmas pirospontot érdemel! Rendkívül jól testre szabható!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged