- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
őstag
érdemes még gts2-őt venni?
-
margithid
veterán
GPS mennyire pontos? Futásra érdemes ezeket az órákat megvenni?
Esetleg az újabbak (pl GTS 4) jobbak ilyen téren? -
Kispósi
aktív tag
Sziasztok!
Szedte már szét valaki a GTS2-t? Kijelzőt szeretnék cserélni mert nagyon karcos volt már de valahogy nem jön össze. Hőlégfúvóval felmelegítem és borotvapengével próbálom szétvlasztani. Van esetleg tanácsotok hogyan kellene próbálkozzak?
-
Breki
veterán
Sziasztok
Most érkezett a GTR2
Működhet ez a Spotify zene letöltés az órára?
[link]Illetve tud az óra mp3-at lejátszani, vagy milyen formátumba lehet zenét rakni rá?
-
paramedic
aktív tag
Szervusztok!
Amazfit GTS 2 mininél nemrég vettem észre, hogy a telefonomat kikapcsolva megáll az óra és csak a teló visszakapcsolása után szinkronizálja a pontos időre. Az elmúlt másfél évben nem tapasztaltam hibát a minin, kifogástalanul működött. Azt használom ébresztőnek, ezért ez így gáz. Ha a telóm aktív, akkor minden rendben. Valami frissítés szivatott meg vagy kezd megförmedni az órám?
Köszönöm,
-
snooze
veterán
sziasztok!
gts2 óra állitolag tud dupla koppintásra feléleszteni a kijelzöt..ezt hol lehet bekapcsolni? -
Indian74
senior tag
Sziasztok!! Szeretek melyik jobb óra a Oneplus watch vagy a gtr2 vagy a GTS 4 mini
Köszönöm -
kda1
tag
Sziasztok.a névjegyzéket az óra nem jeleníti meg?csak hívást tudok fogadni az órán?tarcsazni nem? köszönöm szépen
-
egykori
őstag
Zepp / Profil / Amazfit GTR2 / Óraszámlapbolt / Custom background Itt található 7 óralap, melyeknek hátterét a saját fotódra tudod megváltoztatni. Az egyikre rányomsz, és előjön az óraszámlap hátterének módosítása lehetőség. Itt lehet a telefonodon lévő képek közül választani vagy kamerával készítesz egyet.
-
RTG
tag
sziasztok ! minden leírásban olvasom, h " egyéni háttérkép " akár saját fotóból is . csak én vagyok olyan lúzer , h nem jövök rá , hogyan kell ? vagy lehet egyáltalán saját ( pl jpg ) képet beállítani számlap háttérnek ?
köszi
-
Gathar
csendes tag
Sziasztok! Amazfit gtr2 óra vásárlásán gondolkozom, viszont elbizonytalanít az olvasott bootloop hibajelenség. Mennyire jellemző ez vagy esetleg széria hiba? Van-e rá valamilyen megoldás? A régi és 2022-es gyártás között mi a különbség?
Köszönöm. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
SztiviVander #1088 üzenetére
És mit tud ez a módosított?
Illetve a csere töröl minden korábbi adatot? -
RTG
tag
válasz
SztiviVander #1088 üzenetére
Oksa, köszi .
-
SztiviVander
addikt
Mar sehogy mert az ujabb gyari zepp mar nem a sima telefon tarhelyre rakja az adatbazist hanem a system ala amit root nelkul nem latni. Egyszerubb modszer hogy le kell torolni a gyari zepp - et, felrakni a modositottat, belepni es az megmutatja az auth key-t.
-
fischi
tag
Nekem most 30 ezer ft környékén best buynak tűnik, abban kérek segítséget, hogy melyiket érdemes választani. Gts2 /e /mini? Nem látom azt, hogy telefonálnék a karórával, vagy hogy arról hallhatnék zenét,. főleg mert mp3aim sincsenek már régóta:) Órának használnám, pulzusmérés, meg squash, úszás, túrázás. Így melyik bírja tovább, vagy stabilabb a sw, etc. Van e értelme a drágábbnak, vagy elég a mini is, avagy középút e.
Köszi a tippeket előre is! -
RTG
tag
válasz
SztiviVander #969 üzenetére
Szia! Hogyan megy a 3. pontban említett bányászás ?
-
Iceman821
tag
válasz
internetezoo #1084 üzenetére
Köszi
-
Iceman821
tag
Sziasztok. Kèrdèsem lenne a gtr 2 megkapta a magyar nyelvet?
-
hojos
aktív tag
válasz
ekrisztian #1081 üzenetére
-
hojos
aktív tag
válasz
ekrisztian #1077 üzenetére
Nincs benne.
-
egykori
őstag
válasz
ekrisztian #1077 üzenetére
Szia, nem emlékszem, hogy magyar nyelvű lett volna a GTS2 mini rendszernyelve. Már több mint egy éve GTR2 órát használok, így nem tudom, mi a helyzet a legfrissebb fw-rel.
Annyit tudok, hogy az Amazfit órákhoz kapcsolható Zepp appot magyarosították - úgy ahogy. -
drr
őstag
Sziasztok!
Pat napja használok egy GTS 2 minit. A Mi Band 6-hoz képest sokkal gyengébb a vibra benne még legerősebb fokozaton is. Ez egyedi hiba vagy másnál is ilyen?
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Valaki használja a Tools & Amazfit alkalmazást? Megéri az árát?
És miket tud? Mert a Play áruházban nem túl beszédesek a képek. -
hojos
aktív tag
Sziasztok.
GTS 2 mini tulajoktól kérdezném, hogy átlagos használat mellett, mennyit tud az akku.
-
egykori
őstag
válasz
SztiviVander #1070 üzenetére
Nálunk is pont így van. A nejem GTS2 órájára is vettünk bőrszíjat, neki még mindig jó.
Régen, az analóg órámon fémszíj volt gyárilag, és szerettem. Nem tudom, érdemes lenne-e erre is venni.
-
egykori
őstag
Most a legfrissebb verzió van az órádon és a Zeppből is?
Én is a classic bőrszíjast vettem magamnak, de kicsit durvának tűnt a bőr anyaga, így vettem egy puhább bőrszíjat, viszont pórul jártam, mert 3-4 hónap alatt tönkrement. Most ismét az eredeti szíjat tettem vissza az órára.
-
havri1
félisten
válasz
SztiviVander #1068 üzenetére
Tényleg, ez szabvány méret
Körül is nézek. Köszi -
havri1
félisten
válasz
egykori #1066 üzenetére
Igazából lehet mégis jó. Teszteltem most marha sokat, és a következőt csinálja:
Kimegyek a bt hatótávjából, szétkapcsol. 8-10 alkalommal jó volt (eddig is így volt kb), aztán egyszer csak nézem, nincs kapcsolódva. Ilyenkor órán BT ki be, és jó lett.
Na most nem kellett ki/bekapcsolni, kb 2-3p múlva magától összekapcsolt. Azóta jó :)
Amiket írtál, már megcsináltam az egy év alatt többször, nem hozott eredményt.
A gyári bőr szíj most kezd repedezni, rendeltem 3 alisat, ha legalább egy megerkezik és jó, még használom vele. Nézegettem a gtr3-at, lassan érik már a csere, bár hozzateszem, marhára szeretem ezt az órát. Csak a szíjjal vagyok bajban. Sajnos gyárit mistoreban már nem kapni. Bőrt. -
-
egykori
őstag
Frissített 6.10.1-re. Egy fordítási hiba volt az alvási adatoknál, de azt is javították. Első ránézésre minden jónak tűnik.
-
Osynho
addikt
Hello!
GTS 2 Minim van, v1.0.4.28 firmware-rel. Nekem is angol nyelvű most a menü. Nem emlékszem, magyar volt-e eddig, ez nem zavar, viszont bejövő hívásokat az órán szoktam sms-el elutasítani, ha épp nem tudom felvenni, ez az opció is angol nyelvű sajnos, ami így nem az igazi. Van erre valami megoldás?
A másik problémám, hogy Huawei P40-el használom, de naponta többször eldobja a kapcsolatot, ami azért baj, mert többek között azért vettem okosórát, hogy némítva lehessen a telefon, de értesítsen a bejövő hívásokról.
-
krics
tag
Szevasztok. Nem tudom említette-e már valaki, de szerintem gyenge a proci ehhez az órához. GTS2-ről beszélek. Azt vettem észre, hogy ha futás közben mp3-at hallgatok az óráról, akkor a gps jelet állandóan eldobálja, a Zeppben is totál összevissza mutatja a nyomvonalat, 5 km-es távhoz hozzápakol még másfél km-t... Abban az esetben viszont, ha zene nélkül megy a tracking, más feladattal nem kell az órának küzdenie, akkor tök pontosan belövi a távot, meg a pulzus adatokat... Szóval activity tracking plusz mp3 már túl sok neki egyszerre.
-
egykori
őstag
válasz
Geo19870322 #1043 üzenetére
Nejem GTS2 óráján 7-21-ig be van kapcsolva az AoD, és így csak 3 napot bír ki egy töltéssel.
-
krics
tag
válasz
NFC nem használható.
-
SztiviVander
addikt
válasz
Geo19870322 #1045 üzenetére
Azert olvass vissza itt, mert ha jol emlekszem leirtak itt tobbszor is hogy a kihangositas funkcionak az (is) az ara hogy hivast csak akkor jelez ha bt-n az oranak a kihangosito resze is stabilan es folyamatosan csatlakozva van a telefonhoz. Paromnak gts2e van (nem akart knight ridert jatszani eleve), o szereti nagyon, ami neki kell azt tudja a kettes is.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
-
Geo19870322
tag
Sziasztok, GTS2 vásárlása előtt állok, de lenne pár kérdésem annak akinek már van. Milyen az óra? Érdemesebb GTS3-t venni +15k-ért? Olvastam, hogy telefonos bluetooth kapcsolatnál használható kihangosítóként/telefonálásra is. Ez hogy néz ki a valóságban? Ez egy opció vagy ha van kapcsolat akkor automatikus? Nem igazán tetszik ez a feature. Akksi hogy bírja? NFC-t használja valaki? AoD nagyon eszi az akksit?
-
krics
tag
Gts 2-re jött új firmware tegnap. V4.4.1.1. Új óralapon kívül más változást nem találtam.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Az értesítéseket szépen kapom meg az órán. De ha hívás jön, az mostanában nem jön át, csak az értesítés a nem fogadott hívásról. De az rögtön megjön. Pedig korábban működött a funkció. Megnéztem a beállításokat is, az rendben lévőnek tűnik.
Van valakinek ötlete, hogy miért nem működik jól? -
havri1
félisten
válasz
internetezoo #1035 üzenetére
Időnként rámér, nem tudod kikapcsolni.
-
internetezoo
senior tag
Zepp vagy Notify Amazfit villogtatja a zöld ledet? Direkt ki van kapcsolva minden óránkénti pulzus, véroxigén mérés és hasonló.
-
kkrisz91
kezdő
Sziasztok, nekem egy gts2 mini van a tulajdonomban, és 3 nap alatt max töltöttségről 10%ra merül kikapcsolt állapotban, van valakinek tapasztalata erről? Nem nagyon kéne merülnie ha be sincs kapcsolva.
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok, szerintetek várható hogy lesziporkázik a magyar nyelv a 3as szériából ide is? Tud valaki esetleg ahhoz nagyon hasonló watchfacet gtr2re mint ami a gts1 alap watchface-e volt? :)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Geo19870322 #1026 üzenetére
Egy napig használtam úgy, akkor 14%-ot evett meg 1 nap alatt, nélküle 7%-ot szokott.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Geo19870322 #1024 üzenetére
Nem GTR 2 van, de a működése szerintem hasonló. Be lehet állítani állandó kijelzésre, de csuklómozdulatra is. Ha magad felé fordítod az órát, akkor bekapcsol a kijelző.
Én nem sportolok vele így 12-14 nap körül bírja. -
Geo19870322
tag
Sziasztok,
GTS 2 vásárlása előtt állok és azt szeretném megkérdezni, hogy melyik alkalmazást ajánljátok hozzá? Amazfit Bip-ről váltok, azt már látom, hogy az üzemidő sokkal kevesebb, de ez van.
A BIP-nek transzflektív kijelzője van, mindig látom mennyi az idő. A GTS 2-nek csak gombnyomásra lesz látható? Mit jó tudni róla? -
koxmatyi
tag
Sziasztok.
Van egy gts 2 órám lemerült rádugtam a töltőre és azóta csak az amazfit felirat villog semmi mást nem csinál ,erre estelg a szervizen kívül van más megoldás? -
Boxi88
őstag
Sziasztok,
Kérem valaki segítsen és csinálja meg, mert már a hajam kihullik, hogy nem tudom megcsinálni.
Ezt az óralapot szeretném úgy módosítani, hogy valahol bal oldalon fent vagy lent az alábbi képen látható módon még megjelenítse az időjárásadatokat is. A lépésszámláló és az akksiállapotjelző nem lenne baj ha kicsit kisebb lenne, sőt még örülnék is neki. A jobb oldalon található dátumkijelzés pedig úgy írná, hogy magyarul a nap nevét fölötte pedig a hónap/nap kiírva számokkal.
Gtr2-re kellene.
Előre is köszönöm ha valaki veszi a fáradtságot és megcsinálja! -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Istvan2020 #1015 üzenetére
Órához?
Szerintem a telefonhoz csatlakoztatod a fülest és az órát is. Vagy lemaradtam valamiről? -
Istvan2020
aktív tag
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne, hogy csak Huawei fülest lehet csatlakoztatni az órához?, mert Xiaomi fülesem nem akarja megtalálni.
-
HUNited
őstag
-
HUNited
őstag
Most meg a mérleg szinkronizációt cseszték szét a Zepben, a változatosság kedvéért? Valaki meg tudja erősíteni?
-
rewo
tag
Sziasztok! Az értesítések betűméretét lehet valahogy megnövelni?
-
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Kaptam egy ilyen órát. Minden működik rajta, csak egy probléma van. A Bluetooth menüben párosítva van, a hívásfogadás menüpontban viszont nem látja az órát. Erre van valakinek ötlete?
-
razzorr
őstag
Szevasztok.Errefelé jártam és gondoltam beköszönök. Vagyis inkább elköszönök. Augusztus óta nyúzom a GTS 2-t, de nem tudtunk mélyebb barátságot kötni,pedig küzdöttünk és gyűrtük egymást,már majdnem párkapcsolati terápiára is elmentünk, csak hogy kiderítsük mi is a baj. De pár szóban mégis, ha nem untatok senkit és elbírja a topic még ezeket a karaktereket. Nos, a Zepp app annyira nem szimpi nekem,hogy próbáltam a lehető legritkábban belépni,már-már undorral fordultam felé, ami pedig nem tesz jót annak,hogy meggyőződjek az alvásom adatairól, a lépésszámomról, statisztikákról stb...Az órán a stresszt meg a véroxigént kb.soha nem sikerült abszolválnia, a pulzust meg rendkívül sokáig méri. Többnyire jól működött a hívások kijelzése,meg az órával történő trécselés(ez azért hiányozni fog), de ezek is csak többnyire. Mivel sokat hallgatok fülessel zenét,podcasteket...akár bringázás közben is, fontos volt nekem,hogy gyorsan tudjam műdödtetni a ketyerét, amit sajna se a GTS 2, se az elődje a Garmin Venu SQ (ez egy hulladék volt minden szempontból egyébként) se tudott teljesíteni. Egy zenelejátszóba való belépés és hangosítás, az majdnem hogy csak atomfizika, nem vészes,de egy Bandnek egy játszi könnyedség. Ami még tetszett a GTS 2-ben, az a kijelző minősége,meg nagyon jó a képernyőzár rajta, pláne hogy egy zuhany során átfolyó vízcseppek más órát megőrítenek, de ennek meg se kottyan, ja mert a kijelzőt felébreszteni csak gombnyomással lehet, ez mindjuk annyira nem jó,amikor egy alvó egy éves gyerek próbál álomba szenderülni az ölemben, kitekeredett pózban, na akkor nyomogassad barátom,eg Bandet az orrommal megpöccintem és már szalutál is. A rendszer gyorsasága inkább 8-9 pont a 10-ből, egy Band 1 teljes ponttal jobb azért. A cserélhető számlapok nem hatnak meg meg a csilli-villi baromságok,de az hogy egy emailt a nagyobb kijelzőnek köszönhetően ugyanúgy nem tudok elolvasni mint egy Bandnél,az nem okés, vagyis egy Band már többet mutat,max.kisebb karakterekkel (nincs gond a látásommal szerencsére). Ami pedig végképp feltette az i-re a pontot, az az,hogy a lépések száma köszönő viszonyban sincsenek a valósággal. Az irodában telefonnal a zsebében ülő ember,aki néha kiment megmozgatni megmacskásodott testrészeit szinte többet "lépett" mint én aki egész nap mozogtam az irodai munka mellett pluszban,de a kézben tartott tárgyakkal való szambázás mint tudjuk nem mozgás, így hülye user vagyok minden látszat szerint...nos a kedvem elment az egésztől már vagy 1-2 hónapja, de mostanra jutottam arra a felismerésre, hogy kivegyem a fiókból a fent emlegetett Band 6-ost,felcsatoljam és kevesebb kompromisszummal ugyan,de sallangoktól mentesen mutassa azonnal akár Mifit nélkül is a számomra fontos infókat. Az pedig csak hab a tortán,hogy mivel a bal csuklón hordok "rendes" órát is (azoktól soha nem válok meg egy okos vacak miatt sem) így kiss3 fura volt hogy mindkét kezemen óra van (olyan Maradona stílusban,csak nagyobb szerénységgel és sokkal kevesebb tehetséggel), így legalább visszatért a kis karperec és folytatódik a következő kálváriám egy újabb fejezete. Kellemes ünnepeket kívánok nektek.
-
SztiviVander
addikt
válasz
Foboszi32 #1001 üzenetére
vernyomast meg ekg-t mibol gondolod hogy tudnia kellene? nem tud. amelyik ora igen az is inkabb csak a parasztvakitas szintjen. gondolom mertel mar vernyomast meg ekg-n is talan voltal es akkor tudod melyiket mivel es hogyan merik. hol van egy oraban mandzsetta a hiteles vernyomashoz meg minimum negy tappancs az ekg-hez? ugye sehol.
veroxigent tud merni (ugy ahogy) meg pulzust, azokhoz nagyjabol eleg (algoritmusokkal erosen megtamogatva) ha a verereket es azok tagulasat latja es abbol kiszamolja mennyi az annyi. -
Foboszi32
friss újonc
Érdeklődni szeretnék miert nem méri az oxigénszintet és vérnyomást az amazfitt gts2 órám? Ekg se megy rajta. Samsung galaxy a72 telefonom van. Köszönöm a válaszokat előre is
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csinosabbak és okosabbak lettek az Amazfit új modelljei. A kibővített funkcionalitás és offline zenelejátszás a hangsúlyos.
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Samsung S22+ telefon tokok
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest