Bemutatkozott az Amazfit GTR 2 és a GTS 2

Csinosabbak és okosabbak lettek az Amazfit új modelljei. A kibővített funkcionalitás és offline zenelejátszás a hangsúlyos.

Az Amazfit bemutatta a GTR és GTS utódját, amelyek most már offline is képesek zenét lejátszani, ami nyilván azt jelenti, hogy hozzáférünk valamennyi belső tárhelyhez, csak azt nem közli a hivatalos specifikáció, hogy az pontosan mennyi. Mindenesetre a GPS modullal felszerelt kiegészítők esetében kellemes, de szükségszerű újítás volt helyet hagyni a zenekönyvtárnak, hogy legalább emiatt ne kelljen a telefont cipelni. A termékoldal 300-600 MP3 fájlban határozza meg a kapacitást.

Amazfit GTR 2 Classic
Amazfit GTR 2 Classic [+]

Közös fejlesztés még a véroxigénszint-mérés (SpO2) és az alvásadatok precízebb megjelenítése a REM fázis érzékelésével, illetve az NFC integrálása. Az Amazfit GTR 2 mindehhez letisztultabb dizájnt kapott, ami a kisebb keretnek köszönhetően valószínűleg kisebb kiterjedést is jelent, noha a kijelző paraméterei változatlanok (1,39", AMOLED, 454 x 454 pixel), az akkumulátor ellenben 471 mAh-ra nőtt.

Amazfit GTR 2 ClassicAmazfit GTR 2 Classic Amazfit GTR 2 Classic [+]

Természetesen opció a folyamatos pulzusmérés, összesen tizenkét kül- és beltéri sportmódból választhatunk és most már beszélgethetünk is a készülékkel. A Xiao Ai-val ugyan nem megyünk sokra, de ha a közelben van a telefon, bonyolíthatjuk a hívást az óráról is. Az Amazfit GTR 2 5 ATM vízállósággal és immár rozsdamentes acél tokozással 45 ezer forintnak megfelelő jüanba kerül szilikon szíjjal (Sport) és 50 ezer pénz bőrszíjjal (Classic).

Amazfit GTS 2

Az Amazfit GTS 2 szintén megtartotta az eredeti, szögletes formatervet az 1,65 hüvelykes, 348 x 442 pixel felbontású AMOLED kijelzővel, maradt az 50 méteres vízállóság, de a telep 245 mAh-ra nőtt, lett SpO2 mérés, hangszóró és mikrofon, belső tárhely a zenének és NFC. Lényegében minden, amit a GTR 2 is tud, csak eltérő fizikai formában. A GTS 2 45 ezer forintnyi jüanba kerül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés