- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A kábeles mód elég érdekes volt, mert valahol ki sem tértek rá, máshol váltig állították hogy nincs. Lehet akkor mégis van, csak lightning-jack kábel hiányában nem tudták kipróbálni.
Több BT fejeshez van dedikált App, ahol az EQ-zható. Vannak akik ezt elvárnák.
Ha már headset, akkor legyen normális mikrofon. Más kérdés, hogy normális ember max. kényszerből használja beszélgetésre ezeket. -
Gyors összefoglaló amit pár reviewból levontam:
+ relatív jól szól
+ minőségi anyagok és összeszerelés
+ ANC és transparency módok jók
+ mikrofon hangminősége elfogadható
- nehéz
- nincs EQ
- csak AAC
- nincs kábeles mód
- szar a tok
- drága -
Azért mikor már elkötelezett Apple felhasználók egy része is azt mondja, hogy túlárazott, akkor ott el kéne gondolkodni azoknak, akik még mindig védik az Apple-t.
Nyilván nem hallgattam meg, nem tudok véleményt mondani a hangminőségéről, de annyi rálátásom még nekem is van a fejhallgató piacra, hogy lássam milyen áron kínálnak minőséget a konkurens gyártók vezetékes és vezetékmentes vonalon. Itt nem egy hozzászólót ismerek fejhallgatós topikokból, akiknek volt már rengeteg típusú fejhallgató a fejükön, szóval ők tényleg nem megalapozatlanul foglalnak állást.
Amit tőlük tanultam, hogy a fejhallgatóknál hiába tolod a marketing bullshit-et, a karakterisztika mérések és a felhasználói vélemények nem fogják jónak hazudni azt, ami nem az. Ízlésben lehet vitatkozni, de senki nem fog egy 100ezer Ft-os fejhallgatót jónak tartani csak azért mert X márka szerepel rajta.
A szoftveres oldal az egyetlen ahol valószínűleg jobbat tud mutatni az Apple mint a konkurencia. Akinek ez megéri a felárat, annak hajrá.
Megvárom míg számomra hiteles tesztelők véleményt mondanak róla. De azt már most ki merem jelenteni, hogy legyen bármennyire is jó, az eddigi fejhallgatós tapasztalataim alapján én az árát inkább másra költeném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Gombászkönyvek egyben
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)