Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Mi az hogy lehet?
Egy hatalmas aluminium felület az egész, ami a füleden van szépen bepállik A kintről bevezetett és a füled alatt lévő hőkülönbség párára kicsapóadásában jelenik meg... Kaliforniában nem probléma, rossz helyen laksz.
Továbbra sincs az ég világon semmi értelme fém borítást használni, nehéz, kényelmetlen kopik, és a többi... -
vicze
félisten
Hát igen 550$ után már spur vagy kiadni 39-et a kábelre.
Apple is hülye, hogy nem küld értelmes press kitett a fejes mellé, ha már kiküldi nekik előre.
EQ az Music-ban van mint beállítás, így... És így van kitalálva hogy ott legyen az az Apple dedikált appja erre.Normális mic az egy Plantronics/Poly vagy Jabra a többi meg futott még.
Mondjuk az "influencerek" közül kevesen hallottak ilyeneket.
-
vicze
félisten
Ha eleve csak BT-n tesztelték akkor ott van egy elég nagy korlát hangminőségben.
"nincs kábeles mód"
Ez nem értem elég egyértelműen van. Ami nem világos, hogy MKBHD még azt is megemlíti, hogy megy lemerülve kábelről, ami kicsit meglepődtem, de ok."nincs EQ"
Hol nincs EQ? Vagy hol kell legyen EQ?"csak AAC"
Ez sose volt kérdés, Apple csak ezt támogatja."mikrofon hangminősége elfogadható"
Azaz mikrofon pont olyan szar mint minden BT-n mert a BT codec korlátozza erősen. Tehát pont olyan szar mint midden más a piacon. No Magic there...ANC azonos a legjobbakkal, trancparancy jobb.
Valahogy jól sejtettem, hogy a tok egy katasztrófa...
Ez a legrosszabb benne, hogy teljesen hazavágja az egész használtai élményt, és lényegében kínlódássá teszi.Árát megéri? Apple rajnőgóknak mindenképp(ha használni is akarod a tok miatt nem). Más meg amúgy se vesz ilyen rohadt drága fejest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Filmvilág
- Elemlámpa, zseblámpa
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...