- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
soko70
aktív tag
Totál nyúzás 9% ugrott le 1 óra 40 perc kijelző idővel, fél csutka fényerővel. még nem volt töltőn. Lehet jó eredmény lesz ebből.
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz Viktor0610 #983 üzenetére
Persze egy honap es kb arukereso 15 helyet ki fog dobni akik versenyeznek majd arban....
Ha b20as jon csak europaba ami magyar romos. Es amugyis mindenhol 1 ev gari vsn ra akkor total mindegy hol veszed meg."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
trebrona
nagyúr
válasz Viktor0610 #993 üzenetére
Gondolom a kínai dev-ben és az abból készültekben pl xiaomi.eu van, ahogyan R5P-nál.
kép[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Viktor0610 #993 üzenetére
Pedig a kínai kormány nagyon támogatja
-
MODERÁTOR
-
NemMo
őstag
Megvettem a telefont és az első csalódás, hogy nincs face id, pedig azt ígérték, hogy lesz. Amúgy nagyon baba a telefon
-
odipapa
senior tag
válasz Viktor0610 #989 üzenetére
A Spemallon rendeltekhez két év bolti gar jár, amit itthon érvényesíthetsz......
És hogyan történik a gariztatás a gyakorlatban?
-
MODERÁTOR
-
soko70
aktív tag
Nagyon érdekes a gesztus vezérlés,kicsit olyan mint a iPhone x-nél. Nem is értem.
-
Occam64
újonc
redmi 5 plus volt a jelölt, aztán láttam meg ezt. Valóban 10-15 ezerrel drágább, mintha rendelném valahonnan, de valószínű, a különbözetet időben fizetném meg, vagy épp bosszankodásban.
Ráadásul mostanában a postával is harcban állok, ami egy pár ezer forintos tételnél is fáj, de nem annyira, mint 60 ezernél -
ottoyes
senior tag
-
soko70
aktív tag
Végül is 77e volt plusz egy mi band2 ajándékba. Két évet vállalnak, ha van valami vele. A kijelzőt csak dicsérni tudom, nagyon szép, és nagyon korrekt a fényereje. Szerintem.
-
Skyhunter
őstag
Én is megvárom. A globálhoz nem lesz magyar gari?
-
MODERÁTOR
-
ottoyes
senior tag
Alzánál egy pirinyót drága..nemde?..tudom,tudom
:jobb drágán mint sehogy.Kicsit uncsi bárni..Ottoyes
-
Occam64
újonc
válasz Viktor0610 #979 üzenetére
Bocs, akkor féreértettelek! Köszönöm!
-
MODERÁTOR
-
Occam64
újonc
válasz Viktor0610 #977 üzenetére
Hát ez az! Viszont az ALZA adatlapon ott a 800MHz. Vagy nem az a B20?
Ha a kezedben van a telefon, hogy lehet megállapítani, hogy tudja-e?
Illetve fentebb azt írtad, hoyg valószínűleg van benne
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
ElDiabloo
senior tag
válasz Skyhunter #968 üzenetére
Nem is mondtam, hogy van, csak az árát, hogy 65 ezer forint lesz.
Duliee: Hátul Samsung s5ke8 és s5k2l7 szenzor, elől omnivision 13855 szenzor. Az jó kérdés melyik a jobb kamera. Láttam indiaival összehasonlítást, ott az indiai jobbnak tűnt, de lehet csak azért mert indiaik csinálták a tesztet is, és így megnyugtatták a lelküket.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Skyhunter #968 üzenetére
Szerintem teljesen jó a leírás, a China verziót kapjuk B20-szal, nekem ilyen emlékeim vannak
@schawo: Tuti jobbat kaptunk? A Pro-ban elég komoly volt az Sony IMX 486 , mi kerül akkor a nemzetközibe?
Én attól tartok, hogy ugyanaz a móka lesz, mint a RN4 esetében.... Sony - Samsung - Omni... sorrend.
Áh azóta megvan:
"12MP 1.4μm Rear Camera, f/1.9 Aperture, PDAF, single tone flash, face recognition, HDR, AI Portrait Mode, Samsung Sensor"
Itt a hivatalos: [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
MODERÁTOR
-
cuccos19
tag
A 3/32-nek szerintem már azért ennél lejjebb van csak létjogosultsága. Azért 2018-at írunk és nem egy alap hardver került ebbe a modellbe. Én 4/64 alatt a mostani álláspont szerint már gáznak tartok ilyen kiszerelést egy ilyen telefonhoz. Tavalyelőtt még frankó volt, tavaly még okés, idén már gáz. Persze csakis szerintem, szigorúan.
Keresek FrankenPad projecthez 4:3-as T61 alaplapot integrált Intel X3100 IGP-vel: 42w7872 (Penryn/Merom) vagy 42w7648 (Merom). Link: http://t61.wikispaces.com/home#motherboards Továbbá 15colos T60-ashoz kifogástalan IPS Flexview kijelzőt, 1600x1200 felbontás előnyben.
-
fdisk
őstag
Lenne pár kérdésem.
Srácok innen rendelve is áfa mentes a készülék?
Ez b20 szerintetek?
Itthoni garancia vonatkozik rá?
Milyen erős a hw, mondjuk a honor 8-hoz képest?(azt akarom lecserélni)
Üzemidőben mit tud, kb?[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
Occam64
újonc
válasz Viktor0610 #960 üzenetére
Hát meglátjuk.
Azért furcsállom, mert a 3/32 még sehol nincs.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Goose-T
veterán
Most vettem át az Alzától. Mindenki nyugodjon le a picsába, Android 8.1 van rajta. Adnak hozzá egy sötétített szilikontokot is.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
ElDiabloo
senior tag
válasz Viktor0610 #955 üzenetére
Én reménykedem a két hétben, mert múltkor azt írta spemallos, hogy mostanába lassabb a szállítás így 11-14 nap kb.
-
MODERÁTOR
-
dragonfx
veterán
válasz Viktor0610 #925 üzenetére
Hogy lehet hogy mar szallitjak? Mikor majus 17.
Ez dpemall milyen hely? Magyar garis?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
NemMo
őstag
Én ma 4ig dolgozom és utána indulok a telefonért. Este megírom, hogy milyen android van rajta
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
- Samsung Galaxy S24/24 Ultra 5G 128 GB/ 256GB / 512GB /+ Ajándék - Bontatlan - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest