- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
radio100jozs
őstag
Akciókat kihasználva vettem én is itthon egy Redmi 4X telefont feketében. Csak, hogy mihez viszonyítok, azaz ősz óta egy Honor8-ast használok, és most arról váltok erre a Xiaomi telefonra. Eddig a 30-50 ezres kategóriákban vettem okos telefonokat, kivéve az első, és eddig a legtovább 2 évig megelégedéssel használt Sony-Ericsson Xperia NeoV készüléket, sajnos azóta sem sikerült olyan jól eltalált okostelefont vennem, és használnom. A lényeg, hogy ebben a 30-50 ezres kategóriában nagyon sok volt a kompromisszum, valami sosem volt tökéletes, sőt idegesítő volt, vagy lassú, vagy a kamera gyenge, vagy hamar lemerült, pedig Sony, LG készülékeket is használtam...stb. Így tavaly megunva jött el az, hogy az agyonra dicsért, és jó drága 130 ezres Honor8-at vegyem meg. Ami így 3/4 év után kiütközött, hogy nem elég, hogy nehéz, és maga csúszós ez az üveg felület, de baromira hamar kezd lemerülni, meg valahogy. Egyedül a sebesség az fényévekre volt az eddigi telefonjaimtól, meg a szép kijelzője. Így akkor most már az akkumulátor kapacitásba indultam el készülék keresésbe, és meglátva ezt a Redmi készüléket, utána olvasva, hamar meghoztam a döntés, főleg iyen árral, hogy megvegyem a 3/32 GB-os Globál verziót. Nekem fontos a B20 a 4G-re, ami eddig visszatartott egyes kínai márkák választásától. Elég sok dolog van, ami nincs a Honorban, de nekem tetszik, de egyik lényeges, hogy a két kártyásként nem csak 2G, és a másikban 4G kezelés van egy időben, hanem a Redmi 4X-ben 3G mehet az egyik kártyán, és a másikon 4G. Ez pl. a hangminőségben fontos szempont, mert nekem az egyik kártya adatra a másik beszédre van használva. Egyedüli hiányom csak az NFC-vel van, mert bankolásra a kártya integrálásával már ősz óta használom, illetve kicsit megemlítve az 5GHz-es WiFi. Majd persze az csak hosszú távon dől el, hogy mi lesz a tapasztalatom fél vagy 1 év múlva a készülékkel, de az már biztos, hogy lehet találni az 50 ezres árban is már jó okostelefonokat, amivel nem kell sok kompromisszumot kötni.
-
bundaska
aktív tag
Üdv!
Egy kérdésem lenne. Egyik ismerősömnek van egy 4X-e, 2/16-os. A Viber lezárt képernyőnél nem jelez, csak ha éppen használja a telefont. Lezért képernyőnél sose jelez, csak ha eszébe jut, és megnyitja az alkalmazást. Az engedélyeknél, a Viberben minden okés. Valakinek valami ötlet? Lehet a tákolt ROM hibája ez? 8.3 Stabil, 8.2.5.0.0 (MAMCNEA) van rajta.
Üdv:
Bundas -
bundaska
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Global Version 4X 3/32GB-os verzióban van csak B20, ha jól láttam. Amiben nincs, az nem a global, azaz a régi változat? Ezt érdemes megvenni, ha már van B20 változat is? Kicsit drágább lenne, mint a B20 verzsön, de 1 nap alatt nálam lenne, míg a Global, Spemallról, kb. nem tudom
Köszi előre is.
-
vince
őstag
A B20 (band 20, vagyis húszas sáv) a 800 MHz-es LTE frekvenciát jelenti, tehát ha lehet hinni a leírtaknak, akkor tudja.
És tudja ezt a Telenor esetében is, nem csak a Vodefone és Telekomnál. Az LTE frekvencia részben sikerült az eredeti (talán Egyesült Királyság) oldal tükörfordítását feltenni: nálunk nincs O2 szolgáltató, a T-Mobile itthon Telekom és van egy Telenorunk is
-
bezzegz
csendes tag
Sziasztok! Egy kérdés ,mert nem igazodok el.....
ez tudja a B-20-at?https://www.alza.hu/xiaomi-redmi-4x-lte-32gb-gold?dq=4923719&catid=18855072#parametry
Adatfunkciók
LTE frekvencia 800 MHz - O2, T-Mobile, Vodafone, Cat. 20., 900 MHz - Vodafone, Cat. 8., 1800 MHz - O2, T-Mobile, Vodafone, Cat. 3., 2100 MHz - T-Mobile, Vodafone, Cat. 1, 2600 MHz - O2, T-Mobile, Vodafone, Cat. 7.800 Mhz=B20 ?
Mert akkor Voda Tmobil tudja...köszi
-
cserhatisand
tag
Üdv. Mától én is tulajdonosa lettem egy ilyen készüléknek. Szívesen várom a többi tulaj tapasztalatait, illetve kérdezzetek, ha valamit tudni szeretnétek.
-
gusthy
veterán
Na most vettem egy ilyet a gyereknek, 3GB-os változat. Nagyon jó kis cucc ez, főleg ennyiért.
-
yanc
csendes tag
Üdv,
Nálam még mindíg 200 alatt van, de úgy látom a fekete, ami akcióban volt elfogyott, gondolom ezért emelkedett az ár.
150 $ alatt még nem láttam a B20-as verziót sehol. Úgy látom az international rom nem feltétlen jelent B20at! pl a gearbestnél olyan nem is volt.
ÜDv. J.
-
fexhun
csendes tag
Most a napokban kezdtem szemezni ezzel a készülékkel asszonynak. De mindenhol megy fel az ára. Tegnap még Gearbesten a 3/32GB Global rommal 132 EUR volt. Jelenleg több, mint 200 EUR. És nem a note, hanem ez a sima 4x. Geekbuyingon sincs 150 EUR alatt. Tegnap kellett volna megrendelni. Így már nem olyan vonzó ajánlat. Kár érte.
-
MKristof
csendes tag
Hali!
Szerintem már létezhet ilyen, ebben a két boltban is árulnak B20-as verziót, (ezeknek sokkal több értékelése van, így nem hinném, hogy bármilyen kamut írnának/raknának fel):
https://www.aliexpress.com/item/Global-Version-Xiaomi-Redmi-4X-Mobile-Phone-3GB-RAM-32GB-Snapdragon-435-Octa-Core-CPU-Adreno/32800794686.html
https://www.aliexpress.com/item/Global-Version-Xiaomi-Redmi-4X-4-X-PRO-Smartphone-3GB-32GB-5-0-HD-Screen-Snapdragon/32800289027.htmlÉn egyébként a "sima" verzióból rendeltem Spemallról, jövő héten érkezik ha minden jól megy.
-
yanc
csendes tag
Sziasztok,
Erről [link] a forrásról mi a véleményetek? Valóban létezhet már B20 verzió ebből a készülékből?
ezt írja:
Global Version Xiaomi Redmi 4X(Snapdragon 435/3GB RAM /32GB ROM)
Official Global firmware,support multiple languages + OTA update + Google play store
New Arrival /Full Metal Body / 5'' / 4100mAh Large battery / Bands B4 B20Üdv. J.
-
Latitude1023
csendes tag
Ha valaki begyűjtött már egy ilyen 4Xet, szívesen összefutnék egy tapogatásra vele
De szóljatok ha már available és fogdosható lenne valahol -
tibi970307
tag
válasz
Viktor0610 #80 üzenetére
Köszönöm a választ!
Tehát sebesség - kamera 1-1.
Árban ~3eFt a különbség a spemall-on. Ha valóban gyorsabb a Redmi 4 Prime, akkor valószínűleg azt fogom választani. A kamera pedig úgy sem drasztikusan jobb szerintem. -
válasz
tibi970307 #79 üzenetére
Százalékban nem mérhető a különbség szerintem, de nekem 3 Pro (kb. a 4X szintje szerintem) után a 4 Prime érezhetően gyorsabb.
Kamerában nincs viszonyítási alapom, nekem ez is, az is megfelelt.
Számok alapján (f-érték) a Redmi 4x jobb kellene legyen.
-
tibi970307
tag
Sziasztok!
Kameráról van már valami hír, hogy pontosan milyen szenzor van benne?
Először Redmi 3s-t akartam venni, mert van benne B20, de utána átgondoltam, hogy jelenleg is elvagyok B20 nélkül úgy, hogy csak 3G-s telefonom van, ezért az már nem feltétlenül szempont.
Utána jött az, hogy néztem a Redmi 4 Prime-ot, a Redmi Pro-t, a Redmi Note 4-et, most pedig itt van ez is.Közben néztem más gyártót is (pl Meizu), de végül még is a Xiaomi tetszik a legjobban.
Most ez a 4X eléggé megfogott, ugyanis viszonylag olcsó, és ez a fekete nagyon szép, de kérdés, hogy a Redmi 4 Prime-hoz képest megéri-e ezt választani? A Snapdragon 625 és 435 között hány % az eltérés körülbelül? Kameraszenzor ugyanaz? A Redmi Pro már viszonylag régebbi modell, ott a kinézet nagyon tetszik, és a dupla kamera is érdekes, viszont jóval drágább.
Teljesen tanácstalan vagyok, akkora a választék, hogy nem tudok dönteni. -
slimshady
senior tag
Nem tűnik rossznak, bár akinek a nagyobb kijelző nem probléma a Redmi Note jobb választás.
-
ThorsHUN
őstag
183 dollar, 53 445 Ft...
A 37 ropinal 44%al dragabb es cirka 22 dollarral dragabban mar Note 4xet lehet kapni.Kicsit dragallom.
-
vince
őstag
-
-
trebrona
nagyúr
-
-
A214
aktív tag
Tudja valaki ,hogy a 4X mikortól lehet megvásárolni az eustockba?
A 4A se tűnik rossz vételnek de akkor már lehet, hogy beneveznék inkább egy ilyenre.
Most lumiát nyúzok de már ráérett a cserére.A windows meg olyan amilyen. -
scyllarus
veterán
válasz
SH4D0W2011 #69 üzenetére
[link]
A 4X jobb, ez nem kérdés, tényleg azon múlik, mennyivel lesz drágább. -
scyllarus
veterán
válasz
SH4D0W2011 #67 üzenetére
A 4A is jön szürkében, 32 GB belső tárhellyel 3 hét múlva.
-
SH4D0W2011
őstag
Régóta szemezek már a márkával, és a jelenlegi telefonomat is ideje lenne már cserélni, azt hiszem a 4X-ben meg is találtam azt, ami megfelel az igényeimnek. A 4A sem lett volna rossz, de ez legalább van feketében.
-
scyllarus
veterán
válasz
Viktor0610 #64 üzenetére
Nem éppen, sok mindentől függ. Én pl. nagyon jól elvoltam nemhogy B20, de 4G nélkül is egy évig. Vodás kártya, mindenhol volt 3G, böngészésre, appoknak, dokumentumok letöltésére pont elég az is.
-
-
-
ates
aktív tag
Szerintem az itthoni ára közelebblesz az 50-hez, mint a 40-hez, De még így is jó vétel lesz. Egyre én is benevezek, de ott a Meizu M5s is ne felejtsük el
Az is esèlyes nálam.
B20-al v. anèlkül !
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
szupermacs #53 üzenetére
Az legyen az ő bajuk.
-
szami777
addikt
válasz
szupermacs #53 üzenetére
Ennyi.
-
válasz
szupermacs #53 üzenetére
-
válasz
szupermacs #53 üzenetére
-
szupermacs
veterán
válasz
Kismacko84 #48 üzenetére
102 és 110 dollár kétszeresét is megéri. Nem tudom, hogy annyiért mi mást kap az ember.
-
válasz
Kismacko84 #48 üzenetére
Sokan belefutnak ebbe a hibába.
A 65$ az nem neked szól.. Annak a nagykereskedőnek, aki képes akkora mennyiséget megvenni, meg annak esetleg aki Kínában bemegy érte a boltba...
Nem Neked
A cikkben említett árak sem fedik a valóságot, mert hiába ez a reklámár, ennyiért nem kapjuk meg.
Bármelyik kínai webshop drágábban listázza.. Legolcsóbb áron nem lesz elérhető sehol
-
Kismacko84
újonc
102, meg 130 dollár. Aha.
A Redmi 4A-t is úgy jelentették be, hogy 65 dollár lesz, ehhez képest 110 dolcsi most is az Alin. -
Pjotr
senior tag
És akkor a Nokia új, snapdragon 430-as telefonok árazása helyére is került...
-
7s26c
őstag
válasz
TheBikerider #43 üzenetére
-
Jó ár/érték arány....nem rossz cucc.
Nem úgy,mint pár új márka hulladék telefonja,ráadásul még drágának is mondható. Pl.: Wiko Wim vagymiaf.szom...vicc
-
-
James67
aktív tag
Ebben az árban teljesen jó választás.
"hátlapi mozgáskövető autofókusz" akkor ez az OIS? -
Bloksma
aktív tag
Máshol azt olvastam, hogy a microSD használatához be kell áldozni az egyik sim foglalatot.
"A navigáció minden elérhető műholdrendszerre rálát..." Kíváncsi vagyok, hogy tényleg támogatja-e a Galileot.
Ettől függetlenül nagyon tetszik. Nekem elég a 720p-s kijelző, valószínűleg ez lesz a következő telefonom -
válasz
hallerlaller #31 üzenetére
Lehet, rossz készüléket néz.
-
Fejvadi
nagyúr
Ennyiért nagyon jó vétel lenne.
-
batai15
félisten
csak tudnám hogy minek ennyi modell ...
-
Soybex
őstag
Marhára jól nèz ki, 40-50ért b20 al tényleg a legjobb vàlasztàs
-
-
Draun01
tag
Na akkor ebből szeretnénk egy Prime vagy S verziót amiben Snapi 625 dobog és B20-as, nem baj ha picit drágább
-
7s26c
őstag
Infraport...
-
XtremLor
őstag
Nagyon ugy tunik specifikacio alapjan hogy ez a modell minden teren megfelelne nekem, remelhetoleg nem csak belpiacra szanjak.
-
Ricardo
titán
Ez bizony így elsőre nem tűnik rossznak. a B20-ra én is kíváncsi vagyok.
-
Tetszik a kütyü. Főleg az akkumulátort hogy nem váltották kisebbre.
-
szami777
addikt
Ezt eléggé eltalálták, nagyon szimpi kis telefon eddig.
-
-
Matada2.3
veterán
Nagyon jól néz ki ez a telefon, ennyiért pedig tényleg BestBuy is lenne. Pozitívum alul a két csavar, ezért a bendtestet is bírni fogja, nem úgy mint a 3-mak
-
-Faceless-
őstag
Lehet megvan a Note 2 utódja. Végre egy teló, ami elég nagy előre lépés lenne.
-
okibots
aktív tag
Hmm, meglepett az árazása a cikk végén, többre számítottam egy kicsivel. Lehet megvan anyukám Huawei P6-nak az utóda?
-
ceripapa
aktív tag
Nagyon várós.
-
törölt tag
válasz
hbarnabas01 #5 üzenetére
A régebbi szériákban úgy emlékszem a modem körül volt eltérés főleg, meg talán órajel, nem volt annyira lényeges különbség a 0 és 5 végű modell közt az alsó és közép kategóriában.
-
Aryon87
félisten
Jol ertelmezem, hogy ebben OIS is van?
Az ara bestbuy kategoriajaban, de a Mi5-t nem erre fogom lecserelni.
-
noe_01
csendes tag
Ha 40 alatt behozza az EU Stock akkor lehet veszek ilyet.
-
trebrona
nagyúr
válasz
hbarnabas01 #5 üzenetére
Redmi 4A 3120 mAh-s.
-
Wesder
titán
Nem rossz.
-
*Mukeey*
addikt
Top vètel alsó kategóriában!!!
-
vince
őstag
B20?
-
hbarnabas01
tag
A sima Redmi 4-ben lévő Snapi 430-hoz képest a 435 mit tud?
Quqesz
Redmi 3 óta ekkora az akksi -
Quqesz
nagyúr
Ezért a pénzért 4100mAh?! Aki nem akar sok pénzt költeni telefonra remek választás lesz.
-
gerii
addikt
fHD-vel instant get lenne, de ennyiért is durva. Marad a 3 Pro.
-
moma
őstag
2 sim + sd + nagy aksi. Nem rossz alap...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Videó stream letöltése
- Gaming notebook topik
- Spórolós topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Medence topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged