Hirdetés
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
spidersoft
senior tag
válasz
cidalain #5106 üzenetére
a legtöbb etikett/cellux/szigszalag/stb. ragacsa lejön *olajjal*. én papírtörlőre cseppentett varrógép olajjal szoktam, de finnyásabbak konyhai eszközök esetén étolajat is használhatnak, ugyanúgy működik. Esetleg ha uradzani akarsz, akkor WD40
Az olaj persze nem megy keresztül mondjuk a celluxon, és a papír etikettet se biztos, hogy hamar átáztatja, de magát a ragasztót maradéktalanul lehozza... Elvileg hosszas áztatás vagy gumi alapú ragasztó esetén főzés is le kell hozza, de az olaj a legegyszerűbb, ha nem kell az etikett már (van, hogy kell: régi üvegek pl. szörpös/szeszes italos címkéit érdemes lehet áztatással megmenteni).
band.
oris: miképp lehet rávenni a Mastert, hogy a délutáni alvásokat mutassa? Nekem a bandnek eddigi rövidke élete során kettő darabot sikerült regisztrálnia, pedig majdnem minden hétköznap szunnyadok egy-két órát.
Másik érdekes, hogy tegnap elaludtam korán a gép előtt, fél kilenc felé átborultam az ágyba, és aludtam reggel fél hétig. Reggel szinkronizáltam, mutatta is a master, hogy hat nemtommeddig aludtam. kicsivel később reggeli, mifene, aztán tusoltam (ilyenkor le szoktam venni a bandet, nemtom mennyire víz- és lúgálló (szappan)), majd kiderült, hogy én főzöm az ebédet, és elfelejtettem visszavenni a bandet, csak mikor kész lett az ebéd, utána vettem fel két óra körül. Most este megint szinkronizáltam, és azt állítja, hogy tegnap délutántól (amit helyesen detektált) ma délután kettőig aludtam
miközben a band a szekrényre lett letéve. A reggel hat-délután kettő közötti időszakban még mélyalvásokat is vélt felfedezni... ez azért elég súlyos
A MiFit jól értelmezi a mai délelőttöt, viszont az meg még azt a két délutáni szunyát se vette észre, amit a Master legalább jegyzett.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi OLED kijelzővel dobta fel aktivitásmérő karperecét, az ár maradt arcpirítóan kedvező, az üzemidő pedig állítólag 20 napos.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Könnyebben megjegyezhető mobil számok, olcsón! /Yettel Telekom és One
- Nagyon ritkán kapható Asus Rog phone 6/6Pro Aeroactive cooler! E-sport hûtôk!
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MSI Sword 16 HX - 16" WUXGA 144Hz - i7-13700HX - 32GB - 1,5TB SSD - RTX 4060 - Win10 - 2,5+ év gari
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest