Hirdetés
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Új koncepciót fontolgat az Apple
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
f/1,75
VÉGRE!"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Lacee1986
senior tag
Imádom mikor piacra dobnak egy jó telefont, alacsony áron, majd az évek alatt sunyi módon szépen emelik az árát. 2-3 generáció és ez is megüti az 500 eurós árat mint az Oneplus.
-
papelado
aktív tag
Akiknek hiányoztak a régebbi olcsóbb Nexusok!
Jó ár érték kamerák már az elődben sem voltak rosszak.
Hajrá Kínaiak!Drágaszágom....
-
gery2123
őstag
Egy valamit hianyolol az pedig az nfc.... Miért kell lehagyni?
Az ár annyi amennyi, (mondjuk s710 proci?)
Nem cserelem le a Mia A1-et az tuti. Nem jobb annyival, hogy megérje a cserét...-- PSN_ID: GerY2123
-
Ez igaz, viszont kihozták "alá" a Redmi sorozatukat, ami azért továbbra is jó áron van. Persze az is drágult, ezért kihozták az alá a Redmi A sorozatot.
De eljátsszák a kicsit jobb kicsit többért játékot, ez így van."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
törölt tag
Sunyi módon? Ezerrel terjeszkedik a Xiaomi, sorra nyitja az offline boltjait, egyre több országban van jelen hivatalosan, nem tudja elkummantani a licenszdíjakat, operátorokkal és szervizekkel szerződik, stb. Mégis hogyan tudná ugyanannyiért adni a modelljeit, mint 3-4 évvel ezelőtt?
-
Silεncε
őstag
Nagyon tetszik, de 85k-t nem adok egy telefonért. Marad a Note4, most lesz másfél éves (egyedül a MIUI amit lecserélnék szívesen a stock droidra)
[ Szerkesztve ]
-
Csepy
senior tag
Ez nyilván egyéni preferencia kérdése, de SOKKAL gyorsabb lett a telefon. A snapi 660 70-90%-kal gyorsabb, miközben energiartakarékosabb a 625-nél. Én a 6GB-os változatot veszem, mert ha váltok, akkor felfelé, ahogy én látom. A kamerák nagyságrendekkel jobbak, normális SONY szenzorokkal, a 18:9-es kijelző pedig számomra egy várva várt dolog.
Regards: Csepy
-
-
Stauffenberg
nagyúr
Nem érzek kellő árbeli differenciát az A2 és az A2 Lite között, pedig hát... necces, mert az olcsóbb modell mellett szól a jack és a sokkal nagyobb akku, de ha a kamera sokkal butább, akkor vagy erről, vagy arról kell lemondani.
Pont most keresünk új telefont egy családtagnak és már a Mi 6X bemutatója óta az A2-t vártuk és hát olyan nagy meglepetés az A2 kapcsán nincs, de az A2 Lite-ot nem láttam jönni.
(#11) Lacee1986: Szerintem tanulj egy kicsit a kereskedelemről, mert úgy dobálod a szart, hogy közben nem is érted miért csinálod.
[ Szerkesztve ]
-
Drughi
addikt
Nem számítottam ilyen horror árakra.
Ha esetleg bekerülne a szolgáltatókhoz, de erre nem sok esélyt látok, így ez most kimarad. Akkor inkább már egy Mi 8 SE
-
Doki42
őstag
Mi A1optikai zoom ez hol van😂😂 ebbe nincs?
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
-
vacs
addikt
Az eustock-os árakra leszek kíváncsi és hogy mikortól lesz kapható, Kelzsoca tudsz már valamit?
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
Mans20
addikt
A kamera miatt simán cserélném a P20-at erre. Kár, hogy a szolgáltatóknál még alig van Xiaomi.
-
sagesz93
addikt
Ez vagy a meizu pro 7 4/64gb a jobb deal?
-
leslien
nagyúr
jó lesz ez és az ára is...mivel Android One szalad rajta kérdésem korlátlan adat mehet a felhőbe? pl Pixel nél nekem 2021 ig méret és felbontástól függetlenül ahogy WiFi közelébe kerül..
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
#65577472 #21 üzenetére
"ha egy kínai gyártó hivatalosan is megveti a lábát a nemzetközi piacon, az bizony drasztikus áremelkedéssel jár"
A nulla szervizháttér, nulla disztribúciós költség, nulla importköltség, nulla lokalizáció, nulla külföldi bolthálózat, nulla külföldi alkalmazott pont addig tudja szuperalacsonyan tartani az árakat, amíg ezen pontok elé még nullát lehet írni.
A Xiaomi pont az utóbbi 1 évben feküdt rá a külföldi nyomulásra és az áremelkedés nem is fog megállni ezen a szinten.
-
Muternak jó lesz egy A1 is, annak majd szépen lemegy az ára GB-n és beváltok hozzá pontot és szépen 150 dodóért elhozzák. Mindenki boldog lesz...
Troll! Feed them!!! I13PM Sierrablue +AW S6 44mm +Polar Vantage M +Mi Notebook pro I7 16 gb 256 gb(+512) ssd+ Logitech g903+ Jabra Elite Active T65/ Jabra Elite 7 pro
-
haruspex
aktív tag
Elég vicces horror árakról olvasni. Snapi 660-nal, vagy hasonló szintű és ilyen kamerákkal messze ez a legolcsóbb telefon. És akkor még nem adtuk még hozzá a valós frissítéseket. Akinek meg elég a gyengébb annak ott a lite.
[ Szerkesztve ]
-
palfidavid
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek kamera szempontjából a samsung s8 vagy a mi A2 jobb, esetleg MI8?
Köszi előre is.
-
törölt tag
válasz
Stauffenberg #24 üzenetére
"A Xiaomi pont az utóbbi 1 évben feküdt rá a külföldi nyomulásra és az áremelkedés nem is fog megállni ezen a szinten."
Igen, épp erre céloztam azzal, hogy sok minden történt a Xiaomi háza táján az elmúlt egy évben. Max 2 évet adok nekik és felzárkóztatják az árakat a Huaweihez.
-
ak76
senior tag
-
Ez érdekesen hangzik ezt eddig csak mindenhol fordítva olvastam...
palfidavid
szerintem vegyél mi nyolcat... lesz egy jó telefonod és még pénzt is spórolsz...
[ Szerkesztve ]
Troll! Feed them!!! I13PM Sierrablue +AW S6 44mm +Polar Vantage M +Mi Notebook pro I7 16 gb 256 gb(+512) ssd+ Logitech g903+ Jabra Elite Active T65/ Jabra Elite 7 pro
-
Shyciii
veterán
Nézőpont kérdése. A legutóbbi szavazás alapján pont a MIUI nemn rughat labdába a vegytiszta Android mellett (ugye hatalmas blama volt mikor hivatalos szavazást raktak ki, és beégtek de csúnyán). Sőt. A vegytiszta Androidos A2 mellett szól, hogy baromi gyorsan lesznek rá még jobb és funkciógazdag főzött romok (Los alapúak), és a Treble is biztos működni fog, szal jócskán jobb a vegytiszta Android.
-
Silεncε
őstag
válasz
PowerBuldog #33 üzenetére
Az alapból 8.1-el érkező telefonoknak kötelező a kompatibilitás a Treble-el
-
ghiottone
nagyúr
Teljesen jó lett árban, azért csak Snapdragon 660 van benne. Kamera is jónak tűnik, android one - ez így korrekt.
Az a baj, hogyha még raktak volna bele legalább fröccsenés elleni védelmet, nfc-t és egy amoled panelt akor már nem 279 lenne a 4/64-es A2 hanem legalább 349 euro.Eladó Google Pixel 8 Pro: https://tinyurl.com/ghiottone
-
Magnat
veterán
válasz
Lacee1986 #11 üzenetére
Azért az A1-hez képest van fejlődés, a 660 pl nagy előrelépés a 625-höz képest és nem csak annyiban, h újabb, illetve a kamera is sokkal jobb papíron, ha a valóságban is jobb lesz, akkor sztem megéri az árát - ugyan én sem fogom lecserélni az A1-et, de ha most vennék, inkább dilemmáznék az A2 és a Nokia 7+ között.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Lacee1986
senior tag
válasz
#65577472 #13 üzenetére
Nem akarom bántani a Xiaomit, nem azért írtam. Ezt a trendet tartom gusztustalannak, mikor szépen beetetik a vevőket, majd évről évre növelik az árat apránként (pl Nexus, Oneplus). Persze ez elmondható az egész mobil piacról, szóval nem csak ezt érinti.
@Stauffenberg: Szerintem olvasd vissza, hogy miről beszélek.
-
prolad
őstag
Egész jó, remélem beválik nekik az Android One vonal és más szériákra is átviszik.
-
Lasko
csendes tag
Árak egész tűrhetőek, itteni forgalmazásról van valami? Ki fogja?
-
giroud199
aktív tag
Micro USB?? Rossz vicc... Tavalyhoz képest visszalepes... 😡😡
(spec a lite jobban bejon, ezért bosszantó)[ Szerkesztve ]
>>iPhone12Pro&Pixel6pro/𝓐𝓵𝓯𝓪 𝓡𝓸𝓶𝓮𝓸 <<
-
leslien
nagyúr
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
A1-em van, de nem látom értelmét a cserének, nem lett annyival jobb.
Magnat ha most választás előtt állnék akkor a Nokia7 lenne a nyerő.
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
PowerBuldog
veterán
A kijelző a videó alapján elég kiábrándító.
(#49) Barkin 5% profitra álltak be, és állítólag ezen nem is akarnak változtatni. Más kérdés, hogy üzleteket nyitva, szerviz hálózat stb azt is meg kell fizetniük valamiből.
[ Szerkesztve ]
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
junior11
veterán
válasz
PowerBuldog #48 üzenetére
Eddig sem volt vmi híres kijelző a hasonló áru Xiaomikban.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Folytatódik a kínai gyártó Android One szériája, a második körben a dupla kamera közös jellemző, notch azonban csak az olcsóbb darabra került. Nagy hangsúllyal emlegették a kamerákat.
- TCL LCD és LED TV-k
- Újabb változatban kapható a noblechairs LEGEND széke
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Jogász topic
- Ukrajnai háború
- Microsoft: felejtsük el a szuperintelligens AI-t
- YouTube
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
Állásajánlatok