Új hozzászólás Aktív témák
-
YASKATIR
senior tag
válasz
Lacee1986 #39 üzenetére
Ugye nem erted, hogy hogyan mukodik egy ceg igaz? Hihetetlen, hogy bizonyos emberek keptelenek kulonbseget tenni a maltai szeretetszolgalat es egy profitorientalt maganceg kozt
(#61) bl4ze: A xiaomi-nak meg mindig azsia es a kozel-kelet az elsodleges piaca, itt meg par kivetellel nem letezik az NFC-s fizetes. Mondjuk most a Gearbest-en ingye' adnak minden xiaomi telefon melle egy Mi Band 3-t, abban pedig ott az NFC.
-
janeszgol
félisten
válasz
Lacee1986 #39 üzenetére
De ez teljesen természetes, hiszen az elvárásaink is emelkedik az adott márkával szemben. Akinek csak a jó SoC, sok ram kicsi áron kell, az is talál magának a kínai piacon megfelelő terméket. Ha nem változik semmi, akkor nyugodtan írhatom, hogy mindig talál.
A feltüntetett árak szerintem nem elrugaszkodott a valóságtól. A #45-ös hozzászólást nézd át. De a tesztet még megnézzük, hogy azon fontos elemeknél, melyeket nem tartalmaz a specifikáció, abban hogy szerepel.
-
dave987
aktív tag
válasz
Lacee1986 #39 üzenetére
Ez megy az egész világon, pl az autógyáraknál. Minden típus nől és drágul, aztán mindig csinálnak egy új kicsit/olcsót. Másképp mivel ösztökélnék az embereket vásárlásra? Mindig fejlődni kell, vagy legalább a látszatát kelteni. Később meg majd lesz egy új "Xiaomi". Nem marad senki telefon nélkül.
-
Magnat
veterán
válasz
Lacee1986 #11 üzenetére
Azért az A1-hez képest van fejlődés, a 660 pl nagy előrelépés a 625-höz képest és nem csak annyiban, h újabb, illetve a kamera is sokkal jobb papíron, ha a valóságban is jobb lesz, akkor sztem megéri az árát - ugyan én sem fogom lecserélni az A1-et, de ha most vennék, inkább dilemmáznék az A2 és a Nokia 7+ között.
-
törölt tag
Sunyi módon? Ezerrel terjeszkedik a Xiaomi, sorra nyitja az offline boltjait, egyre több országban van jelen hivatalosan, nem tudja elkummantani a licenszdíjakat, operátorokkal és szervizekkel szerződik, stb. Mégis hogyan tudná ugyanannyiért adni a modelljeit, mint 3-4 évvel ezelőtt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged