- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sNake^
tag
Hello! Egy jól megkésett válasz ez, de ha még érdekel:
Fél éve használom a telefont (2019.Szept. óta), eddig egész sokat cserélgettem a telefonjaim, kb. egy évente szoktam random modellekre, legyen az iPhone vagy android.
Nekem a kínai belpiacos verzió van, kínai soft-al ami azért egy factory reset után kicsit ócska, amikor le kell törölj úgy 25 db. bloatware alkalmazást, de a leghamarabb kapja ez a frissítéseket.
Kb két-három hetente kapok valami frissítést, legyen az launcher frissítés vagy biztonsági/android frissítés.
Azért pár dolog letiltásra kellett hogy kerüljön, mint a kínai hangasszisztens, meg egyéb kínai ''useful'' dolog, amiket ha értenék még talán hasznát is venném, de ez így nekem kínai
Mindenképpen ajánlom egy Google Assistant letöltését, meg a Play Store-t (a playstore letölthető a Xiaomi-s áruházból, onnantól meg mindenki tudja mi merre ), meg nem utolsó sorban egy jó GCam-et.
Az alap kamera alkalmazás sem rossz (csak azzal lehet 4K60FPS-t felvenni, a GCam nem támogatja), de a night sight és az alap éjszakai mód között azért van külömbség, a HDR meg egyértelműen jobb a GCam-ben.
6/128-as verziót használok, játszok is néha vele (Call Of Duty, Pubg), ultrán röccenés nélkül viszi őket, tehát az erővel nincs gond, még a szerényebb változat esetén se. Amit észrevettem, hogy manapság egy olyan 40 perces gaming szesszió után azért melegszik rendesen, amit régebb nem csinált, de a teljesítményt nem befolyásolja.
Mindenképpen ajánlok mellé egy QC3 vagy PD3 töltőt, meg egy jó kábelt, mivel a gyorstöltés elég praktikus tud lenni. Én egész nap nyomogatom a telefont, fényerő 80-100%-on, Bluetooth, mobil adat, Wi-Fi, NFC folyamatosan bekapcsolva, sokszor fizetek a telefonnal, rengeteg YouTube, amit főként bluetooth fejhallgatón keresztül hallgatok, tehát azért van használva rendesen. Nekem egy olyan 3.5 óra képernyőidőt ad a telefon így, ami nem rossz, bár nem is a legjobb. (A Note 9 egy olyan órával tud többet)
Képernyővédő fóliát nem használok, mivel az ujjlenyomatolvasó nem szerette, úgyhogy inkább legyen karcos a képernyő és működjön minden úgy ahogy kell, mintsem nehezítsem a használatát.
Egész kitartó telefon, egy hónapig használtam tok nélkül, azóta egy 1 dolláros szilikon tokban használom (apple stílusú, teli van vele az AliExpress), ejtettem már ebben le két méterről csempére, másfélról betonra többször, meg ejtettem vödör vízbe is, nem lett baja még a telefonnak. (Ezt itt le is kopogom kopp-kopp)
Újon nem tudom mennyire éri meg (ott a Mi 9 körülbelül ugyanennyiért, legalábbis itt, Erdélyben), én használtan vásároltam egy zálogházból. (gyakorlatilag újon, én indítottam el először, de nem volt dobozza, meg a gyári töltőt is megették)54 ezer forintot fizettem akkor érte, ha meg tudod vásárolni hasonló állapotban, mondjuk 45-50 ezerért, akkor szerintem nyertél, ilyen áron jobb telefon nincs, sőt még csak hasonló se.
Ha indulsz, ha érkezel, éjjel-nappal étkezel.
-
Balcsix
senior tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek/tapasztalatotok a Mi 8 Pro telefonnal kapcsolatban?
Megéri ma még venni ilyet, ahhoz képest hogy nem túl friss (2018 Szeptember ha jól tudom), vagy van már a piacon ennyiért jobb konkurense?
Minden előnye/hátránya érdekelne amit eddig tapasztaltatok!Előre is köszönöm!
-
darvinya
titán
Már lassan 1 hónapja Mi 8 Pro tulaj vagyok, s megszokásból rendeltem hozzá fóliát.
2 hét elteltével eset le, hogy kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó nem igazán örül ennek.
Hát… pozitívan csalódtam a hibrid fóliában.
Igaz kicsit erősebben kell az ujjamat odatartani, de beveszi és feloldja.
Persze fólia után újra fel kellett venni az ujjlenyomatokat.Aki érdekel írjon PÜ-t.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
morge
tag
Vártam nagyon, de kissé csalódás ez a teszt. Csak remélni tudom, hogy valamiért nem igazán volt szimpatikus nekik Mi 8 lite. Leírják a hangszórót, "állandó dadogások", lassabb belső tároló,-" , 4 órás képernyőidő, háttérfolyam beragadás, az" IPS megjelenítő nagyjából rendben,a kontraszt és betekintési szögek elfogadhatóak" és- " paneljének keretei pedig tekintélyesek". Basszus, pont az egyik ami tetszett benne a kijelző, videók alapján. Pont olyannak látszik mint a Redmi Note 5, azt meg élőbe is fogtam, és semmivel sem láttam rosszabbnak mint a Samu amoled paneljét.. Ráadásul a kerete is vékonyabbnak tűnik mint a redmi note 5-é.
Mondjuk a kamera az hozza azt a szintet amit vártam tőle.
Mennyire állja meg a helyét ez a teszt, kíváncsi lennék a véleményére aki napi szinten használja már, mert vásárlás előtt állok, és eléggé elbizonytalanított ez a teszt, Külföldi teszten nem írták így le ):[ Szerkesztve ]
-
GuruZone
őstag
Akkor költözés
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
Drughi
addikt
Kinnt a hivatalos TESZT
Xiaomi 14T
-
rellif
senior tag
Kezdődik
Aki jobban szereti a MIUI-nál a "tiszta" android-ot,annak jó hír.
Xiaomi Mi 8 Lite kernel forrás elérhető a Githubon. -
angyall
tag
Helló! Megoldható valahogy MIUI-ban az alkalmazások ABC sorrendbe tétele? Illetve valami jó kameraprogram van a telóhoz? (MI8 Lite) köszi a választ!
Motorola Edge 40 , IPad 2021, Baseus Bowie M2s
-
-
rellif
senior tag
válasz vegyszer #205 üzenetére
MTP-nek látja az eszközkezelőben, de működnie kellene akkor is ha nincs bekapcsolva a hibakeresés. Nyilván ilyenkor MI8 lite - ként szerepel a listában.
Drughi ha nem lenne nagy kérés, akkor tudnál egy képet lőni arról, hogy néz ki nálad az eszközkezelőben.
Vagy esetleg megnéznéd milyen illesztőprogramot rendelt hozzá? -
vegyszer
addikt
Elsőre azt hittem, hogy ez lesz a gondod: Windows 10 MTP probléma megoldása
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
rellif
senior tag
Gyári kábel.A töltés,fájlok átvitele,PTP megvan.
Eszközkezelőben látszik a telefon,de nincs hozzá illesztőprogram telepítve.
Eltávolítottam,újraindítottam a telefont a gépet is.
Raktam fel friss MiPCsuite-ot is.Régebben windows frissítések kinyírták az MTP-t.
De ezt kizárom,mert a többi készüléknél nincs gond. -
rellif
senior tag
Segítségre lenne szükségem.
A probléma a következő,nem ismeri fel a windows a telefont.
Driverek természetesen fent vannak.Se automatikusan se kézzel nem tudok illesztőprogramot hozzá varázsolni.
PTP működik,de fontos lenne gépről visszamásolnom dolgokat.
Ezen kívül 4 Xiaomi van itthon,de egyiknél sem volt ilyen gondom. -
KillBorn
senior tag
Pont most próbálom, a feleségem inteles gépén megy pöccre, a legújabb unlock toolal, az én Ryzen Paks 3-omon "couldn't verify"..."stuck to 50%" minden hibát produkál ami a googléban ezzel összefüggésben előjöhet. Ezek a kicsi kínaiak rosszak ! Amúgy 360 óra, (már csak 358) 15 nap.
[ Szerkesztve ]
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
morge
tag
Azt elfelejtetem hozzátenni a wifivel kapcsolatban, hogy a lite verzióra gondoltam. A Mi 8 közepes érzékenységű, legalábbis a mobilaréna teszt alapján. Kíváncsi voltam, hogy a Mi 8 lite is örökölte-e.
/ J5 2015 a cserélendő mobil/
[ Szerkesztve ]
-
rellif
senior tag
Bootloader-t nyitott valaki már a telefonján?
Mennyi mostanában a várakozási idő? -
morge
tag
Wifi érzékenysége érdekelne még. Több falon keresztül, 10-20m távolságból fogja, illetve tartja-e a jelet. Sajnos munkahelyemen kb ilyen körülmények vannak, és a régi samu j5 tudja.
-
morge
tag
Akinek van MI8 Lite, megnézné hogy 1080p-be tudja -e a 120fps-t? Mert valahol azt írják tudja, valahol nem. Ha igen, külön opció van rá, vagy FHD 60fps-ről is lehet váltani videózás közben lassításra, majd vissza?
[ Szerkesztve ]
-
rellif
senior tag
Érdekes,hogy semmi mozgás nincs lite vonalon.
XDA-n és a 4PDA-n sincs semmi érdemleges. -
sellas
tag
Továbbá, az Mi 8-hoz képest sem látok túl nagy különbséget a kamerában, tehát szerintem a Lite-ot fogok megvenni a napokban:
https://www.youtube.com/watch?v=2GY9C5CxxBkNokia 3210 -> 3310 -> 3410 -> 3510 -> Sony Ericsson T310 -> Nokia E61i -> Iphone 3G -> Motorola Defy -> Samsung Galaxy S Advance -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi 3S -> Mi 8 Lite -> Mi 8 -> Samsung Galaxy S21 FE
-
blueye
veterán
Mi 8 pro-t vett mar vki? A topic ugye arrol is szol
GBn most egesz jo aron van. 500 USD -
rellif
senior tag
válasz Dan-szan #170 üzenetére
Érdemes belenézni ebbe a videóba.Ha fontos a kamera akkor a MI8 lite jobb választás.
-
sxxorp
őstag
-
GuruZone
őstag
hoppácska! Találtam egy működő Google kamerát
Finally available the GCAM for our dear Xiaomi MI8.
Thanks to the Russian developer B-S-G for development and release!
Installable on any rom china or global, unnecessary root, all you need is to have only the API2 enabled.Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
rellif
senior tag
Akkor ez nem olyan jellegű mint a Pocophone fényszivárgása?
-
vegyszer
addikt
Ez mikor látszik?
Mert a ZTE Blade-del volt egy később csak buditesztként emlegetett jelenség (egyeseknek a sötétben folyton világító halott pixelek tűntek fel, de a normál használat során nem jelentkezett a hiba, ugye az LCD monitorokkal is volt ilyen).
Tehát pl film alatt? Böngészés közben? Sötét, vagy világos helyen? Sötét vagy világos kijelző tartalommal? Stb"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vic70
tag
Én szombaton bementem a wesselényi utcai smartshopba,remélem egy boltról beszélünk,és 72 ezer párszáz ft-ért kijöttem egy kék lite-vel.igaz az 4/64
[ Szerkesztve ]
-
KillBorn
senior tag
válasz vegyszer #169 üzenetére
Én is rendeltem 75ért kék 6/128 Mi 8 Liteot a smartshopból, nekem is felajánlották a feketetét. Elfogadtam, még így is túl jó biznisz. Nekem. Nekik már nembiztos, mert ma visszarakták a kéket 111 ezerért. Szerintem valamit nagyon elírhattak.
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
Dan-szan
senior tag
Tudom nem teljesen idevágó de az Mi 8 Lite mellé most odakerült a Honor 8x is a listámra. És nem igazán tudok dönteni. Valakinek van tapasztalata, infója a 8x-ről?
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
vegyszer
addikt
Érdekesen áll, mitagadás.
Ma betettem a kosárba a Mi Mix 2 64GB verziót. Miután voltak fenntartásaim, tegnap este inkább az XXLgsm oldalán egyet 82be meg is rendeltem. De utána olvastam a boltnak, és be is jött. Reggel jött a hívás, hogy 82 az a kínai nem global ár, és előre kell fizetni, és ők rendelik meg kínából 4-6 hét alatt. De megvehetem magyar nyelvvel, a boltban, azonnal, de az +35000Ft. Na mondom, hogy ezeknek is épp aktuális lenne már egy fogyasztóvédelmi ellenőrzés. Tegyünk érte.
Végül emitt rendeletem egy Mi Mix 2-es gépet, de miután a kosáron túl mentem, és minden ki volt töltve, fel se tűnt, hogy a megrendelő visszaigazoló levél már egy fekete Mi 8 lite 6/128GB-at rejt... (jött mail közben, hogy rendeljemeg újra, mert nem tudják módosítani, és keresnek, így megrendeltem újra a Mix 2-őt...Hogy mennyivel egyszerűbb egy kínai webshopból vásárolni...
Azt érzem, hogy ezt el kell engedenem... Lehet, hogy az egész csere projektet is...
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
-
Louis1
tag
Valaki tapasztalt már olyat, hogy fehér ill. világos képernyőnél alul bevilágít 2-3 led?
Üdv.: Louis1
-
vegyszer
addikt
válasz -conrad- #162 üzenetére
Ez irreleváns, hogy honnan jön, ha a PDM a feladás (akkor az érkeztetéskor intézik a vámot, nélküled, és benne van az árban).
Persze ettől gyors nem lesz.
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
Én 209 usd-nél nem láttam jobb áron még a GB-n. Amennyiben láttok ott ennél jobbat akkor szóljatok .
..vagy ha tudtok kupont...
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hunaqua
addikt
Mi volt a kupon? Én is vennék annyiért.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
breakbot
csendes tag
Ma már én is packed státuszba kerültem. Ha holnap feladnák akkor talán még karácsony előtt ideér.
-
Cabrio
aktív tag
válasz New Bluestar #146 üzenetére
Csont ugyanezt játszottam el én is tegnap...
-
New Bluestar
tag
-
rellif
senior tag
Valaki rendelt már FirstPhone-tól?
Garancia miatt kérdezem.Több készüléket is vennék. -
pataig
tag
válasz Csápájev #140 üzenetére
Mindenkinek más a fontos ez biztos!
Szerintem külsőre sokkal szebb minőségibb a Lite, s az akku különbség számomra sem jelentős... nálam 5 óra 50 perc kijelzőidő volt 1 sim-el, s több mint 2 napos készenléttel.több mint 2 óra beszélgetéssel 1 töltéssel, s ez számomra simán elég ...persze kérdés, hogy mi az elvárás... Mondjuk először töltöttem fel még csak a telefont, azaz ez még halvány statisztika... kitudja milyen lesz majd ....Én netezek főleg, illetve viber face... szerintem 1,5-2 napot simán kifog bírni, s az teljesen korrekt számomra!!
Persze ha vársz biztosan más is leírja a tapasztalatait....másrészt ha az akku a legfontosabb akkor a másikban 20%-al több a szufla...
Nézd meg ezeket a teszteket... hátha segít... itt játszanak is ami gondolom jobban fogyaszt... -
Csápájev
őstag
Nem használod az akkumulátort?
A kijelző ugyanaz, a kamera valóban rosszabb a Note 6-proban elvileg. Illetve nem tud full-hdnál jobb felbontást.
De a teszteket nézegetve,hát... Nüansznyi dolgokról lehet szó.(#143) Drughi úgy könnyű!
Nekem meg az aksi nagyon fontos,de a kamera is.
Nem eccerű...[ Szerkesztve ]
-
Csápájev
őstag
Tegnap beszélgettem egy sráccal,aki próbálta ezt is meg a Note6 pro-t is és azt mondta tudásra nüansznyi a különbség a két proci között,viszont a Note 6 proban 20% al nagyobb az aksi, van jack csatlakozó és FM radio.
Úgyhogy most gondolkodóba estem leginkább az aksi miatt. -
vegyszer
addikt
Nem maradt meg a neve. Az Árpád híd körül volt a Váci út mentén. Árgép vagy Árukereső első találat volt tegnap.
Megvan. Ő volt az.
[ Szerkesztve ]
-
gyuri00
aktív tag
igen most már látom hogy kicsit vissza olvastam köszönöm a tippeket
vegyszer sajnos vidéki vagyok így marad a rendelés
Drughi Azt hittem csak tudásbeli különbség van a két telő között akkor majd erre is figyelek rendelésnél
Amit linkeltél tokot én is azt rendelem [link]
Fóliából meg ezt a 3at valamelyik csak jó lesz
[link] ezt hamar megkapom, fólia nélkül nem akarok használni a telót
-
Drughi
addikt
válasz breakbot #130 üzenetére
Ha lassan 2 bete nem adták fel arra keresztet vethetsz. Lehet csak a nyomkövetés szart be.
Írj rá az eladóra mindenképp.
gyuri00: biztos hogy nem, mert fizikailag nem egyforma méretű a két telefon.
Aliexpressen van bőven választék, pár napja linkeltem is.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14T
-
gyuri00
aktív tag
Sziasztok
Ma megrendeltem én is a Lite 4/64 verziót a firstphone-ról
Nézegetem a tokokat a sima mi8ra és a lite-ra ugyanazok a tokok,fóliák jók?mert nem látok nagyon különbséget
Ki mit vett rá? Pár tippet ha tudnátok adni
[ Szerkesztve ]
-
breakbot
csendes tag
Sziasztok!
Van olyan aki a 11.11-es Gearbest-es akcióban rendelt ilyen készüléket? Mert én rendeltem egyet de még mindig nem adták fel, kezdek félni hogy nem lesz belőle semmi. :/ -
-
pataig
tag
Szia!
Szerintem jól bánik az akkuval... én redmi note 3-ról váltottam, de ez is bír annyit nekem!
34 %-on van most... 1 napja és 14 órája megy...bluetooth állandóan bekapcsolva, wifi reggeltől estig...1 ó 40perc beszélgetés van benne és 4 óra 15 perc kijelzőidő!(net face) Játszani nem játszok vele!
Persze kedd óta van meg nekem, s sokat még nem tudok az akkumulátorról..de tesztelem! Nekem egyelőre tetszik az egész!.[ Szerkesztve ]
-
Drughi
addikt
válasz Csápájev #125 üzenetére
Én töltöm kocsiban, munkahelyen, itthon.Ritka amikor 50% alá engedem. Ezért is van vagy 4 töltőm.
És nem, nem lesz tőle baja, évek óta így használom minden telefonomat.
Amigy is a telefon van értem, sosem nézegetem hogy mi mennyit fogyaszt rajta, működjön stabilan, számíthassak rá bárhol bármikor.Xiaomi 14T
-
D1L1ZS
őstag
Sziasztok!
Aki esetleg Redmi Note 4 (SD)-ről váltott, fizikailag mennyivel nagyobb a Mi 8 Lite? Néztem GSM Arenan összehasonlítást, de ugye a számok nem sokat mondanak...
Egyébként az akkumulátor mérete miatt picit félek. Nem is értem miért kell 4000 mAh alá menniük, inkább legyen picit vastagabb a teló szerintem, de nagyobb akksival.
Előre is köszönöm a választ!
Nothing phone 2(a) 12/256 # Xbox Series X #
-
vegyszer
addikt
válasz Csápájev #120 üzenetére
Ez a jó ár pont annyi, mint gyakorlatilag hetek óta a gearbest oldalán (209.99$ a 4/64, 259.99$ a 6/128GB, de másfél hete volt 249.99$ is, és a 7%-os kupon is élt rá...).
[ Szerkesztve ]
-
Csápájev
őstag
Giztopon most elég jó áron van. [link]
-
Csápájev
őstag
A tesztben elhangzott video alatti zúgás egyedi probléma vagy mindenkinél fenáll?
[ Szerkesztve ]
-
rellif
senior tag
Sziasztok!
Esetleg aki már használ Gcam-ot az nem tenné meg,hogy egy pár tesztképet megosztana.
Másik kérdés,MIUI10 alatt milyen akku idők jönnek össze.(Ha van már tapasztalat) -
pataig
tag
Felkerült végre egy magyar teszt is ....
-
ZephX
senior tag
Amúgy egy fontos kérdés azokhoz akik már megvették. Bővíthető-e a tárhelye? Mert külföldi oldalakon azt írják nem, de pl. Eustockon mintha az olvastam volna, hogy bővíthető. Elég nagy a kavar.
-
Drughi
addikt
Ég és föld a különbség.
Sokkal jobban néz ki a 10es MIUI.Xiaomi 14T
-
GuruZone
őstag
Fura volt egy hétig visszatérni a MIUI 9-re, de ennek vége,
hiszen a MIUI 10 megérkezett végre Mi8 Lite-ra.
Taps!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
pataig
tag
Szívesen!
Persze mást is kérdezz meg, mert egy vélemény nem sok... biztosan van akinek nem jó ez sem... Mondjuk nekem a Note 3 után... amire nagyon sokan panaszkodtak anno..szóval nem nehéz jobbnak lenni tőle!.Természetesen függ azért attól is, hogy milyen fülhallgatót használ az ember... én egy kínai QKZ X36M-al próbáltam ki....Más...érdekesség...
-
pataig
tag
Szia!
Na kipróbáltam... hallgattam egy zenét rajta...Adtak hozzá egy átalakítót...na ebbe elég erősen kell nyomni a 3,5-e jack dugót, mert különben nem akar szólni...már azt hittem valami nem jó!!
Szerintem szépen szól a fülesen a zene, s most az előző telefonomhoz nem is hasonlítható...hangerőben nagyon hangos max hangerőn már bántó!! Persze ez is szubjektív. -
pataig
tag
Üdvözöllek a táborban!
Én az alábbi két helyről rendeltem, de ugye semmit nem tudok mondani, mert nyilván nem jöttek még meg a termékek...szóval ajánlani nem tudom még....
1 Műanyag(#104) ZephX - később megírom, csak nincs nálam az átalakító a füleshez.... (bár ez a vélemény is szubjektív lesz)
-
pataig
tag
Sziasztok!
Nekem is megérkezett tegnap a telefon. Én kék színben rendeltem(4/64-es) az eustock oldaláról!
Egy Redmi Note 3-at váltott le..
Néhány rövid gondolat (szubjektív)...
Nem hasonlítható össze a két telefon...talán annyiban, hogy mindkettőnek csúszik a hátlapja!
Gyorsak a telepítések is és a működés is ,az ujjlenyomat feloldás villámgyors az előzőhöz képest! Telefonálás közben jól tisztán hallanak, s én is a másik felet.Az akku miatt aggódtam egy picit, de lehet nem lesz ezzel gond...persze 24 óra távlatából nem lehet megállapítani! 51%-al kaptam...belaktam részben...3 óra kijelzőidőnél tartok és 16%-on van most az akku.. 20 órája van bekapcsolva a telefon.
Hátrányként egy dolgot említenék meg: ujjlenyomatok nagyon meglátszanak az üveg hátlapon, persze ez mindegyik üveg hátlapú telefonra igaz lehet!
Egyébként szép és minőségi hatást kelt a készülék! A hozzá kapott szilikontokkal kellemes a fogása is!
Rendeltem hozzá aliról fóliát és tokot is....kíváncsi leszek mikor érkeznek meg... -
Drughi
addikt
Ebben sajnos nem hiszek.
Apumnak vettünk egy strapa telefont a MM-ben + biztosítást rá, törésre, vízbe esésre stb.
A telefon 1 év után megfeküdt, addigra volt már rajta egy repedt kijelző, ütött-kopott volt, így gondoltuk érvényesítjük a dolgot.
A vége békéltető lett és "nem rendeltetésszerű használtból eredendő kár", szóval kb értelmetlen volt a biztosítás rá.
Tény, hogy "ipari" körülmények között volt használva és addig forgatták a jogszabályokat, míg rámondták, hogy ilyen használatra a biztosítás sem érvényes.Xiaomi 14T
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Windows 11
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Digitális Állampolgárság Program
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest