- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Meglepő pletyka a Pixel 11a-ról: a csúcs Tensor lapka is lecsoroghat
- iPhone topik
- Két új Redmi Watch 6 modell várható
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
sNake^
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek/tapasztalatotok a Mi 8 Pro telefonnal kapcsolatban?
Megéri ma még venni ilyet, ahhoz képest hogy nem túl friss (2018 Szeptember ha jól tudom), vagy van már a piacon ennyiért jobb konkurense?
Minden előnye/hátránya érdekelne amit eddig tapasztaltatok!Előre is köszönöm!

Hello! Egy jól megkésett válasz ez, de ha még érdekel:
Fél éve használom a telefont (2019.Szept. óta), eddig egész sokat cserélgettem a telefonjaim, kb. egy évente szoktam random modellekre, legyen az iPhone vagy android.
Nekem a kínai belpiacos verzió van, kínai soft-al ami azért egy factory reset után kicsit ócska, amikor le kell törölj úgy 25 db. bloatware alkalmazást, de a leghamarabb kapja ez a frissítéseket.
Kb két-három hetente kapok valami frissítést, legyen az launcher frissítés vagy biztonsági/android frissítés.
Azért pár dolog letiltásra kellett hogy kerüljön, mint a kínai hangasszisztens, meg egyéb kínai ''useful'' dolog, amiket ha értenék még talán hasznát is venném, de ez így nekem kínai
Mindenképpen ajánlom egy Google Assistant letöltését, meg a Play Store-t (a playstore letölthető a Xiaomi-s áruházból, onnantól meg mindenki tudja mi merre
), meg nem utolsó sorban egy jó GCam-et.Az alap kamera alkalmazás sem rossz (csak azzal lehet 4K60FPS-t felvenni, a GCam nem támogatja), de a night sight és az alap éjszakai mód között azért van külömbség, a HDR meg egyértelműen jobb a GCam-ben.
6/128-as verziót használok, játszok is néha vele (Call Of Duty, Pubg), ultrán röccenés nélkül viszi őket, tehát az erővel nincs gond, még a szerényebb változat esetén se. Amit észrevettem, hogy manapság egy olyan 40 perces gaming szesszió után azért melegszik rendesen, amit régebb nem csinált, de a teljesítményt nem befolyásolja.
Mindenképpen ajánlok mellé egy QC3 vagy PD3 töltőt, meg egy jó kábelt, mivel a gyorstöltés elég praktikus tud lenni. Én egész nap nyomogatom a telefont, fényerő 80-100%-on, Bluetooth, mobil adat, Wi-Fi, NFC folyamatosan bekapcsolva, sokszor fizetek a telefonnal, rengeteg YouTube, amit főként bluetooth fejhallgatón keresztül hallgatok, tehát azért van használva rendesen. Nekem egy olyan 3.5 óra képernyőidőt ad a telefon így, ami nem rossz, bár nem is a legjobb. (A Note 9 egy olyan órával tud többet)
Képernyővédő fóliát nem használok, mivel az ujjlenyomatolvasó nem szerette, úgyhogy inkább legyen karcos a képernyő és működjön minden úgy ahogy kell, mintsem nehezítsem a használatát.
Egész kitartó telefon, egy hónapig használtam tok nélkül, azóta egy 1 dolláros szilikon tokban használom (apple stílusú, teli van vele az AliExpress), ejtettem már ebben le két méterről csempére, másfélról betonra többször, meg ejtettem vödör vízbe is, nem lett baja még a telefonnak. (Ezt itt le is kopogom kopp-kopp)
Újon nem tudom mennyire éri meg (ott a Mi 9 körülbelül ugyanennyiért, legalábbis itt, Erdélyben), én használtan vásároltam egy zálogházból. (gyakorlatilag újon, én indítottam el először, de nem volt dobozza, meg a gyári töltőt is megették)54 ezer forintot fizettem akkor érte, ha meg tudod vásárolni hasonló állapotban, mondjuk 45-50 ezerért, akkor szerintem nyertél, ilyen áron jobb telefon nincs, sőt még csak hasonló se.
-
Balcsix
senior tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek/tapasztalatotok a Mi 8 Pro telefonnal kapcsolatban?
Megéri ma még venni ilyet, ahhoz képest hogy nem túl friss (2018 Szeptember ha jól tudom), vagy van már a piacon ennyiért jobb konkurense?
Minden előnye/hátránya érdekelne amit eddig tapasztaltatok!Előre is köszönöm!

-
darvinya
titán
Már lassan 1 hónapja Mi 8 Pro tulaj vagyok, s megszokásból rendeltem hozzá fóliát.
2 hét elteltével eset le, hogy kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó nem igazán örül ennek.
Hát… pozitívan csalódtam a hibrid fóliában.
Igaz kicsit erősebben kell az ujjamat odatartani, de beveszi és feloldja.
Persze fólia után újra fel kellett venni az ujjlenyomatokat.Aki érdekel írjon PÜ-t.
-
Gyick
őstag
Nekem is ez a véleményem.Én is 3 hete használom és semmi rosszat nem tudnék róla mondani..Ebbe a tesztbe kicsit teljesen indokolatlanul lehúzzák szerintem...
-
morge
tag
-
pataig
tag
Vártam nagyon, de kissé csalódás ez a teszt. Csak remélni tudom, hogy valamiért nem igazán volt szimpatikus nekik Mi 8 lite. Leírják a hangszórót, "állandó dadogások", lassabb belső tároló,-" , 4 órás képernyőidő, háttérfolyam beragadás, az" IPS megjelenítő nagyjából rendben,a kontraszt és betekintési szögek elfogadhatóak" és- " paneljének keretei pedig tekintélyesek". Basszus, pont az egyik ami tetszett benne a kijelző, videók alapján. Pont olyannak látszik mint a Redmi Note 5, azt meg élőbe is fogtam, és semmivel sem láttam rosszabbnak mint a Samu amoled paneljét.. Ráadásul a kerete is vékonyabbnak tűnik mint a redmi note 5-é.
Mondjuk a kamera az hozza azt a szintet amit vártam tőle.
Mennyire állja meg a helyét ez a teszt, kíváncsi lennék a véleményére aki napi szinten használja már, mert vásárlás előtt állok, és eléggé elbizonytalanított ez a teszt, Külföldi teszten nem írták így le ):Szerintem a teszt egy picit valótlan! Én 2 hete használom, s elégedett vagyok vele!
Olvass a következő oldalon. s rájössz, hogy akinek már van ilyen készüléke az mind elégedetten használja: -
morge
tag
Vártam nagyon, de kissé csalódás ez a teszt. Csak remélni tudom, hogy valamiért nem igazán volt szimpatikus nekik Mi 8 lite. Leírják a hangszórót, "állandó dadogások", lassabb belső tároló,-" , 4 órás képernyőidő, háttérfolyam beragadás, az" IPS megjelenítő nagyjából rendben,a kontraszt és betekintési szögek elfogadhatóak" és- " paneljének keretei pedig tekintélyesek". Basszus, pont az egyik ami tetszett benne a kijelző, videók alapján. Pont olyannak látszik mint a Redmi Note 5, azt meg élőbe is fogtam, és semmivel sem láttam rosszabbnak mint a Samu amoled paneljét.. Ráadásul a kerete is vékonyabbnak tűnik mint a redmi note 5-é.
Mondjuk a kamera az hozza azt a szintet amit vártam tőle.
Mennyire állja meg a helyét ez a teszt, kíváncsi lennék a véleményére aki napi szinten használja már, mert vásárlás előtt állok, és eléggé elbizonytalanított ez a teszt, Külföldi teszten nem írták így le ): -
GuruZone
őstag
Akkor költözés

-
Drughi
addikt
-
rellif
senior tag
Kezdődik

Aki jobban szereti a MIUI-nál a "tiszta" android-ot,annak jó hír.
Xiaomi Mi 8 Lite kernel forrás elérhető a Githubon. -
angyall
tag
Helló! Megoldható valahogy MIUI-ban az alkalmazások ABC sorrendbe tétele? Illetve valami jó kameraprogram van a telóhoz? (MI8 Lite) köszi a választ!
-
rellif
senior tag
Nem tudok rájönni sajnos én sem.
Pedig ahogy írtam most is van több Xiaomi itthon és egyiknél sincs ilyen "gond". -
Drughi
addikt
Pedig semmi segédalkalmazás nincs feltéve rá.
Igaz, hogy vegytiszta a rendszer, mert kb 3 hete telepítettem.A benti dolgozós gépem kb 1 éves telepítés, volt már rajta mindenféle telefon rákötve mindig gond nélkül megy.
Nem tudom mi lehet a gond.
-
rellif
senior tag
-
Drughi
addikt
MTP-nek látja az eszközkezelőben, de működnie kellene akkor is ha nincs bekapcsolva a hibakeresés. Nyilván ilyenkor MI8 lite - ként szerepel a listában.
Drughi ha nem lenne nagy kérés, akkor tudnál egy képet lőni arról, hogy néz ki nálad az eszközkezelőben.

Vagy esetleg megnéznéd milyen illesztőprogramot rendelt hozzá? -
rellif
senior tag
Elsőre azt hittem, hogy ez lesz a gondod: Windows 10 MTP probléma megoldása
MTP-nek látja az eszközkezelőben, de működnie kellene akkor is ha nincs bekapcsolva a hibakeresés. Nyilván ilyenkor MI8 lite - ként szerepel a listában.
Drughi ha nem lenne nagy kérés, akkor tudnál egy képet lőni arról, hogy néz ki nálad az eszközkezelőben.

Vagy esetleg megnéznéd milyen illesztőprogramot rendelt hozzá? -
vegyszer
addikt
Segítségre lenne szükségem.
A probléma a következő,nem ismeri fel a windows a telefont.
Driverek természetesen fent vannak.Se automatikusan se kézzel nem tudok illesztőprogramot hozzá varázsolni.
PTP működik,de fontos lenne gépről visszamásolnom dolgokat.
Ezen kívül 4 Xiaomi van itthon,de egyiknél sem volt ilyen gondom.Elsőre azt hittem, hogy ez lesz a gondod: Windows 10 MTP probléma megoldása
-
rellif
senior tag
-
Drughi
addikt
Gyári kábel.A töltés,fájlok átvitele,PTP megvan.
Eszközkezelőben látszik a telefon,de nincs hozzá illesztőprogram telepítve.
Eltávolítottam,újraindítottam a telefont a gépet is.
Raktam fel friss MiPCsuite-ot is.Régebben windows frissítések kinyírták az MTP-t.
De ezt kizárom,mert a többi készüléknél nincs gond.Nekem 2 gépen is megy tökéletesen. Mindkettő win10 legfrissebb és egyiken sincs semmi MI szoftver.
-
rellif
senior tag
Gyári kábel.A töltés,fájlok átvitele,PTP megvan.
Eszközkezelőben látszik a telefon,de nincs hozzá illesztőprogram telepítve.
Eltávolítottam,újraindítottam a telefont a gépet is.
Raktam fel friss MiPCsuite-ot is.Régebben windows frissítések kinyírták az MTP-t.
De ezt kizárom,mert a többi készüléknél nincs gond. -
Drughi
addikt
Driverek természetesen fent vannak.Se automatikusan se kézzel nem tudok illesztőprogramot hozzá varázsolni.
Ezen kívül 4 Xiaomi van itthon,de egyiknél sem volt ilyen gondom.Gyári kábel vagy utángyártottal próbálod?
Ha rádugod a telefont, kijelzőt feloldva nem ír ki valamit?
-
rellif
senior tag
Ezen kívül 4 Xiaomi van itthon,de egyiknél sem volt ilyen gondom. -
rellif
senior tag
...régi szép idők amikor még 72 órát kellett várni az engedélyre. -
KillBorn
senior tag
Pont most próbálom, a feleségem inteles gépén megy pöccre, a legújabb unlock toolal, az én Ryzen Paks 3-omon "couldn't verify"..."stuck to 50%" minden hibát produkál ami a googléban ezzel összefüggésben előjöhet. Ezek a kicsi kínaiak rosszak
! Amúgy 360 óra, (már csak 358) 15 nap. -
morge
tag
Azt elfelejtetem hozzátenni a wifivel kapcsolatban, hogy a lite verzióra gondoltam. A Mi 8 közepes érzékenységű, legalábbis a mobilaréna teszt alapján. Kíváncsi voltam, hogy a Mi 8 lite is örökölte-e.
/ J5 2015 a cserélendő mobil/
-
rellif
senior tag
Bootloader-t nyitott valaki már a telefonján?
Mennyi mostanában a várakozási idő? -
novinyul
veterán
Panel lakásban lakok, de a vasbeton rengeteg sem okoz neki problémát. Stabil és erős a vétel mind a wifi mind a 4G hálózatán.
-
Drughi
addikt
-
rellif
senior tag
-
morge
tag
Wifi érzékenysége érdekelne még. Több falon keresztül, 10-20m távolságból fogja, illetve tartja-e a jelet. Sajnos munkahelyemen kb ilyen körülmények vannak, és a régi samu j5 tudja.
-
morge
tag
-
Drughi
addikt
-
morge
tag
Akinek van MI8 Lite, megnézné hogy 1080p-be tudja -e a 120fps-t? Mert valahol azt írják tudja, valahol nem. Ha igen, külön opció van rá, vagy FHD 60fps-ről is lehet váltani videózás közben lassításra, majd vissza?
-
rellif
senior tag
Érdekes,hogy semmi mozgás nincs lite vonalon.

XDA-n és a 4PDA-n sincs semmi érdemleges. -
sellas
tag
Érdemes belenézni ebbe a videóba.Ha fontos a kamera akkor a MI8 lite jobb választás.
Továbbá, az Mi 8-hoz képest sem látok túl nagy különbséget a kamerában, tehát szerintem a Lite-ot fogok megvenni a napokban:
https://www.youtube.com/watch?v=2GY9C5CxxBk -
blueye
veterán
Mi 8 pro-t vett mar vki? A topic ugye arrol is szol

GBn most egesz jo aron van. 500 USD -
rellif
senior tag
-
Dan-szan
senior tag
-
GuruZone
őstag
hoppácska!
Találtam egy működő Google kamerátFinally available the GCAM for our dear Xiaomi MI8.
Thanks to the Russian developer B-S-G for development and release!
Installable on any rom china or global, unnecessary root, all you need is to have only the API2 enabled. -
Louis1
tag
-
Drughi
addikt
-
Louis1
tag
-
Louis1
tag
Ez mikor látszik?
Mert a ZTE Blade-del volt egy később csak buditesztként emlegetett jelenség (egyeseknek a sötétben folyton világító halott pixelek tűntek fel, de a normál használat során nem jelentkezett a hiba, ugye az LCD monitorokkal is volt ilyen).
Tehát pl film alatt? Böngészés közben? Sötét, vagy világos helyen? Sötét vagy világos kijelző tartalommal? StbPl. Screen Test-nél is van az összes nem sötét képernyőn, a bal és a jobb alsó sarok közelében, de látszik többek között a Viber-nél is.
-
rellif
senior tag
-
vegyszer
addikt
Ez mikor látszik?
Mert a ZTE Blade-del volt egy később csak buditesztként emlegetett jelenség (egyeseknek a sötétben folyton világító halott pixelek tűntek fel, de a normál használat során nem jelentkezett a hiba, ugye az LCD monitorokkal is volt ilyen).
Tehát pl film alatt? Böngészés közben? Sötét, vagy világos helyen? Sötét vagy világos kijelző tartalommal? Stb -
Louis1
tag
-
vic70
tag
Én szombaton bementem a wesselényi utcai smartshopba,remélem egy boltról beszélünk,és 72 ezer párszáz ft-ért kijöttem egy kék lite-vel.igaz az 4/64
-
Louis1
tag
Én is a jóárasított 6/128-ast rendeltem, de nem nagyon akart megérkezni, ezért 64GB-os lett belőle, viszont ahogy feljebb írtam, beszűrődést tapasztalok a kijelző alsó szélén, ezért lehet, hogy visszaviszem.
-
KillBorn
senior tag
Érdekesen áll, mitagadás.
Ma betettem a kosárba a Mi Mix 2 64GB verziót. Miután voltak fenntartásaim, tegnap este inkább az XXLgsm oldalán egyet 82be meg is rendeltem. De utána olvastam a boltnak, és be is jött. Reggel jött a hívás, hogy 82 az a kínai nem global ár, és előre kell fizetni, és ők rendelik meg kínából 4-6 hét alatt. De megvehetem magyar nyelvvel, a boltban, azonnal, de az +35000Ft. Na mondom, hogy ezeknek is épp aktuális lenne már egy fogyasztóvédelmi ellenőrzés. Tegyünk érte.
Végül emitt rendeletem egy Mi Mix 2-es gépet, de miután a kosáron túl mentem, és minden ki volt töltve, fel se tűnt, hogy a megrendelő visszaigazoló levél már egy fekete Mi 8 lite 6/128GB-at rejt... (jött mail közben, hogy rendeljemeg újra, mert nem tudják módosítani, és keresnek, így megrendeltem újra a Mix 2-őt...Hogy mennyivel egyszerűbb egy kínai webshopból vásárolni...
Azt érzem, hogy ezt el kell engedenem... Lehet, hogy az egész csere projektet is...
Én is rendeltem 75ért kék 6/128 Mi 8 Liteot a smartshopból, nekem is felajánlották a feketetét. Elfogadtam, még így is túl jó biznisz. Nekem. Nekik már nembiztos, mert ma visszarakták a kéket 111 ezerért. Szerintem valamit nagyon elírhattak.
-
Csápájev
őstag
-
Dan-szan
senior tag
Tudom nem teljesen idevágó de az Mi 8 Lite mellé most odakerült a Honor 8x is a listámra. És nem igazán tudok dönteni. Valakinek van tapasztalata, infója a 8x-ről?
-
vegyszer
addikt
Érdekesen áll, mitagadás.
Ma betettem a kosárba a Mi Mix 2 64GB verziót. Miután voltak fenntartásaim, tegnap este inkább az XXLgsm oldalán egyet 82be meg is rendeltem. De utána olvastam a boltnak, és be is jött. Reggel jött a hívás, hogy 82 az a kínai nem global ár, és előre kell fizetni, és ők rendelik meg kínából 4-6 hét alatt. De megvehetem magyar nyelvvel, a boltban, azonnal, de az +35000Ft. Na mondom, hogy ezeknek is épp aktuális lenne már egy fogyasztóvédelmi ellenőrzés. Tegyünk érte.
Végül emitt rendeletem egy Mi Mix 2-es gépet, de miután a kosáron túl mentem, és minden ki volt töltve, fel se tűnt, hogy a megrendelő visszaigazoló levél már egy fekete Mi 8 lite 6/128GB-at rejt... (jött mail közben, hogy rendeljemeg újra, mert nem tudják módosítani, és keresnek, így megrendeltem újra a Mix 2-őt...Hogy mennyivel egyszerűbb egy kínai webshopból vásárolni...
Azt érzem, hogy ezt el kell engedenem... Lehet, hogy az egész csere projektet is...
-
rellif
senior tag
A 6/128-ból rendeltél te is? Egy ideig jó áron volt.
Nálam nincs most ilyen gond 5 percen belül válaszoltak az email-ra. -
Drughi
addikt
Még szerencse, hogy nem tőlük rendeltem...
Nem szeretem az iylet, biztos megölt volna az ideg...
Pedig a 64/128-as kék baráti áron volt.
-
Louis1
tag
Az enyém is Smartshop-os, telefonon elérhetetlenek, chat-en is nagyon sokára válaszolnak, a határidőt nem tartják be, információt nem tudnak adni, hogy a készülék hol jár, ami nincs készleten, szerintem eléggé necces, hogy 3 nap alatt beszerzik.
-
rellif
senior tag
-
Louis1
tag
Valaki tapasztalt már olyat, hogy fehér ill. világos képernyőnél alul bevilágít 2-3 led?
-
vegyszer
addikt
Ez irreleváns, hogy honnan jön, ha a PDM a feladás (akkor az érkeztetéskor intézik a vámot, nélküled, és benne van az árban).
Persze ettől gyors nem lesz.
-
-conrad-
addikt
A gearbest oldaláról próbáltam megrendelni és nem tudták megmondani, hogy milyen raktárból fog érkezni ezért nem is rendeltem meg, jó ez az ár de ha vámolni is kell annyit nem ér...
-
breakbot
csendes tag
-
Cabrio
aktív tag
-
hunaqua
addikt
-
Drughi
addikt
-
hunaqua
addikt
-
morge
tag
-
Csápájev
őstag
-
New Bluestar
tag
-
Drughi
addikt
-
gyuri00
aktív tag
-
Cabrio
aktív tag
-
Drughi
addikt
-
breakbot
csendes tag
Ma már én is packed státuszba kerültem. Ha holnap feladnák akkor talán még karácsony előtt ideér.
-
Cabrio
aktív tag
Én ott ugyanígy jártam, aztán rájuk írtam, hogy ha nem adják fel, akkor küldjék vissza a pénzt. Erre válaszoltak is, hogy pont van raktáron és küldik is. Mondjuk ez tegnap volt, még nem adták fel persze, de várok két napot, aztán keményebb leszek.
Csont ugyanezt játszottam el én is tegnap...
-
New Bluestar
tag
Én ott ugyanígy jártam, aztán rájuk írtam, hogy ha nem adják fel, akkor küldjék vissza a pénzt. Erre válaszoltak is, hogy pont van raktáron és küldik is. Mondjuk ez tegnap volt, még nem adták fel persze, de várok két napot, aztán keményebb leszek.
-
rellif
senior tag
Valaki rendelt már FirstPhone-tól?
Garancia miatt kérdezem.Több készüléket is vennék. -
pataig
tag
Mindenkinek más a fontos ez biztos!
Szerintem külsőre sokkal szebb minőségibb a Lite, s az akku különbség számomra sem jelentős... nálam 5 óra 50 perc kijelzőidő volt 1 sim-el, s több mint 2 napos készenléttel.több mint 2 óra beszélgetéssel 1 töltéssel, s ez számomra simán elég ...persze kérdés, hogy mi az elvárás... Mondjuk először töltöttem fel még csak a telefont, azaz ez még halvány statisztika... kitudja milyen lesz majd ....Én netezek főleg, illetve viber face... szerintem 1,5-2 napot simán kifog bírni, s az teljesen korrekt számomra!!
Persze ha vársz biztosan más is leírja a tapasztalatait....másrészt ha az akku a legfontosabb akkor a másikban 20%-al több a szufla...
Nézd meg ezeket a teszteket... hátha segít... itt játszanak is ami gondolom jobban fogyaszt... -
Drughi
addikt
Nem használod az akkumulátort?

A kijelző ugyanaz, a kamera valóban rosszabb a Note 6-proban elvileg. Illetve nem tud full-hdnál jobb felbontást.
De a teszteket nézegetve,hát... Nüansznyi dolgokról lehet szó.(#143) Drughi
úgy könnyű!
Nekem meg az aksi nagyon fontos,de a kamera is.
Nem eccerű...Nem, mert a sztatoszférából nyerem ki a szükséges energiát
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem egy telefonnál nem számít az akku, mert mindenhol töltöm.
-
Csápájev
őstag
Nem használod az akkumulátort?

A kijelző ugyanaz, a kamera valóban rosszabb a Note 6-proban elvileg. Illetve nem tud full-hdnál jobb felbontást.
De a teszteket nézegetve,hát... Nüansznyi dolgokról lehet szó.(#143) Drughi
úgy könnyű!
Nekem meg az aksi nagyon fontos,de a kamera is.
Nem eccerű... -
Drughi
addikt
Pont ezek miatt vettem a MI lite-ot mert ezeket pont nem használom.
Ellenben szebb a kijelző, jobb a kamera, minőségibb az anyaghasználat . -
Csápájev
őstag
Tegnap beszélgettem egy sráccal,aki próbálta ezt is meg a Note6 pro-t is és azt mondta tudásra nüansznyi a különbség a két proci között,viszont a Note 6 proban 20% al nagyobb az aksi, van jack csatlakozó és FM radio.
Úgyhogy most gondolkodóba estem
leginkább az aksi miatt. -
pataig
tag
-
Cabrio
aktív tag
Szintén akkor rendeltem én is, és ma került packed státuszba, remélem ma feladják és még karácsonyra ideér, mert ajándékba lenne.
-
vegyszer
addikt
Nem maradt meg a neve. Az Árpád híd körül volt a Váci út mentén. Árgép vagy Árukereső első találat volt tegnap.
Megvan. Ő volt az.
-
pataig
tag
Szia!
Elárulod, hogy melyik bolt?? (hol található?) A jövő héten Pesten vagyok akkor én is vennék ennyiért fóliát, mert sok idő, mire megjön kintről a rendelés!(#135) gyuri00- igazán nincs mit! Örülök, ha segíthettem!
-
gyuri00
aktív tag
igen most már látom hogy kicsit vissza olvastam köszönöm a tippeket

vegyszer sajnos vidéki vagyok így marad a rendelés
Drughi Azt hittem csak tudásbeli különbség van a két telő között akkor majd erre is figyelek rendelésnél
Amit linkeltél tokot én is azt rendelem [link]
Fóliából meg ezt a 3at valamelyik csak jó lesz

[link] ezt hamar megkapom, fólia nélkül nem akarok használni a telót
-
Drughi
addikt
Ha lassan 2 bete nem adták fel arra keresztet vethetsz. Lehet csak a nyomkövetés szart be.
Írj rá az eladóra mindenképp.
gyuri00: biztos hogy nem, mert fizikailag nem egyforma méretű a két telefon.
Aliexpressen van bőven választék, pár napja linkeltem is. -
vegyszer
addikt
Pesten az egyik bolt 490Ft-ért kínált a minap üvegfóliát a lite-ra. És ha ott veszed, az árban fei is rakják (elvileg jól).
-
pataig
tag
-
gyuri00
aktív tag
Sziasztok
Ma megrendeltem én is a Lite 4/64 verziót a firstphone-ról
Nézegetem a tokokat a sima mi8ra és a lite-ra ugyanazok a tokok,fóliák jók?mert nem látok nagyon különbséget
Ki mit vett rá? Pár tippet ha tudnátok adni

-
breakbot
csendes tag
Sziasztok!
Van olyan aki a 11.11-es Gearbest-es akcióban rendelt ilyen készüléket? Mert én rendeltem egyet de még mindig nem adták fel, kezdek félni hogy nem lesz belőle semmi. :/ -
D1L1ZS
őstag
Szia!
Szerintem jól bánik az akkuval... én redmi note 3-ról váltottam, de ez is bír annyit nekem!
34 %-on van most... 1 napja és 14 órája megy...bluetooth állandóan bekapcsolva, wifi reggeltől estig...1 ó 40perc beszélgetés van benne és 4 óra 15 perc kijelzőidő!(net face) Játszani nem játszok vele!
Persze kedd óta van meg nekem, s sokat még nem tudok az akkumulátorról..de tesztelem! Nekem egyelőre tetszik az egész!.Köszönöm neked is a választ. Nagyon el kezdett bizseregni a kezem!
Nagyon gondolkozok a 6/128 verzión...hmmmmm.. 
Közben találtam egy összehasonlítós oldalt, amely szerint nem sokkal hosszabb mint a RN4...
-
rellif
senior tag
Szia!
Szerintem jól bánik az akkuval... én redmi note 3-ról váltottam, de ez is bír annyit nekem!
34 %-on van most... 1 napja és 14 órája megy...bluetooth állandóan bekapcsolva, wifi reggeltől estig...1 ó 40perc beszélgetés van benne és 4 óra 15 perc kijelzőidő!(net face) Játszani nem játszok vele!
Persze kedd óta van meg nekem, s sokat még nem tudok az akkumulátorról..de tesztelem! Nekem egyelőre tetszik az egész!.1 SIM-el használod?
-
pataig
tag
Sziasztok!
Aki esetleg Redmi Note 4 (SD)-ről váltott, fizikailag mennyivel nagyobb a Mi 8 Lite? Néztem GSM Arenan összehasonlítást, de ugye a számok nem sokat mondanak...
Egyébként az akkumulátor mérete miatt picit félek. Nem is értem miért kell 4000 mAh alá menniük, inkább legyen picit vastagabb a teló szerintem, de nagyobb akksival.
Előre is köszönöm a választ!
Szia!
Persze kedd óta van meg nekem, s sokat még nem tudok az akkumulátorról..de tesztelem! Nekem egyelőre tetszik az egész!. -
Drughi
addikt
Én töltöm kocsiban, munkahelyen, itthon.Ritka amikor 50% alá engedem. Ezért is van vagy 4 töltőm.
És nem, nem lesz tőle baja, évek óta így használom minden telefonomat.
Amigy is a telefon van értem, sosem nézegetem hogy mi mennyit fogyaszt rajta, működjön stabilan, számíthassak rá bárhol bármikor. -
Csápájev
őstag
-
Drughi
addikt
Sziasztok!
Aki esetleg Redmi Note 4 (SD)-ről váltott, fizikailag mennyivel nagyobb a Mi 8 Lite? Néztem GSM Arenan összehasonlítást, de ugye a számok nem sokat mondanak...
Egyébként az akkumulátor mérete miatt picit félek. Nem is értem miért kell 4000 mAh alá menniük, inkább legyen picit vastagabb a teló szerintem, de nagyobb akksival.
Minimálisan szélesebb, de nem fogod észrevenni, mert a kijelző 10%kal nagyobb és ez megzavarja az agyad.
Nekem megfelelő az akkuja, lehetne 50%kal nagyobb akkoris tölteném napközben.
-
rellif
senior tag
Sziasztok!
Vannak oldalak ahol összemérheted pl. "mobil size compare"
Most nem tudok linkelni.
-
D1L1ZS
őstag
Sziasztok!
-
vegyszer
addikt
-
Csápájev
őstag
-
Csápájev
őstag
A tesztben elhangzott video alatti zúgás egyedi probléma vagy mindenkinél fenáll?
-
rellif
senior tag
Sziasztok!
Esetleg aki már használ Gcam-ot az nem tenné meg,hogy egy pár tesztképet megosztana.
Másik kérdés,MIUI10 alatt milyen akku idők jönnek össze.(Ha van már tapasztalat) -
pataig
tag
Felkerült végre egy magyar teszt is ....
-
Drughi
addikt
-
ZephX
senior tag
Köszönöm. Erre voltam kíváncsi. Akkor a külföldi oldalakon hülyeséget írnak.
-
Drughi
addikt
1 sim + micro sd vagy 2 sim
Esetleg ha elég ügyes kezű vagy, akkor van leírás a neten és össze lehet gányolni egy sim kártyát + micro sd-t, így megmarad a dual sim és lehet memóriakártyád is egyszerre. Ezt csak saját felelőségre. -
ZephX
senior tag
Amúgy egy fontos kérdés azokhoz akik már megvették. Bővíthető-e a tárhelye? Mert külföldi oldalakon azt írják nem, de pl. Eustockon mintha az olvastam volna, hogy bővíthető. Elég nagy a kavar.
-
Drughi
addikt
Ég és föld a különbség.
Sokkal jobban néz ki a 10es MIUI. -
GuruZone
őstag
-
GuruZone
őstag
Fura volt egy hétig visszatérni a MIUI 9-re, de ennek vége,
hiszen a MIUI 10 megérkezett végre Mi8 Lite-ra.
Taps!

-
pataig
tag
Szívesen!
Persze mást is kérdezz meg, mert egy vélemény nem sok... biztosan van akinek nem jó ez sem... Mondjuk nekem a Note 3 után... amire nagyon sokan panaszkodtak anno..szóval nem nehéz jobbnak lenni tőle!.Természetesen függ azért attól is, hogy milyen fülhallgatót használ az ember... én egy kínai QKZ X36M-al próbáltam ki....Más...érdekesség...
-
ZephX
senior tag
Szia!
Na kipróbáltam... hallgattam egy zenét rajta...Adtak hozzá egy átalakítót...na ebbe elég erősen kell nyomni a 3,5-e jack dugót, mert különben nem akar szólni...már azt hittem valami nem jó!!
Szerintem szépen szól a fülesen a zene, s most az előző telefonomhoz nem is hasonlítható...hangerőben nagyon hangos max hangerőn már bántó!! Persze ez is szubjektív.Szia!
Köszi a választ. Ez biztató, nyilván szubjektív, de akkor is.
Note 5-re volt sok panasz, hogy nem elég hangos, meg nincsen benne dinamika, csak ha indiai régióra vált az ember. De itt úgy tűnik nincs ilyen probléma. 
-
pataig
tag
Szia!
Na kipróbáltam... hallgattam egy zenét rajta...Adtak hozzá egy átalakítót...na ebbe elég erősen kell nyomni a 3,5-e jack dugót, mert különben nem akar szólni...már azt hittem valami nem jó!!
Szerintem szépen szól a fülesen a zene, s most az előző telefonomhoz nem is hasonlítható...hangerőben nagyon hangos max hangerőn már bántó!! Persze ez is szubjektív. -
Drughi
addikt
-
pataig
tag
Üdvözöllek a táborban!

Én az alábbi két helyről rendeltem, de ugye semmit nem tudok mondani, mert nyilván nem jöttek még meg a termékek...szóval ajánlani nem tudom még....
1 Műanyag(#104) ZephX - később megírom, csak nincs nálam az átalakító a füleshez.... (bár ez a vélemény is szubjektív lesz)
-
ZephX
senior tag
Sziasztok!
Nekem is megérkezett tegnap a telefon. Én kék színben rendeltem(4/64-es) az eustock oldaláról!
Egy Redmi Note 3-at váltott le..
Néhány rövid gondolat (szubjektív)...
Nem hasonlítható össze a két telefon...talán annyiban, hogy mindkettőnek csúszik a hátlapja!
Gyorsak a telepítések is és a működés is ,az ujjlenyomat feloldás villámgyors az előzőhöz képest! Telefonálás közben jól tisztán hallanak, s én is a másik felet.Az akku miatt aggódtam egy picit, de lehet nem lesz ezzel gond...persze 24 óra távlatából nem lehet megállapítani! 51%-al kaptam...belaktam részben...3 óra kijelzőidőnél tartok és 16%-on van most az akku.. 20 órája van bekapcsolva a telefon.
Hátrányként egy dolgot említenék meg: ujjlenyomatok nagyon meglátszanak az üveg hátlapon, persze ez mindegyik üveg hátlapú telefonra igaz lehet!
Egyébként szép és minőségi hatást kelt a készülék! A hozzá kapott szilikontokkal kellemes a fogása is!
Rendeltem hozzá aliról fóliát és tokot is....kíváncsi leszek mikor érkeznek meg...Szia!
Ha majd hallgatsz rajta egy kis zenét letudnád írni, hogy milyen hang jut a fülesre? Pl. mennyire halk, vagy mennyire tompa?
Előre is köszi. -
Joe63
tag
Sziasztok!
Nekem is megérkezett tegnap a telefon. Én kék színben rendeltem(4/64-es) az eustock oldaláról!
Nem hasonlítható össze a két telefon...talán annyiban, hogy mindkettőnek csúszik a hátlapja!
Gyorsak a telepítések is és a működés is ,az ujjlenyomat feloldás villámgyors az előzőhöz képest! Telefonálás közben jól tisztán hallanak, s én is a másik felet.Az akku miatt aggódtam egy picit, de lehet nem lesz ezzel gond...persze 24 óra távlatából nem lehet megállapítani! 51%-al kaptam...belaktam részben...3 óra kijelzőidőnél tartok és 16%-on van most az akku.. 20 órája van bekapcsolva a telefon.
Hátrányként egy dolgot említenék meg: ujjlenyomatok nagyon meglátszanak az üveg hátlapon, persze ez mindegyik üveg hátlapú telefonra igaz lehet!
Egyébként szép és minőségi hatást kelt a készülék! A hozzá kapott szilikontokkal kellemes a fogása is!
Rendeltem hozzá aliról fóliát és tokot is....kíváncsi leszek mikor érkeznek meg...Szia!
Nekem ma jött meg, tetszik.
Linket tudnál adni hogy honnan rendeltél tokot? -
pataig
tag
Sziasztok!
Rendeltem hozzá aliról fóliát és tokot is....kíváncsi leszek mikor érkeznek meg... -
Drughi
addikt
Ebben sajnos nem hiszek.
Apumnak vettünk egy strapa telefont a MM-ben + biztosítást rá, törésre, vízbe esésre stb.
A telefon 1 év után megfeküdt, addigra volt már rajta egy repedt kijelző, ütött-kopott volt, így gondoltuk érvényesítjük a dolgot.
A vége békéltető lett és "nem rendeltetésszerű használtból eredendő kár", szóval kb értelmetlen volt a biztosítás rá.
Tény, hogy "ipari" körülmények között volt használva és addig forgatták a jogszabályokat, míg rámondták, hogy ilyen használatra a biztosítás sem érvényes.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- iPhone 13 Pro Gold 128 GB Független! Mint egy új! új 100%-os akku!
- iPhone 13 Pro Gray 128 GB Független! Mint egy új! új 100%-os akku!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB KÉK Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy Z Flip4 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltőkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Akku: 82%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltőkábellel, 1 Év Garanciával!
- über brutál giga akció! 900.000Ft helyett 200e Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 512GB FHD 1 év gar
- Hp 840 G10 i7-1370p 16Gb 1Tb NVMe, számla, Gyártói gari
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 3080, 5060, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GARANCIA
- LENOVO TINY THINKCENTRE M700 és M710Q FÉLKONFIG
- Lenovo T14 Gen 1 i5 10210U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia

), meg nem utolsó sorban egy jó GCam-et.

! Amúgy 360 óra, (már csak 358) 15 nap.
Találtam egy

úgy könnyű!