- Yettel topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Moto G32 4G
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
pataig
tag
válasz
Csápájev #140 üzenetére
Mindenkinek más a fontos ez biztos!
Szerintem külsőre sokkal szebb minőségibb a Lite, s az akku különbség számomra sem jelentős... nálam 5 óra 50 perc kijelzőidő volt 1 sim-el, s több mint 2 napos készenléttel.több mint 2 óra beszélgetéssel 1 töltéssel, s ez számomra simán elég ...persze kérdés, hogy mi az elvárás... Mondjuk először töltöttem fel még csak a telefont, azaz ez még halvány statisztika... kitudja milyen lesz majd ....Én netezek főleg, illetve viber face... szerintem 1,5-2 napot simán kifog bírni, s az teljesen korrekt számomra!!
Persze ha vársz biztosan más is leírja a tapasztalatait....másrészt ha az akku a legfontosabb akkor a másikban 20%-al több a szufla...
Nézd meg ezeket a teszteket... hátha segít... itt játszanak is ami gondolom jobban fogyaszt...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged