- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Én is RT-t akartam venni, mert tetszik a Win 8 felülete (ezért is preferáltam az Androiddal és az iPaddel szemben), és produktív alkalmazásból max. az Office kell. Egyéb X86 alkalmazásokat meg nem akarok használni, mert amire szükségem lenne az megoldható Store-os alkalmazással. Az üzemidő pedig hosszabb, mint egy atomos tableté.
-
BatchMan
senior tag
-
alevan
őstag
Jelenleg androidos tabletom van (Samsung) és kössz nem többet droid.
Amire használom a tabletot:
-office doksik és pdf-ek olvasása (a 7" jól jönne egyetemen puskázni ha a telefont ki kell tenni a padra)
-netezés (prohardver, facebook, blogok, stb)
-e-book olvasás (a Bookviser nemsokára megjelenik RT-re és Win8-ra, csak kicsit még csiszolni kell)
-filmet nézni (főleg animékat és pár sorozatot)
-unaloműző játékok (konkrétan most jelent meg a Reaper a Hexage-től, PC-n nagyon tetszik, remélem tableton is)Mivel WP telóm van, W8 a laposomon és SkyDrive-on tartok mindent amit felhőben szoktam tartani (titkos dolgok titkosítással), ezért egyértelmű, hogy inkább RT iránt nézelődöm.
Mondjuk megvallom, eddig egy Asus Transformer is benne volt a képben, de nekem jobban bejön a Surface 2.
De ha valamelyk gyártó kijön egy 7" RT tabbal november közepéig, talán meggondolom magam (nézek rád csúnyán Lenovo).
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
pzstm
titán
Word, Excel, Powerpoint, Outlook, 10 óra üzemidő, pehelysúly és touch cover (meg próbálták az én első generációs verziómat)
(amúgy ha úgy nézem, csak a 200GB SkyDrive 2 évre 200 dollár+Skype-ot is adnak ajándékba, így lassan elérjük a sokak által kívánt 100dolláros árat )
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
danilla
őstag
Mert Windows Phone telefonom van, win8 van a számítógépemen és rendszeresen használom a skydrive-ot, a onenote-ot, az office-t. Plusz, mert nekem nagyon tetszik a metro ui. Gyors a tablet (Surface rt), és mert 82k-ért vettem újonnan. Röviden tömören. Vivotab smart-om volt előtte, és időközben rájöttem, hogy az rt funkcionalitása, bőven elég számomra.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
3 ismerősöm hívott fel ma délelőtt, hogy ha tudok honnan szerezni és nem német billel akkor 150ezerig ők simán vevők lennének rá...
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest