- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamadd1
tag
Csak legyen végre elérhető Magyarországon, és had vehessem meg
Apple Iphone 6 , Microsoft Surface 2
-
Glenda
addikt
Én Intel 4000-en játszom 1366x768-ban, általában nincs baj a teljesítménnyel, bár az is igaz, hogy inkább régebbi játékokat. Érdekes, hogy van ami itt megy jobban, van ami az asztalimon. Viszont az Alan Wake kritikán aluli itt, a Crysis Warhead slideshow. A Diablo meg mintha ezt szeretné jobban, SC2 szintén...
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
satz18
őstag
válasz arsenal58 #110 üzenetére
Most nem találtam meg róla a játéktesztet, de amit láttam nem is olyan régen, az alapján az elfut rajta. Azt biztosan lehet tudni, hogy nagyságrendileg fejlődött a grafikus teljesítmény, de a konkrét teszteket érdemes megvárni. Komolyabb játékok esetén a HD 4400, vagy a HD 5000 ami már kifejezetten jónak számít, de ott aktív a hűtés és jóval magasabb az ár. Ráadásul a natív felbontás is ugrott, (eddig az olyan tabok mind FHD-sek voltak) és hát a HD az FHD-n nem kicsit ront a látványon.
[ Szerkesztve ]
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
-
vlevi
nagyúr
"Microsoft Office Home & Student 2013"
Nem is tudtam, hogy ilyen is van. Valahogy az Office2013-ból csak a 365, meg a normál, vállalati verzió maradt meg benne.
110 dodó az még rendben van, de jó szokás szerint megint 40eFt lett belőle, mire a magyar oldalra tévedtem
[link]
Ami még úgy is sok, hogyha az európában szokásos 110USD helyett 110€-val számolok, mert az is csak 32eFt -
arsenal58
csendes tag
Sziasztok!
Érdekelne a Surface 2. Jelenleg egy iPad Mini-m van, és pont amiatt nem tetszik, hogy mindenért fizetni kell...
Attól tartok, hogy a Surface 2-vel is ugyanez lenne a helyzet, ezért érdeklődök, hogy lehet-e nCoreról letöltött játékokat, sorozatokat rárakni valamilyen módon? -
SPY0817
aktív tag
válasz griiischdoov #40 üzenetére
Erre ez teljesen tökéletes még akkor is ha előttem nem ezt írták.. RT appok vannak ehhez és Office van hozzá.
| Xbox Series X | iPhone 13 Pro | BF5 | Forza Horizon 4-5 | Guild Wars 2 | Valami nagy okosság. |
-
Matada2.3
veterán
Mennyi extra mégis kevés, hogy elfedje ezt a tátongó hibát, hogy RT van rajta...
Finn the human
-
pzstm
titán
válasz fordfairlane #96 üzenetére
Home & Student legalábbis legjobb tudásom szerint csak Word, Excel, Pwerpoint és OneNote komponensekből áll
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz fordfairlane #94 üzenetére
hogy fogyjanak a kisebb tabletek és vonzóbbak legyenek (viszont ebben nincs outlook benne, ami RT-ben van)
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
pzstm
titán
Access-t nem tartalmaz az RT (Word, Excel, Powerpoint, OneNote és Outlook)
Makrót pedig nem kezel az excel.
-
Dave™
nagyúr
Én is RT-t akartam venni, mert tetszik a Win 8 felülete (ezért is preferáltam az Androiddal és az iPaddel szemben), és produktív alkalmazásból max. az Office kell. Egyéb X86 alkalmazásokat meg nem akarok használni, mert amire szükségem lenne az megoldható Store-os alkalmazással. Az üzemidő pedig hosszabb, mint egy atomos tableté.
-
BatchMan
senior tag
Van-e valahol teljes leírása az Office RT-nek?
Egyébként az érdekel, mennyire azonos funkcionálisan a desktop változattal. Pl:
- több szintű számozás lehetősége
- mezők kezelése
- stílusok definiálása (sablonok nem érdekelnek, csak a user def.)
- tartalomjegyzék, megjegyzés, lábjegyzet stb.
- körlevél excellel, accessel
- korrektúra funkciók
- fejléc, lábléc
- rajzolási funkciók
- egyenletszerkesztő, wordart és egyéb "embedded" dolgok
- makrók -
Воланд
titán
válasz dreamdancer #80 üzenetére
a pletyka mar korulbelul ket eves. nem ezzel van a gond, hanem azzal, hogy a legutobbi cikk is csak egy homalyos utalasra epitkezik, te meg azt irod, hogy arrol szol az adott cikk, hogy jon az office a tobbi platformra is, tenykent kezelve az egeszet.
szerk.: jelenleg meg a sajat mobil platformjaira sincs normalisan megcsinalva az office, elobb azzal kellene foglalkozniuk.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
dreamdancer
őstag
OK, nem volt direktben kimondva, hivatalosan kiadva, de S.B. elég egyértelműen utalt rá. Végül is ha azt mondom, hogy 2 éve nem ettem húst, azzal sem állítom, hogy vegetáriánus vagyok.
De ha szerinted másra utalt, akkor kíváncsi lennék a te megfejtésedre.
Nem a lényeg a fontos.
-
pzstm
titán
Én vonaton ezt használom sorozatnézésre
[ Szerkesztve ]
-
alevan
őstag
Jelenleg is van olyan sorozat amit 420p-ben nézek, mert a laptopom nem bírja el (sajna tönkrement egy ram lapka benne és nincs keret újra...), 10bit-et alapból nem nézek (nagyon CPU igényes).
Ilyen kis kijelzőn meg bőven elég a 720p, mert hamarabb van feliratos mint FullHDs.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
HawerKing
őstag
Végülis megtudnék barátkozni az rt vel de akkor sem vennék ennyi pénzért ilyen tabot
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
Воланд
titán
válasz dreamdancer #71 üzenetére
hat, nem egeszen ez volt a hir tartalma.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
adamadd1
tag
Az első RT főleg az elenyésző mennyiségű programok miatt volt bukó . 10 e kb - ezt képesek voltak feltornászni 100k ra szóval 20 fingós programot nem találsz meg talán rajta de szerintem wp szinten kezdenek lenni , minden ami fontos azt megtalálod , az xbox joystick csatlakozhatóság nagyon jópofa szerintem , Lehet olcsóbban kijövök ha az ismerősömmel megvetetem US-ben .
Apple Iphone 6 , Microsoft Surface 2
-
-
BatchMan
senior tag
-
alevan
őstag
Jelenleg androidos tabletom van (Samsung) és kössz nem többet droid.
Amire használom a tabletot:
-office doksik és pdf-ek olvasása (a 7" jól jönne egyetemen puskázni ha a telefont ki kell tenni a padra)
-netezés (prohardver, facebook, blogok, stb)
-e-book olvasás (a Bookviser nemsokára megjelenik RT-re és Win8-ra, csak kicsit még csiszolni kell)
-filmet nézni (főleg animékat és pár sorozatot)
-unaloműző játékok (konkrétan most jelent meg a Reaper a Hexage-től, PC-n nagyon tetszik, remélem tableton is)Mivel WP telóm van, W8 a laposomon és SkyDrive-on tartok mindent amit felhőben szoktam tartani (titkos dolgok titkosítással), ezért egyértelmű, hogy inkább RT iránt nézelődöm.
Mondjuk megvallom, eddig egy Asus Transformer is benne volt a képben, de nekem jobban bejön a Surface 2.
De ha valamelyk gyártó kijön egy 7" RT tabbal november közepéig, talán meggondolom magam (nézek rád csúnyán Lenovo).
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
Schmidi
tag
Érdekes a Microsoft hozzáállása. A google-el ellentétben ők a felső kategóriába akarnak betörni a tableteknél. Mondjuk eleinte a Windows Phone készülékek sem voltak olcsók, aztán csak megjött a Lumia 610/520/620, lehet, hogy később a Surface paletta is lefelé fog terjeszkedni, mint a Lumia?
[ Szerkesztve ]
-
satz18
őstag
Én a Z3770-ről láttam tesztet, az brutál volt, annyi pontja volt CPU val mint egy amd a4 5000-nek, vagy egy celeron 820-nak. Persze a Z3740D gyengébb lesz, de elvileg a fő különbség a 4 helyett 2 GB memória. Valamivel alacsonyabb lesz az órajel is, de úgy is trotlingolni fog a turbó, az alap órajel meg nagyon közel van. Szóval én lehet nem várom meg a tavaszt és a 64 bites atomot, hanem választok egyet a karácsonyi kínálatból.
[ Szerkesztve ]
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
pzstm
titán
anyagminőségben nem tudom milyen, de konkrétan ilyesmit tervezek asszonynak (8-10 fülön legyen nyitva böngészőablak neki, 3 word és 4 powerpoint, ezt bírja el...mostani netbookja erre ugyanis kevés)
Meg ehhez azt hiszem nem jár Office (ennek viszont utánaolvasok, s ha a fenti igényeknek megfelel, akkor asszony karácsonyi ajándéka pipa
-
pzstm
titán
Word, Excel, Powerpoint, Outlook, 10 óra üzemidő, pehelysúly és touch cover (meg próbálták az én első generációs verziómat)
(amúgy ha úgy nézem, csak a 200GB SkyDrive 2 évre 200 dollár+Skype-ot is adnak ajándékba, így lassan elérjük a sokak által kívánt 100dolláros árat )
[ Szerkesztve ]
-
danilla
őstag
Mert Windows Phone telefonom van, win8 van a számítógépemen és rendszeresen használom a skydrive-ot, a onenote-ot, az office-t. Plusz, mert nekem nagyon tetszik a metro ui. Gyors a tablet (Surface rt), és mert 82k-ért vettem újonnan. Röviden tömören. Vivotab smart-om volt előtte, és időközben rájöttem, hogy az rt funkcionalitása, bőven elég számomra.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
3 ismerősöm hívott fel ma délelőtt, hogy ha tudok honnan szerezni és nem német billel akkor 150ezerig ők simán vevők lennének rá...
-
fordfairlane
veterán
Jobban jár egy subnote-tal. Egyrész x86 alá legalább vannak productivity alkalmazások, míg RT-re gyakorlatilag csak az Office, másrészt a Microsoft nálunk nem forgalmazza a Surface-eket, így a beszerzése, illetve a support is problémás lehet.
x gon' give it to ya
-
alevan
őstag
Ezt biztos hogy megveszem. Az Surface RT-től tartózkodtam a Tegra 3 miatt, Win8 rendszerrel is akkor ismerkedtem, de ha senki nem ad ki egy 7" RT-s táblát, marad a Surface 2.
-
griiischdoov
tag
En most epp arra gondoltam, h chromebookra vagy androidra ott a google docs, a quickoffice...es sokkal olcsobb...bar egy tesztben azt olvastam, h egy index cimlap megizzasztja..termeszetesen a samsung fele chromebookroo beszelek, es nem a pixelrol
egyszervolt holnemvolt, volt egyszer egy olyan rossz bőgős, hogy azt már a többi is észrevette...
-
válasz griiischdoov #43 üzenetére
ChromeBookkal ugyanott vagy* - ott is webalapú megoldásokat kell keresned.
*: Annyi különbséggel, hogy a korábban említett ASUS tablet nem bírt megbírkózni a Google+ és az FB Javascriptjével, míg a Chrome OS-nek ezzel biztosan semmi baja nem lesz.
“All nothings are not equal.”
-
Kérdés, hogy mivel szerkeszti a PDF-eket. Adobe szoftverek nincsenek, és tudtommal a Word is csak PDF-et generálni tud, visszanyitni szerkesztésre nem. A Store-ban nem látok semmi relevánsat - de ez kevéssé meglepő-
[ Szerkesztve ]
-
satz18
őstag
-
griiischdoov
tag
Valaki magyarazza el mi ertelme van az RTnek.
Anyam szeretne egy ekkora meretu ertelmes gepet, ha elutazik, akkor is legyen nala valami winfos, amin tud cikket irni, netezni, pdfeket szerkeszteni, talan photoshop nemmkell neki...vagy lenne RTs verzio ilyen progikbol?[ Szerkesztve ]
egyszervolt holnemvolt, volt egyszer egy olyan rossz bőgős, hogy azt már a többi is észrevette...
-
dreamdancer
őstag
Hát, az első széria buktája alapján vagy nem volt (normális) piackutatás, vagy a vezetés olvasatlanul dobta a kukába. És abban is kételkedem, hogy a második generációt megelőző piackutatást azt az eredményt hozta volna ki, hogy erősebb hardverrel, az "RT" elhagyásával és 200 GB 2 éves tárhellyel ugyanaz a koncepció minimális árkülönbséggel nagy bukás helyett nagy siker lesz...
Nem a lényeg a fontos.
-
Ali G.
senior tag
surface 2 reklámvideó [link]
-
Napfénysüti
nagyúr
Bejön ez a Surface tábla lassan ki is forrja magát. Még annyira az ára sem tűnik vészesnek.
Més que un club!
-
zoo8800
veterán
válasz dreamdancer #34 üzenetére
Ezzel a logikával létrehozni is felesleges volt a Surface-t.
Szerintem, ha már van ilyen termék, akkor el kell adni.Biztos vagyok benne, hogy piackutatók, marketingesek és közgazdászok egész hada foglalkozott a kérdéssel, hogy hol (és mennyiért) árulják ezt a táblát, és hol ne. Azt viszont vitatom, hogy jól végeznék a dolgukat.
[ Szerkesztve ]
rip and tear, until it is done
-
dreamdancer
őstag
Pont itt van a tévedés nálad és a MS részéről is. Attól, hogy Apple tabletet el lehet adni 500$-ért, az még nem jelenti azt, hogy egyhasonló paraméterű Microsoft tabletet is el lehet adni 450$-ért. Éppen hogy nem, mert "ennyi pénzért már iPad-et is vehetnék" - és a legtöbb embernél ezzel le is zárult a kérdés. És nem érdekli őket, hogy ebben van USB 3.0 meg micro SD meg Office.
Aki meg ért hozzá, annak a finoman szólva széles körben nem támogatott, bizonytalan jövőjű RT ellen lesz kifogása. Amit a MS is tud, nem véletlenül tüntette el a rosszul hangzó RT-t a névből, ami nálam valahol az átverés határát súrolja, tuti meg fogja venni pár tájékozatlan és gyanútlan ember, akinek a kereskedő nem tolja az arcába, hogy az a "Pro" szócska a névben mekkora különbséget is jelent a két tablet között.
Nem a lényeg a fontos.
-
Szolgáltatóknál lehet részletre is kapni, de ott vannak az elektronikai áruházak is.
Szerintem is baromság ez a fizetőképes keresletes történet, mondjuk hivatalos forrásból még nem hallottam egyébként.
---
Más, az új RT-s Surface-ben van WACOM stylus támogatás, vagy megint kihagyták? Másrészt kíváncsi lennék, a Tegra 4 mire elég, mert egy VivoTab RT-vel kísérletezgetek egy hete, és az a felállás gyászosan gázos.
[ Szerkesztve ]
-
Rendben. És az iPad-et hol tudom részletre venni? Mert abból is baromi sok fogy hazánkban, és ugyanannyi mint a Surface. De akkor ne csak Mo-t nézzük mert itt ugye csak azért volt sikertelen mert nem lehetett kapni... A világban mindenütt el lehet adni a normális készülékeket, megfelelő támogatással, de valahogy ez az MS-nek nem igen akart összejönni, és le merem fogadni hogy ez most sem fog.
Ezek tényleg normálisak, hogy kiadnak egy olyan HW-t 2013-ban ami nem támogatja az OpenGL ES 3.0-át... ?(no persze ez lenne a legkevesebb)
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Ez akkora kamu. Csak az MS szajkózza ezt az oltári baromságot. Nézd meg, hogy hány ember kezében van iPhone vagy valami csúcs android. Aminek van értelme arra az emberek, még ha csórók is áldoznak többet, de nem egy ilyenért.
Ennek a cikknek az első 6 sora mindent elmond, és nagyon egyet értek vele.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
kispecek
aktív tag
Külsőre tetszik, az ára sem vészes.Ha a kinti árakat nézzük, itthon azért nem ennyibe fog kerülni.
Kérdés mennyire lesz sikeres....Napi egy alma - az orvost távol tartja.
-
nagyúr
Még rájön a $=€+áfa+vám+házhoz szállítás. Az azért nem olcsó.
(#14) woland_y2k: A gépet, de a szolgáltatás is amit adnak az mind az övé. Ha nem is a skype hívást, de a skydrive mehetne ingyen...
(#23) BDave: Miért, jön hozzánk is?
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
oszi666
őstag
Hm hm... Elgondolkodtam. Viszont ha ez mind igaz, elszúrták azzal, hogy csak egy usb olvasót raktak bele. Hdmin megy ki a kép, usb-be megy be a bill, akkor pl pendirevot hova rakok? Jó, kihúzom a billt, de akkor is kényelmetlen. Tudom, ne legyek telhetetlen. Viszont egyre jobban bejön a cucc.
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
oszi666
őstag
Hm.... Mondjuk az ipadom még bírja, imádom. De ha kiöregszik, lehet következőre ilyet veszek. Laptop túl nehéz egész nap azzal rohangálni.
Még egy kérdésem lenne, akkor ennek a képét én otthon ki tudom küldeni egy monitorra, és lehet billentyűzetet is csatlakoztatni rá, és így végülis kapok egy asztali pc-t, nem? Lemezlejatszó nélkül persze. Így egyre jobban tetszik.It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
AkosL
aktív tag
ez már kapható lesz végre hivatalosan is Magyarországon?
-
pzstm
titán
Pro teljesen fullos és bármilyen programot rakhatsz rá, Office a Pro-hoz nem jár, csak az RT-hez, ahhoz is az Office RT
-
margithid
veterán
Kinek kell ez ha jön az asus 10"-os táblája 4 magos atommal, 2 GB Rammal és levehető billentyűzettel, ráadásul várhatóan itthon 100k körül?
Rt itthon 60-70 körül lenne reális 7"-os kijelzővel mondjuk, de ez szeritnem simán lesz duplaennyi....
Microsoftot nem értem komoylan, minek próbálkozik a hardvergyártással ha enynire nem látja át, hogy mi kell a piacnak és mennyiért.
Igy hiába vették meg a nokiát... -
A Surface Prohoz, se az elsőhőz, se a 2-höz, nem jár Office. Lásd a Microsoft oldalát, azon belül is a Pro szakaszt és a kettes lábjegyzetet.
Viszont ha megveszed/bérled külön, akkor a teljes asztali változatot futtathatod rajta. Mint ahogy minden másból is, ez egy teljes értékű i5 alapú PC - megy rajtuk a Visual Studio, Photoshop, vagy bármilyen más szoftver, ami munkavégzéshez kellhet.
[ Szerkesztve ]
-
oszi666
őstag
A surface pro 2 tehat a full, asztali Windowst futtatja? Ez sose volt világos. Ha szeretném rakhatok kb akármilyen windowsos progit? Nem játékra gondolok, hanem pl statisztika elelmzőre, spéci képnézegetőre. Az office, ami rajta van, az is teljes értékű? Azért érdekelne, mert a mobilos office-ok, még az ios numbers se tud pl linearis regressziot, egyenest illeszteni stb, pedig jól jönne, hogy ne kelljen mindig pc-t vadászni.
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
nagyúr
Nem kell kiforgatni a szavakat. Nem kell ingyen adni, de amennyibe fájni fog, azért nem 1, meg 2 évre kellene nekik adni a szolgáltatásokat. Főleg úgy, hogy örülni fognak ha 1000 darabot talán el adnak belőle.
Szerk:Hozzá teszem én is venni akartam az első szériából, de amennyiért vesztegették átszámolva, kösz nem kellett.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Touch-ko
őstag
Szerintem ugyanolyan 'sikeres' lesz mint az elodje... Szerintem ha kicsivel korabban jott volna az elso gemeracios tabletjuk, akar meg sikeres is volna. Persze az ar toredekeert.
-
oszi666
őstag
Az a támasz hátul... Még mindig ronda és nem is néz ki valami masszívnak. Szerintem ez sem lesz túl sikeres
-
2ofthem
aktív tag
Most akkor Windows RT, vagy sem?
És ha igen, akkor miért?
Nagyon várósak az év végére beharangozott teljes értékű W8 tabletek. -
nagyúr
hogy 2 éven át ingyen elérhető 200 GB online tárhelyet, 1 éves ingyenes nemzetközi Skype hívásokat
Csodálatos... Ennyi pénzért akár örökbe is mehetett volna."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- újszerű iPad Pro 11" (2020) Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke
- Korlátlan mobilnet havi 3260 forintért, ajándék tablettel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest