- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
SX Wave
aktív tag
Megbocsátok
mert hülyeséget nem én írók... Tényeket nem kapok tőled, hogy mik is voltak azok a mérföldkőnek számító innovációk az S szériában (ha az S5 vízállóságára gondolsz... az csak egy próba volt samu részéről). Viszont én mondok neked párat ami a Note szériából vándorolt át az S szériába és még hasznos is, például a Multi Window. Hardverben a Note mindig is előrébb járt. Kameraban megegyeztek, csak egyszer volt előny a Note 4 személyében ahol az előlapi kamera 3.7 megapixeles volt. Ha neked egy új USB szabvány nem innováció, akkor olvas utána hogy mi is az a USB Type-C. Amúgy a microUSB 3.0 is először a Note-on jelent meg (igaz teljesen fölöslegesen).
Senki se várt forradalmat ettől a készüléktől, csak annyit hogy tovább fejlesszék a négyest és ne legyen ilyen rengeteg visszalépés. Leírom milyen lett volna számomra a tökéletes Note 5. Ez a külső bejövős, viszont az ívelt hátlap lehetett volna műanyagból is. Alap kiszerelés 64GB+microSD, cserélhető akku, infra, kamera 20/5 megapixel, Type-C és akkor kérhetnek érte 300 000,-. Szerintem nincs ebben semmi olyan amit a Samsung ne tudot volna megcsinálni.
...és végül "szerintem Te nem érted a Note termékvonal szellemiségét..." vagy Te nem értettél meg engem v összetévesztesz valakivel, mert én értem hogy miről is szólt ez a széria, amíg nem k**vult el az ötösnél. -
ctvagyok
őstag
Nem érted. A Samsung jót nem tud csinálni. A piac egyik legjobb kamerája, harware és kijelző hármasa nem elég. Kell valami innovatív. Ja és laggos meg nincs multitasking. És még a bővíthetőség sincs benne. Ha műanyag az a baj, ha üveg az a baj. Ha meg fém lenne akkor meg iphone copy.
Ha az Apple dobna ki hasonló telefont oda vissza lennének a fanok. De ez egy Samsung, ami egyenlő szar. -
joey04
titán
Az egyik, hogy a motonál is ment a sírás (joggal), csak ott jóval kevesebb az érdeklődő, de ettől még arányaiban legalább annyian sírtak mint a samunál most. A másik, hogy a samu ilyet nem nagyon csinált eddig, persze, hogy nagy a felháborodás. A harmadik, hogy az Apple nagy számokat hoz EU-ban is, ez alapján a Note 5-nek itt is támadnia kéne.
-
SX Wave
aktív tag
Vagy nem tudod vagy nem akarod megérteni, hogy miről is szólt anno a Note széria. Mindig többet nyújtott az S szériához képest és hozta legújabb innovációkat.
Szerettem volna benne látni a Type-C csatlakozott (kényelmesebb és a jövő szabványa) és legalább egy húszas kamerát (nem mintha a mostani rossz lenne). Ennyi, a többi meg maradhatott volna (kártya, akku, infra, műanyag hátlap). Ezt kellett volna tovább csiszolni és nem kasztrálni a Note szériát és divat telefont csinálni belőle. Szóval egyáltalán nincsenek itt nagy elvárások. Az a hajlított üveg hátlap lehetett volna műanyag hátlap is, nem lett volna csunyabb a telefon emiatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest