Új hozzászólás Aktív témák
-
SX Wave
aktív tag
válasz
ctvagyok #227 üzenetére
microUSB 3.0: Note3 és S5.
Multi Window: 5.5" kijelzőn jelent meg, de értem mit akarsz mondani, ettől függetlenül sokat használtam az S3 is.
7420 nincs bajom, jelenleg a legjobb a piacon, de volt szó 7422 is.
20 megapixeles érzékelők jelenleg is vannak.
...és igen, nem veszem meg. -
SX Wave
aktív tag
Megbocsátok
mert hülyeséget nem én írók... Tényeket nem kapok tőled, hogy mik is voltak azok a mérföldkőnek számító innovációk az S szériában (ha az S5 vízállóságára gondolsz... az csak egy próba volt samu részéről). Viszont én mondok neked párat ami a Note szériából vándorolt át az S szériába és még hasznos is, például a Multi Window. Hardverben a Note mindig is előrébb járt. Kameraban megegyeztek, csak egyszer volt előny a Note 4 személyében ahol az előlapi kamera 3.7 megapixeles volt. Ha neked egy új USB szabvány nem innováció, akkor olvas utána hogy mi is az a USB Type-C. Amúgy a microUSB 3.0 is először a Note-on jelent meg (igaz teljesen fölöslegesen).
Senki se várt forradalmat ettől a készüléktől, csak annyit hogy tovább fejlesszék a négyest és ne legyen ilyen rengeteg visszalépés. Leírom milyen lett volna számomra a tökéletes Note 5. Ez a külső bejövős, viszont az ívelt hátlap lehetett volna műanyagból is. Alap kiszerelés 64GB+microSD, cserélhető akku, infra, kamera 20/5 megapixel, Type-C és akkor kérhetnek érte 300 000,-. Szerintem nincs ebben semmi olyan amit a Samsung ne tudot volna megcsinálni.
...és végül "szerintem Te nem érted a Note termékvonal szellemiségét..." vagy Te nem értettél meg engem v összetévesztesz valakivel, mert én értem hogy miről is szólt ez a széria, amíg nem k**vult el az ötösnél. -
SX Wave
aktív tag
Érdekes, az ismerőseim többsége inkább azon van kiakadva, hogy egy töltéssel egy napot se bír ki a telefon. Nem tudják és nem is érdekli őket hogy hány mAh az aksi, viszont az igen, hogy jobb lenne ha többet bírná...
Értem én hogy ez egy trend most (magok, RAM, vékonyság), de majd pár év múlva megint azzal fognak kampányolni, hogy hány mAh az aksi és hány napig bírja, mert nagyon nagy újítások már nem tudnak a telefonokba pakolni, így megint előtérbe kerülnek a lényeges dolgok. -
SX Wave
aktív tag
Ez mind szép és jó. Örvendetes dolog hogy az új generációs hardverek kevesebbet fogyasztanak, viszont elszomorító hogy folyamatosan lécsípnek az akku méretéből. Pedig ha nem tennék, akkor ezzel az új hardverrel sokkal hosszabb üzemidőt is elérnénk, aminek a többség azért örülne és nem annak a megspórolt 2mm vastagságának.
-
SX Wave
aktív tag
Vagy nem tudod vagy nem akarod megérteni, hogy miről is szólt anno a Note széria. Mindig többet nyújtott az S szériához képest és hozta legújabb innovációkat.
Szerettem volna benne látni a Type-C csatlakozott (kényelmesebb és a jövő szabványa) és legalább egy húszas kamerát (nem mintha a mostani rossz lenne). Ennyi, a többi meg maradhatott volna (kártya, akku, infra, műanyag hátlap). Ezt kellett volna tovább csiszolni és nem kasztrálni a Note szériát és divat telefont csinálni belőle. Szóval egyáltalán nincsenek itt nagy elvárások. Az a hajlított üveg hátlap lehetett volna műanyag hátlap is, nem lett volna csunyabb a telefon emiatt. -
SX Wave
aktív tag
Történet megismétli önmagát. Most Samsung is megpróbálja azt amibe a többi gyártó már belebukott, versenyezni az almával saját terepén. Hogy sikerül e neki, majd kiderül, de az tény, hogy azt a rengeteg Note rajongót, akiket éveken keresztül lassan de biztosan összegyűjtött, a tegnapi nap folyamán szépen arcon köpte.
-
SX Wave
aktív tag
Közelítsük meg máshonnan a dolgot... "ami 4K-ban tud videókat rögzíteni, és képes RAW-fájlokat tárolni." Szóval kapok rá lehetőséget hogy RAW-ban készítsék képeket, de arra már nem hölgy tároljam is őket a telefonon kényelmesen, mert rákényszerítenek a felhőre (és miért gondolják azt a gyártók, hogy mindenki szeret a felhőben tárolni). Szóval 300 000,- 32GB elkérni az nagy pofátlanság, akkor legyen az alap 64GB.
-
SX Wave
aktív tag
Akkor még egy vélemény
Nálam is a zene, sorozatok és a fényképek foglalnak rengeteg helyet. 32GB+64GB nem férek el. A felhővel jelenleg még mindig az a gond, hogy magyarországon rohadt drága a mobilnet. Majd amikor 10GB fognak adni 1 000,- akkor azt mondom, hogy ok, de ettől még messze vagyunk. A másik, nem hogy streamelni de még böngészni sem tudok időnkét útközben, olyan kafa a lefedettség. Amúgy 7GB net csomagom van, ami felhő és stream nélkül is elszökött fogyni a hó végére.
-
SX Wave
aktív tag
Ennek is elhúzták a Nótáját... kar érte, nagy csalódás ez a készülék az előző Note tulajok számára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest