Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
namegin
tag
-
Kronos3000
senior tag
Amoled ide vagy oda, az aksi kevésnek tűnik, minden másban rendben van főleg ha a kínai ár lenne a hazai.
Wasabi...
-
The A Team
csendes tag
Elvileg nem fogja tudni a B20-at. Ez így eléggé gáz, hogy 2021-ben nem úgy gyártják a mobilokat, hogy tudjon minden frekvenciát. Amúgy a Mi 9T Pro után ez az első olyan mobil ami csúcshardvert (SD855, AMOLED) kínál elég jó áron (110ért vettem megjelenés után 2 hónappal).
-
GreenGoblin
őstag
válasz kakuk.tamas #9 üzenetére
Ja nekem is bejön. Szép lett, főleg szürkében.
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
Amiens
tag
Olyan a hátulja, mint egy jégakku! 😀
iPhone 11 Pro / LG G6 / Lumia 950 / Nokia E72
-
Gerr0XL
csendes tag
Realme válasza a Poco F3 -ra? Talán...
-
joey04
titán
válasz kakuk.tamas #9 üzenetére
igen én is azt néztem, hogy igen pofás
-
kakuk.tamas
addikt
De brutál gyönyörű az a hátsó.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Kawauso
aktív tag
Az Explorer már-már úgy tűnik, hogy egy "jobb Nord2".
-
Segal
veterán
Nyilván kinek a pap kinek meg a papné a fontos. Mivel nekem a kamera is, ezért nekem nem ez a megfelelő mobil, de akinek meg kevésbé annak valóban jó vétel lehet.
Feltéve hogy jó áron lesz kapható."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
Az lehetne, ha a 2 mpx-es macro fos helyett valami értelmeset kapott volna harmadik kamerának.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
JayZ
tag
A prémiumabb modell nagyon jó vétel lesz
-
Segal
veterán
Az 5G-t ki ne felejtsd a nevéből
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
embe
nagyúr
Én megvárom a Realmi Master Exploration Edition Pro Ultra Fan Anniversary Edition-t.
Arcam AVR5 felső kategóriás házimozi erősítő, új állapotú, eladó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest