- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
TpS
őstag
válasz
Fazipeti #1716 üzenetére
Az összes xiaomi telefonon az eu devet használom már évek óta, és nagyon elégedett vagyok vele. Az eu stabil az egy korábbi eu dev, így aki kacékodik az eu rommal, érdemes egyből a devet feltolni.Vannak olyan fícsörök, amik a normál globál romban sose lesznek benne, eu sajátosságok. Remélem a héten megjön a poco, és indíthatom a nyitási kérelmem. Kicsit sokallom az 1 hetet, de a note 10-en is annyi volt, azóta biztos nem csökkent.
-
kormi0312
senior tag
válasz
Fazipeti #1709 üzenetére
Wao, erre nem is gondoltam. Köszi szépen a választ!
Már csak annyit szeretnék kérdezni, hogy mennyi különbség lehet a Gyári Stable Global és a Xiaomi.eu stable romok között érdemben, vagyis mennyire érdemes a bootloader-t visszazárni? Rom-olni nem nagyon szeretnék, viszont fontos az 5Ghz Wifi-hotspot működése és az autómata hangrögzítő megléte. (ha jól tudom, akkor ezek a Xiaomi.eu rom-ban megvannak)
Pro vs. kontra mik a vélemények a két rom-ról? Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest