- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz Rubensito #1130 üzenetére
Köszi
A 2 év teljeskörű gari azért kérdőjeles a fejemben. Ők nem hivatalos forgalmazók nem?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Masooo
aktív tag
válasz Rubensito #1140 üzenetére
Persze, evidens, hogy a gazdasági érdek mozgat szálakat, de mennyi lesz a már nagyon sok?
Párak telhetetlensége miatt szétkapunk mindent és mindenkit ezen a sárplanétán mert csak a pénz ami szent? Nem vetődik fel az emberekben, hogy ha a politikusok, akiket ők válaszottak és elvben értük dolgoznak is a pénz mellé feküdtek le, akkor alkalmatlanok arra, amire mandátumot kaptak? (pl a honi kiskirályt játszó politikai, magát elitnek képzelő, sok esetben végzettséggel sem rendelkező senki? Akik egyet két dolgot tudnak, helyezkedni és lopni azoktól, akikért dolgozni kellene? (más kérdés, hogy a magyar eleve Taigetosz pozitív, mert hagyja ezt)) Amennyiben igen, akkor mi ez a közöny? (tehát nem)
Persze messze vezet, de nem csodálom, hogy Bill is eljutott oda, hogy az emberek létszámát kéne végre degradálni, és nem kicsit
Mindegy, lassan megnézzük a végjátékot .)Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
kano
nagyúr
válasz Rubensito #1136 üzenetére
A XIAOMISHOP.HU nem forgalmaz gyártói garanciával Xiaomi termékeket (csak saját garral).
A xiaomi.hu-n pedig nem látom még a telefont. Úgyhogy igazából Alza marad, mint tuti forrás, vagy Turbado (ez bolti, de kb a legjobb).[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Masooo
aktív tag
válasz Rubensito #1145 üzenetére
Egyet tudok veled ebben érteni.
A poco témája.
Nem tudom biztosan, én mindig hezitálok.
Tetszik egy mobilban:
Ha nem néz felém fölösleges kamera akkor amikor azt nem akarom.
Szögletes formavilág.
Akadásmentes minőség.
Elviselhető fotós képesség ami legalább PC-n is élvezhető, nagyobb hibáktól mentes képet ad.
NFC
INFRA
Elegáns megoldásokEzekből a poco tud párat, ezért megfelelne nekem is, de az első pont elég fontos nekem, így a piac jelen állása szerint sok variációs lehetőségem nincs.
Én az ár kérdésében inkább smucig vagyok. Magam tanultam meg a pénz értékét és bár mindig van ami kell, de nem szoktam fölös hülyeségeket venni, meggondolom mi ami hasznos számomra és minőséget is a felhasználási mód, gyakoriság mentén választok, bár a minőség régen nem az ár tükre, ezt is megtanultam már.
Egyszerűen nem úgy neveltek és nem úgy alakítottam ki a saját Énemet sem, hogy hajlandó legyek kiadni 350.000 Ft-ot egy telóért, mert minek. Ez egy telefon.
A poco így képben van, és akartam is egy xiaomit, de valahogy azt a bizonytalanságot érzem, amit a 9t pro kapcsán is éreztem.
A családban az öregeknek vettem karácsonyra mobilokat és mind xiaomi volt. Megnéztem, láttam a miuit, én állítottam be, rendeltem hozzá kiegészítőket stb, és szeretik is őket bár nem mindenki 3ból 1 nem. Ennél a vasnál furcsa dolgok mennek elmondás alapján. Némára állítva hanggal csörög és ilyesmik. A vágy, hogy látni kell egyet, elmúlt. Mikor a 9t prot kézbe vettem, a hátának az ívelése vagy az ívelés érzése miatt nem éreztem biztosnak a fogást, a hátlap festése sem tetszett. Nem éreztem, hogy az én telóm lenne.
A pocoval is az a bajom, hogy itt egy nagy gyártó, aki eleve olyan üzletpolitikát követ, amit nem nézek már jó szemmel.
Számomra (egyéni megítélés) nem tetszetős, hogy márkák márkája további márkaneveket generál. Az 1 xiaomi 1 redmi nekem megfelelő lett volna, de mindenre a xiaomi feliratot tegyék, mert 1 márka legyen és a kommunikáció is ehhez mért. A redmi olcsóbb, a másik magasabb áron dolgozzon. Telefonból pedig évi 12 elég összesen és nagyon max. Ezt még tudtam, tudnám emészteni. Amikor a kínai piacra elkészülnek valamivel, azonnal legyen globál verzió is belőle, azonos piaci starttal. Sok gyártónak megy ez. A kínai állammal és a gyártási kapacitással nem tudják ezt megoldani? Tudnám folytatni.
Szóval ahogy leírom ezt magamnak, azt látom, hogy igazából a gyártó elvei nem felelnek meg nekem.
Az igény miatt pedig a merítési lehetőség is kicsi. Samsung nálam nem játszik. Almát szeretem. Pitében. Volt, de azt hiszem olyan érában birtokoltam, amikor mások farokpótléknak használták és ez elvette a kedvemet tőle, pedig az ökoszisztéma kellemes volt. Lg? hmm . Jobbára a kínaiak maradnak sajnos.
Ez visz egyre közelebb a pocohoz, és az a tény, hogy a sonym nagyon a végét járja, de bekapcsolva túlélt egy 8 perces fürdést, igaz 2 nap volt, mire helyreállt. No és persze fujifilm1 lelkesedésePolitikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
Rick4
félisten
válasz Rubensito #1142 üzenetére
Ezt a garis ügyintézős dolgot a huawei csinálja igazán magas szinten, volt itt egy érdekes történet az egyik fórumtárssal.
A gsm boltban megvette a huawei készüléket, számlát kapott a nevére.
A készülék egy idő után elromlott, javítani kellett.
Visszaküldte a gsm boltba, ahol végül nem tudták/ akarták megcsinálni.
Miután velük nem jutott dűlőre, elkezdett utánajárni, mit tudna tenni.
Kiderült, hogy a készülék amúgy bolgár forrásból való, és a bolgár huawei javítaná is, ha lenne bolgár számlája a készülékről.
A magyar nem javítja, hiába eu-n belüli hivatalos értékesítés, és hiába van magyar számlája.
A készülék végül "úgy maradt", mert senki se akarta javítani, holott imei alapján lekövethető, ki hol, miért adta el.
Csak épp a dolog nem így működik.Tanulni kell belőle, a gyártó eldönti, hogy ő milyen készüléket, milyen haszonnal, mekkora tételben kinek ad el, ha kis haszon, nagy tétel, lehet nem tudja/ akarja ugyanazon garis feltételeket vállalni, mint egyedileg, rögtöna végfelhasználónak értékesítve, sőt, lehet a csökkentett mértékű gari az árengedmény része volt.
Akinek gond egy vadiúj készüléket a hivatalos csatornákon keresztül megvenni, az már egy telefonnal is túlvállalja magát, keressen olcsóbbat.
Aki vesz gsm boltból, innen- onnan, az legyen tisztában vele, hogy jó esetben gar nélkül vásárolt, a csökkentett ár nem lehet véletlen, azonos kiszolgálás, garis háttér jellemzően azonos árat eredményez, nincsenek csodák.
Végezetül nem a gyártót kell kötelezni mindenféle szürke forrásból való készülék önzetlen, feltétlen, örök életig tartó gari vállalására, hanem nem kell gsm boltból, kapualjból, jófogásról vásárolgatni, utána meg a fórumon sikítozni, hogy mekkora szemét a gyártó.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest