Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
annak én is de azt már kezdem elengedni, mert a 42mm-es Samsung Geart a Huaweiekkel nem tudom tölteni valamiért, azzal meg nem vagyok kisegítve, hogy pl a Note 10-el tudom tölteni, mert annak amúgy se bírja ki az akkuja a nap végét, nemhogy még másnak adjak belőle. a P30 Pro bírná, de azzal meg nem akar együttműködni.
kocsiban is lehet jó lenne, csak egyszerűen túl keveset ülök autóban hozzá, amikor kell, beudgom a kábelt, de tény, hogy egy indukciós autóstartó/töltő kényelmesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
Üzleti előfizetők hirdetései
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest