- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
MrPetya19 #110 üzenetére
Ezért írtam le, hogy mi az, ami ezen kívül szívja. A nap nagy részét egy cellán töltöm, mivel szolgáltatónál dolgozok, a gyenge térerőt szerintem zárjuk ki, másik sim nincs, otthon is jó a lefedettség, út közben is.
Az utolsó két generációt elkúrta a Samsung, ez van és kész, a konkurencia meg tudja csinálni nálam az egy nap fölötti üzemidőt, ők nem. És ez nem részrehajlás, meg Samsung utálat, egyszerűen ez van.I hate morning people. And mornings. And People.
-
-
arn
félisten
-
fogtunder
nagyúr
-
fogtunder
nagyúr
válasz
#78791680 #98 üzenetére
nyilván. pedig az utolsó igazán jó Samsung telefon az S7 Edge volt (meg a Note 7, ha nem számítjuk az akkumulátorok hibáját), azóta mindig van valami baki, vagy az ujjlenyomat olvasóval, vagy a bekapcsoló gombbal, akkuidővel, valamivel, át is szoktam Huawei-re időközben.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
7 éve mobiltelefonok beszerzésével és készletoptimalizálásával foglalkozok, évi többszázerzes darabszámban, van némi rálátásom az itthoni piacra, statisztikákból az európaira is.
a Samsung ezt egy kicsit mindig hülyén csinálta, túl sokat csontozott ki a flagshipekből a minikben, bukta volt az S4 mini, S5 mini is, de a Sony a sokkal jobb metódusával is bukta a Z3 Compactot, Z5 Compactot is (meg a teljes piaci részesedését is, de ez egy másik kérdés). az egyetlen igazán sikeres történet ebben a kategóriában az elmúlt években az iPhone SE volt, droidos vonalon ez nagyon rétegigény. korábban én is elkövettem azt a hibát, hogy az itteni véleményeket, igényeket reprezentatívnak tekintettem, a statisztika azt mutatja, hogy rohadtul nem az, az emberek többsége minél nagyobb kijelzőt akar, minél olcsóbban, a flashipeknél is az van évek óta, hogy mondjuk egy P20 a P20 pro eladásainak a 30-40%-át tudja produkálni, ha még kisebb, még kevesebbet vesznek belőle. manapság az a tendencia, hogy az emberek alig használnak számítógépet munkán kívül, ha van egy megfelelően nagy telefon, ami amúgy is ott van mindig náluk, azon intézik a szokásos dolgaikat, ahhoz meg kell a nagy kijelző, hozzáteszem én is ezt veszem észre magamon.
az S10e-nél nem tudom egyértelműen az üzemidőre fogni, mert az S10/S10+/Note10/Note10+ is gyalázatos üzemidőt produkál a kategóriáján belül és mégis sikeresek, az S10eráadásul emlékeim szerint jobb is volt, mint a sima S10I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
MrPetya19 #93 üzenetére
S10e 142.2 x 69.9 x 7.9 mm
S10 149.9 x 70.4 x 7.8 mmszerintem nem reális elvárás, hogy ide még egy méretet csináljanak és őszintén szólva értelmét se látom, mikor bárhol a kijelzőn lefelé húzva az ujjadat lejön az értesítősáv, az a 4-5mm már majd mindegy. legalábbis szerintem.
a P30 prot már én is túl nagynak érzem néha, igazából a Note 10 (nem a plusz) eléggé ideális méretű, csak ennek meg az akkumulátora merül le pillanatok alatt, nem vicces naponta kétszer tölteni a telefont, úgyhogy muszáj lesz visszaköltözni a Huawei-be, hiába nagy. a 7T leginkább azért tetszik, mert sík a kijelző, ez a kerekítési mánia megöl. mondjuk még az is lehet, hogy a P20 pro-ba kellene visszarakni a kártyát...I hate morning people. And mornings. And People.
-
arn
félisten
a n6 swe egy rakas sz*r volt... a korai firmware franko volt, de a vegen egy remalom. az s8 sokkal jobb, nincs semmi ilyesmi gond vele. nem igazan erdekel, hogy milyen android, csak mukodjon rendesen.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
fogtunder
nagyúr
válasz
#78791680 #88 üzenetére
A high-end hardveres kompakt telefonok gyártásába mindenki belebukik
Az S10e se volt sikeres, de a Sony Compact széria se. Van egy réteg, akinek tényleg kell ez, de a többségnek nem erre van igénye, nem csak Ázsiában, de Európában is.I hate morning people. And mornings. And People.
-
arn
félisten
En nexus6rol valtottam s8ra. Eredetileg plust akartam, de kezbol jobb volt a sima. Az s8at egyszer nem dobtam le, a n6ot vagy 5x. Ezert odzkodom kisse a 7ttol az s10 elleneben, vhogy az s8 merete a jo kompromisszum.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
akosxyz
senior tag
+1
Jó mondjuk OP6T-ről nem is lenne nekem érdemes váltani. De remélem a 8 vagy 8T széria hoz majd kompaktabb méreteket isVagy legalább marad ez a 6T és 7 méret.
Az árazás meg sajnos emelkedik, mint mindegyik gyártónál. De amíg eladásokat döntenek, addig nem is fognak olcsóbban adni semmit. -
MrPetya19
addikt
válasz
TheBikerider #76 üzenetére
Apró dolgokon elhasalnak szerintem is még mindig, ami ennyi pénzért már nehezebben fogadható el.
Meg szép a 30W-os gyorstöltés, de sajnos semmilyen más gyorstöltési szabványt nem támogat.,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
Örülök, hogy nem nekem kellett leírnom elsőre, bár már hajnalban is inkább átszerkesztettem a hozzászólásomat, mert kissé erősre sikerült. Nagyon jól ismerem az illető "munkásságát", és pontosan tudom, hogy talán 1 OP készüléke volt, az is pár hétig, de azóta minden OP hírben feltűnik "megmondomatutitJózsi" társaságában.
A moderátorok helyében a fals információk tényként közlése miatt mindkettőt kitiltanám az OP topikokból a p*csába, lehetőleg egy életre.
[ Szerkesztve ]
AlzaPlus 20%-os kevezmény: oDzvmdCFuyxk
-
M3oH
addikt
válasz
Bakik közül egyikkel sem találkoztam, bár a vezetéknélküli töltéssel meglepetést is okoztam volna. De én azt sosem igényeltem. Kamera része sem baki, de tény hogy sosem volt a legjobb a piacon, attól függetlenül gyárival is vállalható, Gcam pedig sokat lök rajta.
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy mindegyik készüléknél volt némi kompromisszum, de ezt kompenzálta az ára és a remek szupportja.
Viszont az ára kezd elszállni és egyre kopik így (számomra biztos) a varázsa. -
törölt tag
+160 ezerert mehet neki ceruza.
-
mjani1172
addikt
válasz
Nincs benne nfc?
-
válasz
A kamera téren igazat adok, de a többi? Laggolós browser, BT eldobás? Most vagy nekem van szerencsém már a jó ég tudja, hányadik generációval, vagy Te fogsz ki hibás darabokat. Ha egyáltalán elsőkézből szerzett tapasztalatokról beszélsz.
[ Szerkesztve ]
-
Gyenge eresztés, mint mindig...
Valamin elhasal állandóan a OP. Kamera, laggolós chrome böngésző, bluetooth eldobálás, kihangosítva gyenge, nincs vez.nélk.töltés, nfc hiánya, stb..
Ezekhez a bakikhoz képest már nem is olcsó...viszont bámulhatom egész nap a szép kijelzőt...nem semmi.[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
-
JMC
tag
Részemről sajnos a méret miatt felejtős, egyszerűen túl nagy. A OP5-öm mérete még határeset, ahhoz már hozzászoktam, de azért nem bánnám, ha kisebb lenne valamivel, nagyobbat nem akarok, még akkor sem, ha csak fél centi a differencia. Kár, pedig bejönnek a OP készülékek és az OOS is a jobb rendszerek közül való, bár az áruk is egyre inkább kezd elszállni sajnos (már nem a konkurencia zászlóshajóihoz mérten, hanem a korábbi OP telefonokhoz képest).
-
törölt tag
Nyilvan ezekrol fogalmuk sincs azoknak akik meg csak nem is lattak OnePlust
Samsungot es Iphonet barmelyik bazarban meg lehet szemlelni, ezt nem.
Timer
En is ettol felek, hogy mostantol nagyon megnyomjak majd az arakatNalam is azert hataron volt a 7 Pro, de ha meg tovabb emelik, akkor lehet hogy Xiaomi + Pixel Experience lesz
-
válasz
#78791680 #64 üzenetére
Én is így állok ehhez, ha valaki a kamera miatt választ OP-t, az tévúton jár, bár inkább azt mondanám, aki fényképezés miatt telefont választ, az is. Persze mindenkinek más és más a fontos, de a kamera egyértelműen évek óta a brand gyengesége, ezen kár is szépíteni. De nem is kell, mert mint csomag, ár-érték aránnyal, teljesítménnyel, minőséggel együtt olyan mixet ad, amit más nem a piacon. A XIAOMI persze sokszor olcsóbb, kamerában talán még erősebb is, de nekem az OOS és a WARP megléte bőven fontosabb ennél. Azt azért mem bánnám, ha árban megállnának a mostani szinteken, mert a 7 Pro nálam határeset volt, erősen elgondolkodtam az S10e-n is mellette. Nem bántam meg a döntést, látva a két telefon közötti különbséget teljesítményben, designban, de átlag user inkább a Samsungot választotta volna a neve miatt, ha még egy kicsit közelebb kerülnek az árak akkor biztosan. Ha meg nem érdekli a brand, akkor XIAOMI-t veszi, ami jóval olcsóbb. Van egy olyan rossz érzésem, hogy a vezetőség itt is elhiszi, látva a számokat, hogy a közösségből bármekkora zseton kihúzható, ha lépten-nyomon azt hangoztatják, hogy ez egy prémium termék. Kár lenne...
Egyébként a 7T szerintem megint egy olyan készülék lett, ami sokakat fog a márka mellé állítani, mert hiába drágább, mint vártuk, ad is értéket a pénzért cserébe, így ha valaki bizalmat szavaz, nem fog csalódni, már csak a brutális teljesítmény és a WARP miatt sem. Na, ugyanez más gyártóknál közel sem ennyire egyértelmű.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
Azért katasztrofálisnak nem mondanám, jó fényviszonyok mellett nem nézett ki rosszul, de ahol kellene a jó HDR, vagy általában kevés a fény, ott azért látszott, hogy van még hova fejlődni. Majd arra leszek kíváncsi, hogy mozgó törpéket lehet-e lámpafény mellett fotózni.
-
-
CptAdamica
veterán
válasz
Depression #60 üzenetére
Akkor ennyi erővel például a Samu ne versenyezzen rendszer sebességben annyi pénzért...
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
törölt tag
válasz
Depression #60 üzenetére
Szerintem mindenki tudja hogy ez nem igy mukodik
-
fogtunder
nagyúr
válasz
#78791680 #56 üzenetére
Víg napot polgár, mi a bánata kérem?
Elnézést, hogy nem tartom rajta az ujjamat a helyi OnePlus topikok ütőerén, ez most meló miatt érdekelt és ránéztem, majd tettem egy megállapítást. Senki nem viaskodott senkivel, ha nem tetszik a véleményem, keresd meg az egér két gombja között azt az izét, aztán nyugodtan tovább lehet haladni.
-
törölt tag
A OnePlus a maga modjan tokeleteset alkot minden egyes alkalommal. Ezeket a telefonokat az vegye aki nagyon jo rendszert szeretne, illetve egy hatalamas gyonyoru kijelzot.
Az osszes telon levo kamera potato, aki kamerat akar azoknak mar eleg olcson van DSLR
A Qi-t szerintem azonnal megkapjak majd amint indokolt lenne es elegendo lenne hozza a technologiajuk.
Aki pedig medenceben akar bohockodni egy telefonnal, az vegyen Samsungot.Amikor megvettem a 7 Pro-t nagyon beharangoztak hogy mekkora kuka lesz az uzemido. Na.. hat nalam brutalis uzemidoket hoz meg 90hz-en is
[ Szerkesztve ]
-
juuzer
addikt
Tetszik de az eddigi kamerás teszteknalapján, amitnláttam a kamera elég ergya lett.
Vamos a la playa.
-
arn
félisten
Ez erosen szubjektiv.... szvsz ugy nez ki, mint egy galaxy tokban.
a felbontas nem gaz, mert a legtobb telonal eleve leskalazva hasznaljak default.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
annak én is de azt már kezdem elengedni, mert a 42mm-es Samsung Geart a Huaweiekkel nem tudom tölteni valamiért, azzal meg nem vagyok kisegítve, hogy pl a Note 10-el tudom tölteni, mert annak amúgy se bírja ki az akkuja a nap végét, nemhogy még másnak adjak belőle. a P30 Pro bírná, de azzal meg nem akar együttműködni.
kocsiban is lehet jó lenne, csak egyszerűen túl keveset ülök autóban hozzá, amikor kell, beudgom a kábelt, de tény, hogy egy indukciós autóstartó/töltő kényelmesebb.
-
Bdanyy
addikt
válasz
fogtunder #46 üzenetére
Kocsiban is sokkal kényelmesebb, hogy nem kell a kábellel szórakozni még. Napközben én is kábellel töltöm, akkor minél gyorsabban meg akarok lenni vele, de éjjel ráér a dolog, kocsiban meg elég ha szinten tart.
Egyébként a legtöbb telefonomban tönkrement az usb legalább egyszer, volt amin kétszeregyik még füstölt is és kinyirta a kábeleket.
Én pl örülnék annak is, ha az órám fel tudnám tölteni róla
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Depression #30 üzenetére
A wireless töltés leginkább éjszaka jó, ott van az éjjeliszekrényen a töltő, csak rárakom a telefont, éjszaka van ideje is feltölteni, nap közben inkább kábel nekem is.
-
MrPetya19
addikt
válasz
Depression #40 üzenetére
Én inkább a hagyományos gyártókhoz hasonlítva mondtam ezt. Egy xiaoiminál már nagyon régóta drágábbak.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
Noukoum
veterán
90hz még mindig nem gyakori, ebben 1+ nagyon nagy előny.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
válasz
Depression #36 üzenetére
Én rövidlátó vagyok
, de szerintem így is szebb egy magasabb felbontású kijelző.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Depression
veterán
válasz
Depression #40 üzenetére
Természetesen a pro-ra gondoltam, csak az lemaradt.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
gattolino
senior tag
Ahogy látom gsmarena teszten elég gyenge lett a SOT. 90Hz-en és 60-on is, a 7-hez képest
Vivo X90 Pro Plus
-
válasz
Depression #30 üzenetére
Nem te panaszkodtál rövidlátásra valamelyik topikban?
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
M3oH
addikt
Remek teló, elvileg jó áron is. Öregedő 3T esélyes utódjának tűnik. Csak a méret. Nem 4"ra vágyom, de elsőre ez nagy. Megszokja az ember ha használja, de 160mm+ már nem túl zsebbenhordós.
-
Depression
veterán
Hű bakker, ennek aztán elkérik az árát!
A vezetéknélküli töltést párszor próbàltam, nekem nem jött be, sokkal macerásabb volt, mint ha csak simán bedugom. Annak akkor van igazán értelme, ha az is tud gyorstöltést.
#D1Rect: 6" 16:9-es 1440p-s telefonom van, nem látom a különbséget, ha csak simán 1080p-ben használom.
[ Szerkesztve ]
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
-FreaK-
veterán
A Pro-ban lévő nagyobb aksi előnyét szerintem kompenzálni fogja a kisebb felbontás, és a picit kisebb kijelző. Én arra számítok, hogy valós aksi időben nagyon közel lesz egymáshoz a 7/7T Pro.
Ott van még ezen kívül a lekerekített kijelző, ami nagyon megosztó tud lenni. Én személy szerint a sík kijelzőt preferálom.
Kamerában a GSM Arena tesztje szinte ugyan az mint a 7 Pro, némi szoftveres előnnyel talán (super macro, UW videó). -
-FreaK-
veterán
válasz
Istvan213 #23 üzenetére
Nem írtam, hogy ne lenne igény a kisebbre, csupán azt, hogy a nagyobbra is van.
"De a legtöbb embernek már kényelmetlenül nagy a 6 col feletti kijelző."
No ez így nem igaz. Valójában fogalma sincs senkinek, hogy hány embernek, mire van igénye, mert nincsenek adatok amik alátámasztanának egy ilyen állítást. A gyártók tudhatják ezt egyedül, mivel elemi érdekük, hogy olyan mobilt gyártsanak nagy számban amire a legtöbb igény van. Ez pedig pont azt mutatja inkább, hogy a nagy kijelzőre, globális szinten több igény van.(#17) csako:
+ (#24)Timer:
Köszi, remélhetőleg megmarad a választás lehetősége, és csak a nem végleges szoftverben nincs benne még. A rosszabbik változat, hogy majd onnan is kiveszik.. -
arn
félisten
A kisebb proban kevesebb ram, gyengebb proci van, es a masodik kamera is gyengebb, a 8g verzional meg jelentosebb az ardifferencia (igaz tobb tarhely, akku, es felbontas). Szamomra az elso fele hasznosabb.
-
Ugyanúgy választható maradt a frissítés után 7 Prón. Viszont, hosszabb távon szerintem ésszerűbb az új megoldás, bár még nehezen áll rá a kezem.
Egyébként ez a hátlapi kamera elrendezés szerintem nem lett olyan ütős formában, mint a korábbi design. Ettől eltekintve ez a telefon 200k alatt elég erős ajánlat, bár ekkora különbségnél már inkább a 7 Prót venném, amíg kapható. 180-ért lenne ez olyan ajánlat, amire már nem lehetne csúnyán nézni.
[ Szerkesztve ]
-
njnl
aktív tag
válasz
CptAdamica #19 üzenetére
Értem. Mondjuk azért autóban marha jó tud lenni, vagy egy modern otthonban, de nekem az is fájó, hogy kb 1 év alatt kiszopósodik az összes USB ajzatom...
Dehát én csak 1 ember vagyok a 7.5 milliárdból
Cs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]
-
njnl
aktív tag
Mondjátok már el, hogy mivel indokolja a OnePlus a vezeték nélküli töltés hiányát?
Amúgy engem nagyon zavar a vízállóság hiánya is :/
Cs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]
-
-
De csúnya szegény.
Pedig egész jónak tűnik ez a telefon."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
kukacfej
tag
Nekem 5T van, attól egy kicsivel nagyobb csak.
Elsőre én is rüheltem a nagyságát, de megszoktam. Jobb lenne kompakt méretű is.
Úgy látom 600euro lesz az induló ár és október 18tól lesz vásárolható.
Nekem nem számít, de sokaknak igen:
Nincs jackNe légy más ha önmagad lehetsz
-
arn
félisten
erdekes, hogy a 7t jobbnak tunik, mint a 7pro. van amiben gyengebb?
-
Érdekes, OP7Pro-n megmaradt ami eddig is volt (két oldalt lent a vissza, középen a kezdőlap/alkalmazásváltás)
Amúgy én is szeretem ezt a méretet
---
A nagy kamerasziget hátul továbbra sem az én ízlésem[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
zazenke
őstag
szerintem pocsék aksi ideje lesz ekkora kijelzővel
-
-FreaK-
veterán
Én pont, hogy a nagyobb telókat szeretem. A Mate8 után minden kicsi
Olyan széles telefont szinte azóta sem kapni (talán csak a Note széria éri el napjainkban), szóval ez nem mindenkinek probléma ám
Az OP6-ot nagyon nehezen szoktam meg, hogy ilyen kicsi lett, úgyhogy én örülök, hogy növekszik, csak kár, hogy csak a magasságában.
Viszont most látom, hogy az Android 10-től már nem elérhető az eddigi OP gesture, az új, Androidosnál meg oldalról kell behúzni a vissza lépéshez.
-
batai15
félisten
De könyörgöm miért kell állandóan évről évre egyre nagyobbra csinálni ,miért nem bírnak kihozni még egy normális méretű modellt is ?
Nagyon tetszik a oneplus márka de komolyan nincs egy normális méretű modellje. -
Új hozzászólás Aktív témák
ma Tripla hátlapi kamerarendszer, frissített design, 90 Hz-s Fluid AMOLED kijelző HDR10+-szal, még gyorsabb gyorstöltés, Snapdragon 855+ és csomó apróság jellemzi az újdonságot.
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest