Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumesz
aktív tag
Az eddigi újszériás Moto-k tetszettek, de ez nagyon nem. Sebaj, lesz még, ha jól hallottam
cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!
-
plus44
veterán
Továbbra is nagyon bejön. Végre éledezik a kedvenc gyártóm.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
GALARDO
addikt
Nekem nem tetszik.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
bope87
aktív tag
Nem rossz, bár a formája eléggé megosztja a véleményeket. Kérdés mennyibe fog kerülni
-
8nemesis8
veterán
"akkumulátort kapott kapott"
Szóismétlés.[ Szerkesztve ]
-
rep3at
őstag
Szép
Forward thinking. كرر
-
Jadro
veterán
Számomra akkor lenne érdekes ha az android frissíthető lesz rajta. Kicsit szappan, de baromira tetszik az az egyetlen nagy gombja.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
DemonDani
addikt
Nagyon örülök a motorolának!
Ez a piaci átrendeződés (illetve elvárások reformja) igen jót tett nekik és vissza tudtak térni, és valóban jó telefonokat sikerült megtervezniük, és szépen át fogják venni az SE helyét úgy fest jelenleg.
De sajnos a designereket ki kéne pakolni...
1, Ez a motorola jel eléggé nagy. otromba a skinen, helyette a csinos Motorola felirat, vagy a tipuskód kellene a telefonra.
2, ez vagy egy (mint elötem is említették) eldobható cserélgethető olcsó hátlap, vagy benézték ezt is, illetve mindenkeppen strapabítónak tűnik.
3, mostanában a szögletesség és a vad ívek uralják a telefonokat. ez olyan mint egy csinos női telcsikécskeNEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Ricardo
titán
Nekem túl kerekítettek az élei. Ezt leszámítva nem rossz.
-
Norbi21
senior tag
Nekem tetszik ez a moto is, mondjuk mostanság szinte mindegyik. Ezt is fel lehet majd tornászni 2.0-ra?
-
littlelion21
addikt
A Tattoo-ra emlékeztet erősen.
Utolsó mondat: "Árat egeylőre..."
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Anonymus
addikt
a motorola előbb-utóbb szépen lefedi a piaci szegmenseket android telefonokkal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest