- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garfield85
tag
Vettem egy ilyen telót kék színben. 60000 forintot megért.
-
PpenoO
őstag
Holland Lenovo forgalmazótól januárban vásárolt One Hyperemet elküldtem a román Depanero szervízbe mert szarakszik a Wifije, folyamatosan szétkapcsol illetve harmatgyengén fogja mindkét sávszélességet.
Így beüzemeltem a jó öreg Moto X-et, óóó gyerekek, micsoda emlékek törtek elő.
De amiért ide posztolok, az az, hogy a 7 éves X-ben van NFC
U.I.: És persze atom stabil és erős a Wifije...
-
ghiottone
nagyúr
Amerikában 399 dollárért bedobták a Pixel 4a, Nord és az iPhone SE ellen. Azért ez cseppett erős lépés
A G 5G Plus már oda való lenne.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
RACE PETROL #44 üzenetére
Benyomások a telefonról?
-
RACE PETROL
újonc
Hali. Én éppen ma rendeltem egyet fehér színben barátnőmnek. Várhatóan hétfőn érkezik ha szeretnétek tudni a telórol valamit kérdezzetek
nyugodtan! -
cooi11
senior tag
Sziasztok !
A Xiaomi Redmi Note 9S 64GB telefont néztem ki,
ez a készülék esetleg megbízhatóbb szerintetek?
És a kijelző mennyire eszi az aksit?
Megköszönném a hozzászólásokat -
-
ghiottone
nagyúr
Nemsokára jön a sima Fusion is:
- 6.5-inch display,
- 1600×720 resolution
- Qualcomm Snapdragon 710
- 4GB RAM
- 64GB storage
- Android 10
- Fingerprintscanner -
válasz
Schuler888 #32 üzenetére
Nem írtam olyat, hogy lenne. Azt írtam, hogy jöhetne
-
kerjani
aktív tag
A tárhely típusáról lehet tudni valamit? UFS vagy eMMC?
Nagy kár az képstbilizator és az NFC hiánya miatt. Pedig lehetett volna a one vision-öm utóda.
Az Android One hiánya nem annyira fájó, mert One Vivionnél sem érződöt, hónapokat késtek az Android 10-zel -
Noukoum
veterán
Az alsó káván még dolgozhattak volna egy picit.
-
Ez ennyiért nagyon korrekt masina.
Külön pontot kap a fizikai ujjlenyomat-olvasó miatt is.
Nekem tetszik. Jöhetne itthonra is független vagy szolgáltatói kínálatba is.
-
mad823
őstag
válasz
RedSwallow #25 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor remekül gyűjtötte a karcokat.
-
Postas99
őstag
Ha jól értelmezem akkor ebben a modellben már nincs moto voice? Csak vacak gombbal érhető el a szolgáltatás?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
RedSwallow #25 üzenetére
Ugyan, az is csak reklám volt. Nekem ráesett egy súlyzó rúd végére és betört az alatta lévő amoled panel - erre ezt válaszolta a szervíz: [link]
-
RedSwallow
tag
Total Vision kijelző helyett csinálnának inkább shattershieldet
-
rigoberto
őstag
Köszönjük.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Plazmacucci #21 üzenetére
Az X4 Amcsi verziója volt csak android one. A sima EU-s X4 rendben volt nálam anno múlt év augusztusában.
-
törölt tag
Aztan nem mintha olyan nagy elony lenne.
A 7Plus-omon allandoan egy honap kesesben vannak az updatek, rendszeresen elbaltaznak valamit azt b@sznak javitani. Az evi nagy rendszerfrissitesek fel eves csuszasban vannak. Egy nem androidos OnePlus-ok elobb megkapjak a frissiteseket mint a nagy Android One-os Nokiak... -
-
BoB
veterán
válasz
Plazmacucci #18 üzenetére
Persze hogy létezik, pl az összes Nokia azzal jön.
-
Phoenixy
senior tag
válasz
janeszgol #13 üzenetére
Nem, nem... Én teljesen komolyan gondoltam.
A 300 eurós Motorolák 100 ezer forint környékén szoktak itt nyitni az Alzán, most a drágább Euro miatt lehet kissé több.
De tessék itt egy példa.
Alzán most "előrendelhető" a Moto G Pro (június 17-én érkezik), az a telefon 329 euro hivatalosan, az Alzán pedig 108 790 Ft-ért lehet most megvenni.
Bár szerintem a G Pro a legrosszabb ár/érték arányű Moto, hiszen ilyen hardverrel (Snapdragon 665/4 GB RAM) ~50 ezer Ft-ért is kapsz Motorolát (jó, gyengébb kamerákkal...). -
Létezik még android one projekt?
-
BoB
veterán
Nem Android One-al jön ez sem... Akkor érdektelen.
-
Dave1984
őstag
100 ezerért ide vele
-
Rendes vízállóságot értékeltem volna - a motorola hozta az első vízálló droidot, egész pontosan 10éve. Jack-ért külön piros pont
-
janeszgol
félisten
Nem rossz. Ez a 300 euro nalunk a 130-140 ezer forintos kategoria, nem?
-
Persie12
aktív tag
Egy kérdésem lenne. Megfigyeltrm már hogy több teszt vagy cikk alatt néhány ember habzó szájjal őrjöng hogy mi az hogy nincs benne nfc és így már nem is érdekli a telefon az adott illetőt. Mi az amire használod/használják az emberek az nfc-t? Az xperia arc-omon kívül minden telefonomban volt de életemben nem használtam semmire, nyílván ez nem azt jelenti hogy másnak nem lehet hasznos. A mobil fizetésen kívül van valami gyakorlati haszna? Ja meg eszembe jutott hogy bizonyos eszközökhöz mint pl egyes bt hangszórókhoz lehet nfc-n keresztül csatlakozni. Más így hirtelen nem jut eszembe, de ez nyilván az én tájékozatlanságomnak tudható be, épp ezért is kérdezek.
-
Phoenixy
senior tag
Csak a nevét rontották el. Helyesen így lenne: One Hyper+ (-NFC).
Amúgy korrekt lett, csak megfogadták a tanácsom, hogy a Hyper utódjába 300$/300Euróért majd 6GB RAM-ot tegyenek. -
ghiottone
nagyúr
Meglepődtem, hogy nem 665 lett a végén, kapott 6gb ramot és 299 euró a nyitó ára. OIS-t sajna nem látok a leírásban. Android One-t kaphatott volna, mint a G Pro.
szerk: Az NFC hiányát nem értem - azt kihagyni már piszok húzás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest