Bemutatkozott a Motorola One Fusion+

Középkategóriás szinten kimondottan jó ár/érték arányt villant fel az újdonság, Európában már ettől a hónaptól kapható lesz.

Nem maradt le semmiről az, aki az eredeti One Fuison-t nem ismeri, a Moto gyakorlatilag előzmény nélkül hozott ilyen elnevezéssel pluszos modellt, és bár a nevezéktan egyre kevésbé átlátható, első hallásra ez a termék is ígéretesnek tűnik. 6,5 hüvelykes, Total Vision kijelzője valójában annyit takar, hogy a fentről előcsusszanó előlapi kamera miatt nincs semmilyen notch vagy lyuk azon a Full HD-s, HDR10+ képességgel is bíró IPS panelen, ami elöl dolgozik. A szelfikamera egyébként 16 megapixeles, és nem feltétlenül kell arcfelismeréssel feloldáshoz szolgálnia, hiszen a hátlapon egy hagyományos, kör alakú ujjlenyomat-olvasó is látható.


[+]

Hardveres téren a Snapdragon 730 került bele, a 8 nanométeres gyártástechnológián készülő lapka két 2,2 GHz-es Kryo 470 Gold és a négy 1,8 GHz-es Kryo 470 Silver processzormagja és Adreno 618 GPU-ja a középkategóriában számít erősnek, ennek a mobilnak az árszintjébe kimondottan jól illik. 6 GB RAM és 128 GB-os belső tároló tartozik hozzá, nincsenek különféle variációk, a microSD-s bővítési lehetőség azonban adott, ha valaki nem akar dual SIM-mel élni.


[+]

A főkamera 64 megapixeles, f/1,8-as apertúrájú lencsével és PD-autofókusszal megtámogatva, mellette 8 megapixeles, 118 fokos képet adó, f/2,2-es nagylátó, továbbá 5 megapixeles makró és 2 megapixeles mélységkamera van. Videót 4K-ban, 30 fps-sel, vagy Full HD-ben, 30 vagy 60 fps-sel rögzíthetünk.

A színválaszték: Moonlight White és Twilight BlueA színválaszték: Moonlight White és Twilight Blue A színválaszték: Moonlight White és Twilight Blue [+]

Adott a 3,5 milliméteres jack csatlakozó és az FM-rádió is, viszont NFC nincs, és a töltés sem kiemelkedően gyors, a 15W-os adapter nyilván nem fogja egy óra alatt teljesen feltölteni a méretes, 5000 mAh kapacitású akkumulátort. Adatkommunikációs téren a szokásos felhozatal adott, tehát LTE-s a mobil, van kétcsatornás Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac támogatással, továbbá GPS-vevő (A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS) és 2.0-s Type-C port. A 163 x 76,4 x 9,6 milliméteres dimenziókkal bíró készülékház a műanyag keret ellenére is egész sokat, 210 grammot nyom a mérlegen, a készüléket fröccsenésállónak titulálja a gyártó. A 300 eurós ár aligha lépi túl a lélektani határnak nevezhető 100 ezer forintot, hasonló áron vélhetően sok vevőt talál majd Európában (ahol nyit), és a világ többi részén is.

Azóta történt

Hirdetés