- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok!
Mi a tapasztalat a frissítéssel? Lassan döntenem kell, hogy ez, vagy egy Samsung Galaxy Watch 4 Classic, vagy egy Huawei Watch 3/GT3. Mindenek megvan az előnye-hátránya, de jó lenne tudni, hogy miben lett jobb a 3.5 után.
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok! Van valaki aki már hosszabb ideje (kb. 1 éve) használja az órát? Teszteket csak olyanokat találtam ami vagy kicsomagolós, max. 1-2 napos használattal, vagy néhány hónapos használat utáni.
Az Amazfit Stratos utódjának szeretném (főként a kijelző miatt), de érdekelne hosszútávú vélemény vele kapcsolatban. Keveset sportolok (szobakerékpár és 4 kutya sétáltatása. ), de tavasztól-őszig sokat vagyok a szabadban. Egyrészt az érdekelne, hogy az os mennyire megbízható (vannak-e fagyások, lassulások?), mennyire lehet testreszabni, illetve az értesítések kezelése.
Gondolkodtam egy Amazfit GTR 3, vagy egy Huawei GT2-n is, de a kijelzőjük miatt félek, hogy megbánnám.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ezt a szép hosszú, új terméknevet a továbbfejlesztett energiatakarékos kijelzőnek köszönheti a TicWatch Pro 3 GPS.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest