Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
-
Oceanus
tag
Igen tudom sajnos en is latom ezt a fantasztikus trendet. Emiatt is szimpatikus a fent emlitett LG mert abban van bovites mig a kortars G2-ben nincsen. Annyira sajnalom ezt a Lenovo-t a szamitogepem is az, remenykedtem benne hogy hatha most lesz benne SD bovites es akkor majd most...Hat ugy tunik nem es gondolom arra esely sincs hogy kiadjanak egy nagyobb tarhellyel rendelkezo telot.
Ember tervez, Isten perverz!
-
lezuvius
őstag
Az,hogy idővel esik az ára az természetes,de nyitónak ezt publikálta a Lenovo.Én ismerem s barátomnak van is egy,de 10ből 8-9ember nem ismeri Ázsián kívül.
#43 Sajnos nem tudunk mit tenni.Egyre nagyobb divat az sd elhagyása bár van még remény mert az Lg kihagyta a G2-ből de a felhasználókra figyelve a G3-ba már benne van s az M8-ba is belerakta a Htc.
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
Oceanus
tag
Ok az igaz, de igy meg azert vicc hogy a telefonok mar lassan olyan felbontasu kepeket lonek, meg videok vesznek fel, ami a 32gb-is pikk pakk betoltene magaban es akkor nincsen bovitesi lehetoseg? Vagy ha nincs, akkor legyen mar belole LEGALABB 64GB-s kivitel nem? BAr szerintem a 128 se lenne tulzo mar lassan, az 5S-nek is volt olyan verzioja es nem hinnem hogy a gyartaskoltseghez tul sokat hozzaadna
-
Graphics
Jómunkásember
Amugy meg ne rugozz már a 190ezren, nem ennyi lesz, nyugi.
De már leirtam egyszer....
Az meg hogy Te nem ismered, nem tudod mennyit adnak el, attol még a topban vannak egy ideje.
[ Szerkesztve ]
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Lomha 8V
addikt
Nagyon bejön, már az elődje is zseniális volt. Abszolút csúcskészülék.
-
Graphics
Jómunkásember
Nézz utána hol járnak most.
5 országban nem keveset adnak el. Orosz és kinai piac akkora, hogy csak gyözzék termeléssel.
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
lezuvius
őstag
Ha kötelező lenne akkor nem kérhetnének el pluszt pénzt a több tárhelyért.
#30 Telefonok közt a Lenovo mint név nem sokaknak jelent valamit.Míg nem küzdi fel magát a teljes világban ismert s elismert gyártók közé (telefonok közt) addig azért meredek a 190e annak tudatában,hogy az Lg olcsóbb s a Nokia is az aktuális csúcsát 150e körül adja.
-
Oceanus
tag
Ezuton tiszteletteljesen megkernek minden kedves forumtarsat, hogy azert mert neki a 6"-es kijelzo mar a hatalmas kategoriaba tartozik es o szemely szerint nem hasznalna ilyet, ne kezdje el szatirikusan kritizalni azokat, akik ekkora telefont szeretnenk. Igen, tenyleg nagy, ahogy nekem a ZTE Balde utan a galaxy s3 is az volt, de most mar sokszor szeretnem, hogy nagyobb legyen a kijelzo epp ezert fogok LG G PRO2-t venni, vagy hasonlo nagysagu kijelzovel szerelt telefont. Es nem, nincs lapat kezem, teljesen atlagos a merete.
-
phanze
aktív tag
Gyönyörü telefon +4000mah aksi brutál
-
Integra
titán
na, pontosan ugyanezt a telefont 4.5 collban fhd panellal és már veszem is.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
veterán
Atyaég!! Mekkora példány ez a készülék , főleg így kézben látva. Most komolyan van aki ezt használja telefonálásra kissé vicces szerintem Mondjuk a headset segít valamit a történeten.
Maga a telefon egyébként elég jól néz ki azt meg kell hagyni, csak ne lenne ekkora bumszli[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
DJ. Ru$y
félisten
Miért van az, hogy amelyik telefon nagyobb, mint 4", annak a topikjában megjelennek a trollok, akik igazából ízlésről akarnak vitatkozni?
On:
Elég jól néz ki![ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Hintalow
senior tag
Jó ára van...
Remélem lejjebb megy majd, mert nagyon pofás darab (most is Lenovot használok, ezután is a márkánál maradnék)
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Oceanus
tag
Ebben igazad van csak akkor meg pont azt veszti el a rendszer, hogy egyben van minden. Mert akkor mindig vinned kell a kabelt, pendrive-ot stb. Miert nem lehet kvazi kotelezove tenni a "beepitett OTG"-t azaz memkartya foglalatot? Foleg egy $k-s videofelvevo funkcioval rendelkezo gepnel. Ott meg akkor kozbe logjon ki a kabel meg a pendrive es irja oda?
-
bajaki
őstag
Ez elég brutális lett, odatették magukat. Le a kalappal!
Mondjuk az árcédula sem semmi azért. -
Graphics
Jómunkásember
Ezt az árat ne vedd biztosra.
500$ körül lesz, vagy alatta
-
TaS1kaaa
tag
Ki fene vesz 6"-os telefont most komolyan, semmi értelme...
-
babkukta
senior tag
Azz igen!!! Ezt nevezem. Tényleg nem csak belsőre, hanem külsőre is felveszi a versenyt a nagyokkal. Mondjuk nekem ez nagyon nagy :S A mini verziónál még az 5,5" is nagy lenne nekem. Ha 5" lenne, esetleg 5,1-5,2, még ok, de ez már brutál. Pedig nagyon tetszik
Üdvözlettel, Tibi
-
leslien
nagyúr
lehet h hasonló lesz az új Google telefon?!
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
lazlogogola
tag
Szép ez a teló
De kicsit drága. -
lezuvius
őstag
Eddig nem az volt,hogy a kínai telok olcsók a már ismert nagy nevekhez képest? Ez a 190e kicsit húzós,főleg ha azt vesszük, hogy a G3 150e körül startolt. Kár ez az ár pedig szerintem a legszebbek közt van
#17 OTG? Rádugod a pendrivot s már is jobb,filmet például így egyszerűbb[ Szerkesztve ]
-
Oceanus
tag
Csak tudnam hogy mit vetett az a memoriafoglalt hogy kiahgytak. OK ertem hogy 4.4 felett mar tenyleg csak zene meg kepek tarolasara jo, de hat akkor adjanak mar ki belole legalabb egy 64GB-s verziot. Annyira vartam ezt a telot, de igy lehet hogy megsem ez lesz a befuto, a k910-nel is ez volt az ami fokent visszatartott.
-
Obyboy
addikt
Szeptemberben pedig jöhet a Lenovo Vibe Z2 Pro mini 5,5"-os kijelzővel
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
őstag
uh de jól néz ki!
korrekt a 4000 mAh-es akksi is!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
Graphics
Jómunkásember
Ez az ár heteken belül csökkeni fog eléggé.
Akinek viszont K910-re fáj a foga most érdemes venni
-
törölt tag
válasz Lolka Bolka #9 üzenetére
Ha sok tárhely kell, akkor lehet, hogy jobb megoldás a nagyobb belső memóriával szerelt telefont választani. Zenéket és videókat leszámítva nem igazán lehet sok cuccot fájdalommentesen a kártyára pakolni. Mondjuk nekem a 16GB is bőven sok, de ha többet használnék, akkor inkább vennék egy 64-es telefont.
-
tothmaxy182
őstag
válasz Lionking01 #2 üzenetére
Én is erre reagálnék: "Engem nem riaszt el a 6 inch-es méret, és akit elriaszt, annak is lesz majd ekkora telefonja, csak egy kicsit később, mint mondjuk nekem."
Szerintem ez nem így van. Az emberek többsége be tudja lőni, hogy mekkora méretet tud kényelmesen használni. Nálam 4.5 körül van ez a méret. (mondjuk a plafon az 5 col lehet). Ennél nagyobbat nem akarok, és nem is tudok normálisan használni, ergo nekem nem lesz 6 colos telefonom. Ilyen egyszerű...
Minden szavam magánvélemény!
-
Fr0z3n
őstag
Nagyon szép, nagyon kéne, de mire hozzánk kerülne, nagyon drága is lenne.
-
kengyel
nagyúr
Ezt tényleg letették ! Nagyon jól néz ki
kengyel
-
galaxys80
veterán
válasz Lionking01 #2 üzenetére
"Engem nem riaszt el a 6 inch-es méret, és akit elriaszt, annak is lesz majd ekkora telefonja, csak egy kicsit később, mint mondjuk nekem."
Vagy hasunkat fogva röhögünk majd néhány év múlva, hogy hogyan lehetett kisTV méretű telefonokkal rohangálni.
Nekem mondjuk garantáltan nem lesz 6"-os. Az 5"-t is képtelen voltam megszokni.(S4)
[ Szerkesztve ]
-
AS
félisten
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
spawn21
veterán
válasz Lionking01 #3 üzenetére
Van akit nem érdekel a garancia. Nem fogok postázgatni, ha valami baj van. Sosem veszek bolti garanciás telefont.
s24U+15p
-
törölt tag
Jól néz ki, és a 4000mAh-s akksi is szimpatikus, de nem vagyok benne biztos, hogy telefonként képes lennék ekkore készüléket használni. Táblának meg kicsi persze.
-
Schmidi
tag
Az a hátlap gyönyörű. Ez az egyik, ha nem a legszebb csúcskategóriás telefon szerintem.
-
Lionking01
tag
Pont tegnap néztem a bemutatót róla. Ez nem rossz! Eddig is nézegettem már Lenovo telefonokat, mert a két kedvenc laptop márka gyártóm, egyike a Lenovo (a másik a Dell) , de sajnos eddig nem ütötték meg azt a szintet, ami felkeltette volna az érdeklődésemet. Nagy HTC fun vagyok. Telefonban mást nem tudok elképzelni, de most, hogy ez jött, meglátjuk, hogy később mi lesz. Mármint a tapasztalatokból, hogy hosszú távon mennyire lesznek képesek minőséget produkálni, de nagyon meggyőző. Engem nem riaszt el a 6 inch-es méret, és akit elriaszt, annak is lesz majd ekkora telefonja, csak egy kicsit később, mint mondjuk nekem. Eddig is ez volt. Régen az emberek nem tudták elképzelni, hogy 3.5 inch-nél nagyobb telefonjuk legyen, most meg mindenki Samsung Galaxy S5-tel rohangál az utcán. Én már akkor is a nagyobb kijelző híve voltam. Na mind1. Lényeg, hogy kíváncsian várom majd az első benyomásokat.
-
spawn21
veterán
Nagyon szép.
Kár, hogy itthon nem lesz.
s24U+15p
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest